Jeg modtog hurtig og effektiv support efter en forkert betaling. Sagen blev håndteret professionelt, og jeg fik klar vejledning om de næste skridt. Problemet blev løst uden komplikationer.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bliver altid mødt positivt og konstruktive i deres svar når vi henvender os til LEA Kolding afd. Svare også tit på spørgsmål, som ikke i første omgang er specifik deres område som aftalt i vores kon... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med LEA Ejendomspartner A/S i vores grundejerforening Vestergade 17. Anne Månsson er vores administrator og en helt central nøgleperson. Hun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bund korrupte mennesker, så snart du flytter kræver de helt vanvittig regning fra rengøring, beskidt pga pga man gået frem og tilbage under flytningen, ender man med regning på 30.000 totalt sygt, de... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.
Yhteystiedot
Bremerholm 31, 1069, København K, Tanska
- 4457 0340
- lea@lea.dk
- lea.dk
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
INKOMPETENTE BEDRAGERE
Aldrig har jeg oplevet så elendig og useriøs ejendomsadministration som LEA. LEA overtager driften af min ejendom, hvor bygherren er politianmeldt, velvidende om at lejerne ikke må bo der, men holder lejerne som gidsler, grundet en lejekontrakt som lejere har underskrevet i god tro. Bebyggelse præget af byggerod, byggesjusk og ulovligheder, alt sammen mens bygherren forsøger at indhente tilladelser i mellemtiden. Elendigt personale og en ledelse uden kompetencer.

ligeglad og flabet service
Jeg syntes at det er forkasteligt, at min datter bor til leje i Tulipanlunden, Århus. Første gang hun bruger tørretumbleren går den i stykker, den er helt ny og høre til lejemålet. Hun ringer og siger det, for så at vide, vi skal nok sende en elektriker ud engang i næste uge, og høre ikke mere, det er forholdsvis okay da, det ikke er en presserende sag, men træls der ikke bliver fuldt op på det fra LEA´s side. Det der ryster mig allermest er, at fredag eftermiddag, ryger alt varme i lejligheden, det sner og er frostvejr udenfor, hun ringer og får at vide, at viceværten er booket op for i dag, men der vil blive kigget på det engang i næste uge, min datter fortæller, at varmen i lejligheden er nede på 18 grader (her er kl 14) og så får hun det jeg kalder et virkeligt flabet svar, at det kan godt være, men så må du tage et par ekstra sokker på. Det kan bare ikke være rigtigt, at man er så ligeglad med andre mennesker, at man giver den besked, jeg er målløs og rasende over jeres behandling af lejer og ligegyldighed over for, om lejerne skal side i defekte lejemål.

Super uprofessionelle
Super uprofessionelle.
Sender mails ud, som er underskrevet en person, selvom personen slet ikke ved det, selvom det i virkeligheden er en studiemedarbejder der har udsendt dem. Når man så ringer og spørg, så kender hende den uduelige intet til det. Tager overhovedet ikke deres egne byggerier seriøst. Da vi flyttede ind fik vi at vide at der ikke skulle bygges på grunden ved siden af, men det skulle der så alligevel. Generelt så har de ikke styr på en skid, vores vicevært fra 3xMadsen bliver kaldt for raketten herude, han er væk lige så hurtigt som han er ankommet og kan ikke selv løse en skid. Tværtimod spørg han andre beboere om de kan hjælpe... Totalt håbløst, find nogle andre, hvis i skal leje bolig.
Skulle nogle af jeg kigge på Teglhaven i Allerød, så bemærk lige at der bygges lige bagved til en markant lavere m2 pris, end det her. Og desuden i ordentlige materialer.

