Lederhosenland Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

2 minutes ago Nieuw In onze vakantie Lederhosenland Aachen bezocht, omdat we graag traditioneel gekleed naar het Oktoberfest wilden gaan. De eigenaresse nam uitgebreid de tijd voor ons en heeft ons... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar heeft mijn man een complete Lederhosenoutfit besteld en voor onze jongste dochter (toen 6) een schattig dirndljurkje. Dit heeft ze nog vaak gedragen tijdens verkleedpartijtjes. De kwaliteit... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

2 jaar geleden via internet een cheape, plastic lederhose aangeschaft. Commentaar van onze Oosterburen alom. Dit jaar een echte leren besteld bij Lederhosenland. Binnen 1.5 dag binnen. Nu zal ik zeker... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service en uitgebreide collectie en je wordt ook nog eens heel goed geholpen. Wij hebben hier met veel plezier voor de hele kapel nieuwe kleding uitgezocht 🎶🎶🎶

Erinomainen

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede website, goede foto's van goede kwaliteit en mooie producten.

Was op zoek naar een kwalitatief wat betere Lederhosen dan de versies die ze verkopen bij de doorsnee carnavalswinkel. Merendeel van de online aanbieders hebben geen goede foto's op de site staan om de kwaliteit te beoordelen, maar deze verkoper heeft én veel fotomateriaal én van hoge kwaliteit. Complete set besteld, binnen een dag binnen. Niet zoveel ervaring met de kwaliteitsverschillen tussen Lederhosen, maar moet zeggen dat ik er alle vertrouwen in heb dat ik aan deze set heel veel plezier ga beleven!

29. syyskuuta 2014

Prima!

Voor 15:00 uur besteld en inderdaad de volgende dag al in huis.

29. syyskuuta 2014
Saanut 1/5 tähteä

Niet goed

Beloofde levertijd van vier, vijf dagen bleek na twee weken niet uit te komen. Na telefonisch contact bleek het nog even te duren. Bestelling heb ik geannuleerd.

28. syyskuuta 2014

Prima geregeld

we gaan met een aantal vrienden naar Munchen en ik heb jullie site bij meerdere vrienden aanbevolen!

27. syyskuuta 2014

Snel en goed

Zoals belooft op de site had ik de bestelling op tijd binnen. De kwaliteit met name van de broek vind ik erg goed. Stevig, degelijk en mooi gemaakt. Ook de sokken en het overhemd zijn prima. Erg tevreden, hier kan ik nog een paar oktoberfesten mee vooruit.

25. syyskuuta 2014

Prima

Snelle bezorging. Prima lederhose. Hier kun je met een gerust hart bestellen

24. syyskuuta 2014
Saanut 1/5 tähteä

Slecht

Bestelling zou binnen maximaal 4 werkdagen verzonden worden, na 1,5 week nog steeds niks ontvangen en wel betaald! Contact gezocht via email of telefoon maar geen reactie! Erg jammer!

23. syyskuuta 2014
Lederhosenland-logo

Vastaus yritykseltä Lederhosenland

Beste Nienke,

We hebben diverse malen geprobeerd telefonisch contact met u gezocht en berichten achtergelaten. Helaas is het niet gelukt om met elkaar in contact te komen.

U heeft uw betaling ontvangen en excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Team Lederhosenland

Saanut 4/5 tähteä

Snelle service

Duidelijke omschrijving van de producten en snelle en heldere service. Aanrader

22. syyskuuta 2014
Saanut 2/5 tähteä

Baggerkwaliteit

Tot tweemaal toe een lederhosen gekocht en tot tweemaal toe het leder gescheurd. Het gaat om het bruine model Rudi. Service van hetzelfde niveau. Mail gestuurd en geen reactie. Voor mij geen lederhosenland meer!!!

20. syyskuuta 2014
Lederhosenland-logo

Vastaus yritykseltä Lederhosenland

Geachte heer Helmus,

Helaas hebben we moeten constateren dat ondanks extra kwaliteitscontroles er sprake is geweest van leder van mindere kwaliteit. Dit hebben wij dan ook opgenomen met onze toeleverancier en die heeft ons verzekerd in de toekomst nog alerter te zijn en de kwaliteitscontroles aan te scherpen.

Excuses voor de overlast en dank dat u ons hiervan heeft verwittigd zodat we in de toekomst garant kunnen staan voor onze kwaliteit.

Met vriendelijke groeten,
Team Lederhosenland

Saanut 4/5 tähteä

Goede prijs-kwaliteit verhouding

1 dag na bestelling reeds lederhosen, hemd en sokken ontvangen. Jammer dat hemd verkeerd geleverd is en niet op mijn emails is gereageerd. 4 werkdagen na retourzenden toch noch goede maat ontvangen. Kwaliteit is van alle artikelen prima, zeker gezien de prima prijs.

19. syyskuuta 2014
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin