Ledpaneler.dk Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Alt er på lager, klar til afsendelse samme dag - indtil du betaler. Så er der 2 ugers ventetid og pengene trækkes fra betalingskort med det samme. Opdatering Efter en mail til kundeservice hvor j... Näytä lisää

Jeg købte for over 4 år siden fem LED paneler til garagen. Nu er et af dem blevet defekt og jeg har rettet henvendelse til virksomheden. Jeg har tidligere reklameret, fordi trafoen var defekt på to p... Näytä lisää

Uheldig sag blev rettet fint op. LED-panelet blev bestilt og dukkede aldrig op. Først var det "glemt" ved GLAS; senere havde GLS anmeldt at det var leveret, men vi havde aldrig modtaget det. Kundeserv... Näytä lisää

Det var en overvældende god oplevelse, dansk talende og hurtig opfattende kunderådgiver, to dage efter have jeg varen fra Holland uden afgifter og skat fordi det er EU. Mellem køb og modtagelse ko... Näytä lisää

1. Valaisinliike

LED paneler, lamper og pære i bedste kvalitet og til de billigste priser. På lager og hurtig levering. Køb dine LED paneler, lamper eller pære hos Ledpaneler.dk.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service.

Super service.
Kan varmt anbefales, jeg er super glad for det jeg har købt. 😊😊

10. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse. Det betyder meget for os.

God hjemmeside

God hjemmeside. Hurtig levering.
Godt produkt

9. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi værdsætter din feedback og glæder os til at betjene dig igen.

fik forkerte vare.

fik forkerte vare.
hurtig ombytning .

28. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Tak, fordi du er vores kunde og efterlader os en 5-stjernet anmeldelse.

Super tilfreds

Jeg fik min lampe meget hurtigt og lige til døren.Lampen fungere godt og er flot

6. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er her for at hjælpe dig når som helst.

3 uger senere

3 uger senere
Stadig intet modtaget
En ordre som endda blev lavet om til noget helt andet fordi den vare jeg købte og betalte for, så ikke var tilgængelig alligevel.. (hvilket der ikke stod da jeg lagde den i kurv og betalte?!
Så tænkte man, nå så får jeg da trods alt noget. Men nej
Ingen varer endnu.

Det var en julegave.......

13. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Hej Har du været i kontakt med os med hensyn til dette?
For ordren er sendt. Men da vi ikke har haft kontakt fra dig, var vi ikke klar over den ikke kom frem.
Jeg ser på sagen og får den sendt igen

Det var et godt sted og handle men synd…

Det var et godt sted og handle men synd GLS ikke kunne leve op til deres ansvar og aflevere posten ved mig, jeg måtte køre til en anden by for at hente mine sager

22. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Vi sætter stor pris på, at du deler din anmeldelse af vores service. Tak!

Hurtig levering

Varen var til en konkurrence dygtig pris og opfyldte min forventning til kvalitet

6. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Jeg har endnu ikke modtaget penge fra…

Jeg har endnu ikke modtaget penge fra varer som jeg har sendt retur

21. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Vi har først modtaget produktet tilbage for et par dage siden, refunderingen skulle gerne blive udført i denne uge.

------ edit --------
Refundering er gennemført den 23-12

Super top klasse service

Da det var nogle specille led pærer 30 stk jeg skulle bruge, brugte manden jeg talte med en del tid ude på lageret for at måle dem så de passer perfekt til de lamper og fik nogle super pærer og til en super pris og hurtig levering nok den bedste behandling jeg har fået ved handel på nettet

26. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Tak, fordi du tog dig tid til at dele dine tanker i en anmeldelse. Vi er glade for at vide, at du havde en god oplevelse under dit besøg i vores butik.

Vi ser frem til at se dig igen snart!

Købte 30 udendørs lamper

Købte 30 udendørs lamper! De er helt ubrugelige idet man ikke kan serieforbinde dem! Køb ikke udendørslamper hos dem!
Når man skal returnere varerne skal de returneres til Holland hvor man kan forvente 20-25 dage før penge kommer retur.
Første og sidste gang vi handler hos dem!

15. joulukuuta 2022

Hej Rikke.

Det er korrekt de ikke kan serieforbindes. Men el elektriker bør dog sagtens kunne løse dette problem med samledåser stratetisk placeret og jeg har ikke andre kunder som har klaget over dette problem.

Havde du spurgt først, havde selvfølgeligt kunne oplyse om dette.