Leasit zeer tevreden. Maar als je wilt stoppen moet je de resterende tijd betalen. Plus de rente in mijn geval gewoon de 100 procent van de totale looptijd. Meer dan 3000 euro. Dus afkopen bij... Näytä lisää
Wij hebben voor de 4e keer gebruik gemaakt van LEASIT en dat doe je alleen als je 100% tevreden bent. Medewerkers zijn allemaal terzake kundig en komen hun afspraken altijd tijdig na. Super soepele en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb inmiddels een aantal voertuigen in de lease gehad bij Lease-It en dit is altijd zonder problemen gegaan. De aanvraag en afhandeling voor een lease gaat heel vlot, ik ben dus heel positief over... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
LEASIT geeft ondernemers financiële speelruimte. Met eenvoudige, flexibele en voordelige leaseoplossingen helpen wij ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. En dat alles online. Binnen een paar klikken berekent u uw maandbedrag, zonder verrassingen achteraf. Met LEASIT brengen we leasen dichtbij voor álle ondernemers. Bij ons doet u rechtstreeks zaken met de leasespecialist, zonder tussenkomst van bank of intermediair, dat vinden wij belangrijk. . Leasen via LEASIT is snel, eenvoudig, flexibel en persoonlijk. U weet direct waar u aan toe bent.
Vestdijk 51, 5611 CA , Eindhoven, Hollanti
- 0886222233
- info@leasit.nl
- leasit.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Het was zo snel geregeld
Ik was toe aan een nieuwe glasvezellasmachine. En via FOMAX ben ik terecht gekomen bij leasit. Het was een fantastische kans die ik gelijk hebt gegrepen. En alles was heel snel en vakkundig zakelijk geregeld top . Zou het zo weer doen

Vastaus yritykseltä leasit.nl
Snelle beoordeling gekregen en zaken…
Snelle beoordeling gekregen en zaken waren ook duidelijk georganiseerd. Goed contact met bedrijf en leverancier.
Ben erg tevreden

Vastaus yritykseltä leasit.nl
Erg goed begeleid in het afwikkelen van…
Erg goed begeleid in het afwikkelen van een lopend contract en opzetten en aangaan van een nieuwe overeenkomst voor mijn bedrijfswagen .
Roderick grote pluim waardig

Langdradig
Het heeft lang, veel te lang, geduurd, voordat de overeenkomst rond was.
-Terwijl men mij kende van vorige overeenkomst.
-Er zakelijk en financieel geen barrières waren.

Vastaus yritykseltä leasit.nl
Al diverse keren gebruik gemaakt van…
Al diverse keren gebruik gemaakt van Leasit altijd snel in bepoordeling en afwikkeling

Vastaus yritykseltä leasit.nl
Lease overeenkomst snel en soepel…
Lease overeenkomst snel en soepel geregeld! Is de 4e zaakwagen die wij via leasit leasen.
Goede service!
Mvg
Dave Bekkers

Vastaus yritykseltä leasit.nl
Snelle afhandeling en alles is luid en…
Snelle afhandeling en alles is luid en duidelijk!
Veel papierwerk maar is enigszins te begrijpen.
Ga zo door met u fantastisch werk!

Vastaus yritykseltä leasit.nl
Super snel geholpen en duidelijke en…
Super snel geholpen en duidelijke en heldere uitleg, elke stap in het proces.

Beste fin. lease partij
Snel, professioneel en zeer betrouwbaar met goede voorwaarden. Hier geen addertjes onder het gras.

financial lease swift.
financial lease swift.
Goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen.
Ook goedkoper dan elders.
Wel veel papierwerk maar dat is denk ik nodig door alle regels
die er zijn.

Vastaus yritykseltä leasit.nl
Snelle en zeer klantgerichte service.