2 minutes ago Nieuw In onze vakantie Lederhosenland Aachen bezocht, omdat we graag traditioneel gekleed naar het Oktoberfest wilden gaan. De eigenaresse nam uitgebreid de tijd voor ons en heeft ons... Näytä lisää
Yritys on vastannut
2 jaar geleden via internet een cheape, plastic lederhose aangeschaft. Commentaar van onze Oosterburen alom. Dit jaar een echte leren besteld bij Lederhosenland. Binnen 1.5 dag binnen. Nu zal ik zeker... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uitstekende service en uitgebreide collectie en je wordt ook nog eens heel goed geholpen. Wij hebben hier met veel plezier voor de hele kapel nieuwe kleding uitgezocht 🎶🎶🎶
Economiestraat 1, 6433 KC, Hoensbroek, Hollanti
- +31(0)45 8887840
- info@hendriksmode.nl
- lederhosenland.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kwaliteit en snelle service
Lederhosen verkoopt kwaliteit met een goede service. Voor een goede aanbieding moet je bij hun zijn. De lederhosen zijn gemaakt van goed leer en mooi afgewerkt. Als ik er weer een zou kopen dan ga ik weer naar Lederhosenland.
Goede producten - Matige IPAD Service
Mooie producten hebben jullie des te teleurstellender dat jullie matenmeter niet werkt op mijn IPAD. Moest mijn laptop van de plank halen en afstoffen.

Top!
Vorig jaar heeft mijn man een complete Lederhosenoutfit besteld en voor onze jongste dochter (toen 6) een schattig dirndljurkje. Dit heeft ze nog vaak gedragen tijdens verkleedpartijtjes. De kwaliteit is super gebleken! Dit jaar nog twee dirndljurken, voor de oudste (bijna 16) en voor mezelf. Heb zin in de Oktoberfeste!!!

Mooie lederhosenset !
Gisteren mijn bestelde lederhosenset ontvangen, natuurlijk meteen gepast en zit prima, het leer is ook mooi soepel. Ik heb al eerder bij Lederhosenland besteld en de bestelling werd nu ook weer de dag erna al geleverd, top !!

Vastaus yritykseltä Lederhosenland
Leuk pakje uitgezocht om aan het Oktoberfeest deel te nemen
Leuk pakje uitgezocht om aan het Oktoberfeest deel te nemen. Goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs!

Ultiem Oktoberfestgevoel in de kleding van Lederhosenland.com
Afgelopen seizoen een te gekke set gekocht! Goede prijs en kwaliteit! Ik beveel deze shop mijn vrienden aan!