2 minutes ago Nieuw In onze vakantie Lederhosenland Aachen bezocht, omdat we graag traditioneel gekleed naar het Oktoberfest wilden gaan. De eigenaresse nam uitgebreid de tijd voor ons en heeft ons... Näytä lisää
Vorig jaar heeft mijn man een complete Lederhosenoutfit besteld en voor onze jongste dochter (toen 6) een schattig dirndljurkje. Dit heeft ze nog vaak gedragen tijdens verkleedpartijtjes. De kwaliteit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
2 jaar geleden via internet een cheape, plastic lederhose aangeschaft. Commentaar van onze Oosterburen alom. Dit jaar een echte leren besteld bij Lederhosenland. Binnen 1.5 dag binnen. Nu zal ik zeker... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uitstekende service en uitgebreide collectie en je wordt ook nog eens heel goed geholpen. Wij hebben hier met veel plezier voor de hele kapel nieuwe kleding uitgezocht 🎶🎶🎶
Economiestraat 1, 6433 KC, Hoensbroek, Hollanti
- +31(0)45 8887840
- info@hendriksmode.nl
- lederhosenland.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
goede kwaliteit voor weinig geld
Vooral de maten tabel is handig alles paste perfect.
Het werd vlot geleverd en alles was in voorraad.
Ik ga perfect gekleed naar het oktober fest.
Goede website, goede foto's van goede kwaliteit en mooie producten.
Was op zoek naar een kwalitatief wat betere Lederhosen dan de versies die ze verkopen bij de doorsnee carnavalswinkel. Merendeel van de online aanbieders hebben geen goede foto's op de site staan om de kwaliteit te beoordelen, maar deze verkoper heeft én veel fotomateriaal én van hoge kwaliteit. Complete set besteld, binnen een dag binnen. Niet zoveel ervaring met de kwaliteitsverschillen tussen Lederhosen, maar moet zeggen dat ik er alle vertrouwen in heb dat ik aan deze set heel veel plezier ga beleven!
Prima!
Voor 15:00 uur besteld en inderdaad de volgende dag al in huis.
Niet goed
Beloofde levertijd van vier, vijf dagen bleek na twee weken niet uit te komen. Na telefonisch contact bleek het nog even te duren. Bestelling heb ik geannuleerd.
Prima geregeld
we gaan met een aantal vrienden naar Munchen en ik heb jullie site bij meerdere vrienden aanbevolen!
Het was prima geregeld
De bestelde goederen waren de kwaliteit waar ik op hoopte.
Snel en goed
Zoals belooft op de site had ik de bestelling op tijd binnen. De kwaliteit met name van de broek vind ik erg goed. Stevig, degelijk en mooi gemaakt. Ook de sokken en het overhemd zijn prima. Erg tevreden, hier kan ik nog een paar oktoberfesten mee vooruit.
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Bijzonder snel in huis
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, eenvoudige site om te bestellen, bijzonder snel geleverd. Woensdagavond besteld en zaterdag geleverd!
Prima
Snelle bezorging. Prima lederhose. Hier kun je met een gerust hart bestellen
Slecht
Bestelling zou binnen maximaal 4 werkdagen verzonden worden, na 1,5 week nog steeds niks ontvangen en wel betaald! Contact gezocht via email of telefoon maar geen reactie! Erg jammer!

Vastaus yritykseltä Lederhosenland
Snelle service
Duidelijke omschrijving van de producten en snelle en heldere service. Aanrader
Heldere site, vlotte afwerking en levering.
Prima spullen voor mooie prijs.
goede service en een prachtige prijs kwaliteit verhouding
Het betreft een betrouwbaar bedrijf met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een bedrijf waar je graag zaken mee doet.
Super kwaliteit voor een lage prijs en snel geleverd
Deze webwinkel is zeker aan te bevelen , prima prijs/kwaliteit verhouding
Fantastisch snelle service!
Als ik ze vaker nodig zou hebben dan alleen voor oktoberfest, zou ik ze hier bestellen!
Prima kwaliteit, snelle verzending
Woensdag besteld, donderdag bezorgd snelle levering
Voor de prijs een prima lederhose
Goede kwaliteit, snelle levering.
Ik ben een tevreden klant.
Baggerkwaliteit
Tot tweemaal toe een lederhosen gekocht en tot tweemaal toe het leder gescheurd. Het gaat om het bruine model Rudi. Service van hetzelfde niveau. Mail gestuurd en geen reactie. Voor mij geen lederhosenland meer!!!

Vastaus yritykseltä Lederhosenland
Goede prijs-kwaliteit verhouding
1 dag na bestelling reeds lederhosen, hemd en sokken ontvangen. Jammer dat hemd verkeerd geleverd is en niet op mijn emails is gereageerd. 4 werkdagen na retourzenden toch noch goede maat ontvangen. Kwaliteit is van alle artikelen prima, zeker gezien de prima prijs.
snelle en correcte levering!