Suppersnelle levering. Toen bleek dat product niet helemaal paste in de doelstelling mocht het zonder probleem weer retour. Kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen.
Yritys on vastannut
Goede kwalitatieve producten, voor goede prijzen en bovenal goede service! Ik had een idee voor mijn lichtplan in de tuin, wilde een paar dingen dubbelchecken en ik stuurde de producten die ik dacht n... Näytä lisää
Naast zeer uitgebreidt assortiment een supersnelle afhandeling van je bestelling. De status van je bestelling, zoals verzending, wordt prima gecommuniceerd. En zoals beloofd .... de volgende dag... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ledlampenkopen.nu is dé specialist in energiezuinige verlichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij maken het makkelijk om over te stappen op energiezuinige verlichting. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan LED-lampen, spots, armaturen en toebehoren — allemaal van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs. We geloven in goede service, snelle levering en duidelijk advies. Of je nu één lamp zoekt voor thuis of je hele bedrijf wilt verduurzamen, we denken graag met je mee. Al duizenden klanten gingen je voor. Duurzamer, slimmer en voordeliger verlichten? Je bent bij ons aan het juiste adres.
Houtzagerijstraat 11, 5451HZ, Mill, Hollanti
- 0485-318675
- info@ledlampenkopen.nu
- ledlampenkopen.nu
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Suppersnelle levering
Kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen.
Makkelijk bestellen via website
Makkelijk bestellen via website. Supersnelle levering en goede spullen.
Ik geef bijna nooit een review
Ik geef bijna nooit een review, maar als de service zo goed en zo snel ik wil ik dat graag doen.
Zondagavond een bestelling gedaan, maandagmorgen om 12 uur kwam post nl een ( zeer goed verpakte) pakketje brengen, en alles geheel naar wens.
Dat noem ik perfecte service.
Hartelijk dank!
Besteld ledverlichting
Besteld ledverlichting. Super snel geleverd.
Ik kom zeker terug om meer te bestellen.
Snel geleverd prima kwaliteit…
Snel geleverd prima kwaliteit inbouwspots👍🏻👍🏻
Materiaal niet betrouwbaar
Heb er 7 buiten wandlampen gekockt voor mijn nieuwbouw. 1 ging al defect na minder dan 1 jaar. Die hebben ze vervangen. Een tweede ging defect in het tweede jaar . Die wouden ze niet meer vervangen (In nederland gelden er blijkbaar maar 1 jaar garantie).
Ik ging op onderzoek en zag dat ze dit model niet meer verkopen op hun website. Wat dus duidelijk aantoont dat er een probleem was me dit model.
Ik zou daar dus niet kopen aangezien hun materiaal niet betrouwbaar is !!

Snelle bezorging en prima product
Snelle bezorging en prima product
Duidelijke product informatie
Duidelijke product informatie. Gekochte led spiraal lampen 3 stuks 3 fase dimmer zijn lampen onderling niet gelijk van lichtsterkte. Levering verliep naar tevredenheid.
Zeer ruim assortiment zeer scherpe…
Zeer ruim assortiment zeer scherpe prijzen kwaliteit is goed de levertijden top uitstekende verpakking kortom zeer tevreden.
Prima product en snelle levering
Super snelle levering
Super snelle levering, heel goede prijs.
Vriendelijke reactie op een mail en besteld artikel wat niet helemaal naar onze wens was, net zo snel weer een nieuw exemplaar van verstuurd.
Kortom, een aanrader.
Zeer tevreden
Snelle levering. Overzichtelijke website. Zeer tevreden met aangeschafte product!
De slechtste armaturen ooit
De slechtste armaturen ooit, de lamphouders blijven niet zitten, als je het armatuur schuin houdt vallen ze er zo uit. Als je de lamp er wit in zetten duw je ze iedere keer eruit. En de lamp zelf was er niet bij wat een tegenvaller was.
Groetjes Danny

Vastaus yritykseltä LEDlampenkopen.nu
goede service en prima product
snelle levering en alle lampen deden het.
Op de app reageren ze pas de volgende…
Op de app reageren ze pas de volgende dag en helaas niet op mijn vraag.
Gelukkig heb ik zelf de juiste besteld en doen mijn lampen het.
Vandaag besteld en morgen al in huis
Vandaag besteld en morgen al in huis. Helemaal top.
Hier buitenspots gekocht GU10 zwart en…
Hier buitenspots gekocht GU10 zwart en verbinding stukken zwart met geel rubber. Goedkoop is duurkoop gebleken. Binnen 3 jaar heb ik alle spots en alle verbindingen uit de grond moeten halen. Alles is lek en veroorzaakt continu stroomproblemen. Elders ga ik nu betere spots kopen en gietharsmoffen.

Vastaus yritykseltä LEDlampenkopen.nu
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.