Ledpaneler.dk Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Alt er på lager, klar til afsendelse samme dag - indtil du betaler. Så er der 2 ugers ventetid og pengene trækkes fra betalingskort med det samme. Opdatering Efter en mail til kundeservice hvor j... Näytä lisää

Jeg købte for over 4 år siden fem LED paneler til garagen. Nu er et af dem blevet defekt og jeg har rettet henvendelse til virksomheden. Jeg har tidligere reklameret, fordi trafoen var defekt på to p... Näytä lisää

Uheldig sag blev rettet fint op. LED-panelet blev bestilt og dukkede aldrig op. Først var det "glemt" ved GLAS; senere havde GLS anmeldt at det var leveret, men vi havde aldrig modtaget det. Kundeserv... Näytä lisää

Det var en overvældende god oplevelse, dansk talende og hurtig opfattende kunderådgiver, to dage efter have jeg varen fra Holland uden afgifter og skat fordi det er EU. Mellem køb og modtagelse ko... Näytä lisää

1. Valaisinliike

LED paneler, lamper og pære i bedste kvalitet og til de billigste priser. På lager og hurtig levering. Køb dine LED paneler, lamper eller pære hos Ledpaneler.dk.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fin leveringstid.

Fin leveringstid.

Bestilte dog de forkerte smart pære (mærke). Men det jo min fejl

6. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi sætter oprigtigt pris på din feedback.

Hurtig levering

Hurtig levering, fejlfrit produkt.

17. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi værdsætter din feedback og glæder os til at betjene dig igen.

Alt OK

Varer som forventet, hurtig levering.

13. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Vi er taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Tusind tak!

Forkerte artikler leveret.

Forkerte artikler leveret. Men fik de rigtige i løbet af nogle dage.

22. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Det må du undskylde, der kan ske fejl på varehuset nogen gange. Jeg går ud far du har modtaget de korrekte drivere?

God kundeservice

Jeg har haft lidt udfordringer med at få leveret de rigtige varer, men er altid blevet behandlet fint og problemløsende.

10. lokakuuta 2022

God oplevelse

Bestillingen gik helt fint på websitet. Min levering blev så splittet op af fragt firmaet og kom over 2-3 dage men det er ikke ledpanelers skyld. Der manglede så 1 pose wire-ophæng, og jeg ringede til mobilnr på sælger - han tager den SELVOM han har fri, og sørger for at de sender 1 ekstra. 2 dage efter kommer der 2 poser - og sjovt nok så skulle jeg faktisk bruge 2 - genialt!

29. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Vi er så taknemmelige for, at du tog tid ud af din dag til at dele din anmeldelse med os, Kasper. Vi sørger for, at din kontaktperson Mads modtager dit venlige feedback. Det vil give ham en god dag!

LED paneler

Hurtig levering og hurtig respons på levering af andre ophæng end de bestilte med ny montage vejledning.

30. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Tak! Din positive feedback er meget værdsat.

Jeg var forvirret men Mads hjalp mig

Jeg var forvirret men Mads hjalp mig. Han svarede mig hurtigt og udførligt. Super mange tak for den hurtige og personlige OG venlige service!

11. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Hej Jessica. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos ledpaneler.dk.

Jeg blevet ringet op fordi der var en…

Jeg blevet ringet op fordi der var en fejl i min bestilling om jeg nu var sikkert :-)

That´s Customer Service with 2 Capitals:-)

27. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Vi sætter stor pris på, at du deler din anmeldelse af vores service. Tak!

Alletiders!

Meget hurtig levering! Min vare ankom med en lille defekt, som ledpaneler kompenserede for uden den mindste tøven. Jeg er yderst tilfreds og giver dem min varmeste anbefaling!

27. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledpaneler.dk

Vi er så glade for at have dig som kunde. Du er velkommen til at komme igen når som helst.