Jeg modtog hurtig og effektiv support efter en forkert betaling. Sagen blev håndteret professionelt, og jeg fik klar vejledning om de næste skridt. Problemet blev løst uden komplikationer.
Bliver altid mødt positivt og konstruktive i deres svar når vi henvender os til LEA Kolding afd. Svare også tit på spørgsmål, som ikke i første omgang er specifik deres område som aftalt i vores kon... Näytä lisää
Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med LEA Ejendomspartner A/S i vores grundejerforening Vestergade 17. Anne Månsson er vores administrator og en helt central nøgleperson. Hun... Näytä lisää
Bund korrupte mennesker, så snart du flytter kræver de helt vanvittig regning fra rengøring, beskidt pga pga man gået frem og tilbage under flytningen, ender man med regning på 30.000 totalt sygt, de... Näytä lisää
LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.
Bremerholm 31, 1069, København K, Tanska
- 4457 0340
- lea@lea.dk
- lea.dk
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
De tager ikke lejere seriøst
De tager ikke lejere seriøst, når man kontakter omkring fejl/mangler ved nyovertaget lejemål. Uanset hvor mange gange man kontakter dem og forklarer sin nød, får man et "vi ser på det". At se på noget, der kan være decideret farligt, bør ikke tage tre måneder. Jeg er træt og ked af, at jeg valgte at leje mig ind gennem dem. HOLD JER VÆK!!!!
Professionelle og hjælpsomme
Jeg var i den uheldige situation, at jeg desværre ikke kunne overtage mit lejemål alligevel; grundet uddannelse. Jeg skulle hurtigst muligt, komme af med min lejlighed og LEA Ejendomspartnere handlede hurtigt, professionelt og virkelig hjælpsomt! Var så taknemmelig. Bedste anbefaling her af den positive håndtering af en uheldig situation.
Usaglig og ukorrekt rådgivning
Lea ejendomspartner varetager bl.a. administration af andelsforeninger.
Som tidligere beboer i en andelsforening administreret af Lea oplevede jeg en lang række faktuelle fejl og problemer med Lea.
Eksempelvis var der væsentlige fejl ifbm boligoverdragelse, herunder:
- Ukorrekt værdiansættelse med tab til følge
- Ukorrekt godkendelse af overdragelsesaftale, senere trukket tilbage af Lea
- 10 dage for sen udbetaling af provenu ifht. Leas skriftlige forpligtelse
- Ufleksibel tilgang (f.eks. modvilje til at indarbejde ny værdiansættelse til trods for rådgivere og boligmægleres anbefaling - forsinkede overdraglser for foreningens medlemmer i 4 måneder)