Vastaus yritykseltä LEA Ejendomspartner A/S
Den mest ELENDIGE og UPROFFESIONELLE…
Den mest ELENDIGE og UPROFFESIONELLE behandling af flytteopgørelse!
Den ejendom jeg fraflyttede, blev i mellemtiden overdraget til andet bolig-administrationsfirma, væk fra LEA (hvilket man jo ikke forstår…. Sarkasme kan forekomme), og LEA Ejendomspartner har BESTEMT IKKE travlt med at overdrage min flytteopgørelse til det nye selskab. Det er ganske enkelt, en maler-faktura det handler om. Men alligevel så skal direktøren indblandes. Om de er direkte indkompetent, eller blot snot dumme og ugidelige, vides ikke. I hvert fald har dette stået på i snart 4 måneder. Og både de nye ejendoms administratorer og jeg, har rykket for det! 1 stjerne, fordi 0 ikke er muligt!
ALDRIG flyt ind et sted hvor LEA administrerer tingene.
Jeg har bestemt ikke gode oplevelser…
Jeg har bestemt ikke gode oplevelser med dette firma 😰
De er SÅ længe om at udføre simple reparationer
Og ved ganske alm. spørgsmål svarer - særlig Kolding afdelingen - svarer meget spids tilbage

Vastaus yritykseltä LEA Ejendomspartner A/S
Ringe administration og mangelfuld kommunikation
Man skulle ikke tro at de lever af at administrere ejendomme. Mit første møde med LEA, har mildesttalt ikke været særlig imponerende.
Administration
Administration er dårligt håndteret, og med lange svartider. Værste tilfælde er 1 måneds svartid.
Små ting som PBS til husleje er ikke klar (efter 1 måned), og fremsendelse af P-bevis er heller ikke lykkedes, trods mange henvendelser.
Kommunikation
Kommunikationen er reaktionær, gammeldags og bøvlet med alle beskeder via mail i vedhæftede pdf filer samt mangelfuld. En pdf på 2 MB kan være “tom” og blot henvise til en anden vedhæftet fil..
De fleste informationer fåes af naboer, som tilfældigvis har snakket med en på byggepladsen. Dette i sig selv, er et godt bevise på deres manglende evne til at kommunikere effektivt.
Service (empati)
Service niveauet er generelt lavt, og på trods af ekstremt mange fejl, mangler og generel byggesjusk (se min anmeldelse af Kehgruppen), er der ingen kompensation i sigte - på trods af nybyg og “indflytterklar” lejlighed. Empatien må man også kigge langt efter, hvor det næste er standard blot at skyde skylden videre. Noget så simpelt som et "undskyld ulejligheden / vi beklager", er også noget det først kommer uger efter massiv shitstorm fra os utilfredse beboer. Igen - utrolig reaktionære, from for proaktive, hvilket kunne have sat dem i en lagt mere positiv position.
LEA er virkelig dårlig til deres arbejde.
LEA har vi haft som administrator i flere år. Men de er yderst sjusket og uprofessionelle. Det er virkeligt ringe arbejde. Vi synes det er langt under almindelig standart. Vi har nu skiftet administrator, og kan nu mærke hvordan det skal fungere. Så mit råd er: Vælg IKKE LEA - og har I LEA, så se at få valgt fra mens tid er. Beklager denne hårde dom, men den er altså berettiget.
Evighedsprojekt med elendig service
LEA brugte 6 måneder på at give en Opgørelse efter fraflytningsrapporten, og er næsten umulige at komme i kontakt med. Når man så en heldig gang gør, for man det samme svar med, at de lige sender en rykker til hvem end der skal have den, hvilket aldrig fører til noget. Et halvt år efter fraflytningsrapporten blev udfærdiget fik jeg endelig opgørelsen samt en mail hvor jeg skulle give konto nr. osv. til tilbagebetaling. Der stod de penge vil komme inden 5 hverdage, der nu gået en god del over 10, har stadig ikke set dem. Så kan man kende LEA igen.
Når man ikke kan få fat på vedkommende man skal have fat på, er det altid en kollega der siger at han/hun skriver en mail hvori der står at ham bedes kontakte en. Dette har jeg oplevet 3 gange men er aldrig blev kontaktet som man fik fortalt.
Virker som komplet amatører, med ufattelig dårlig service. Det eneste Lea er gode til er, at give en, en stor hovedpine, men der er de til gengæld også de bedste til på markedet :))
Evighedsprojekt
Man kan ikke komme i kontakt med andet end en sekretær der ikke kan svare på ens spørgsmål, og deres autosvar er at de giver beskeden videre. Svaret er at man bliver så kontaktet efterfølgende, men nej det gør man ikke.
Jeg har prøvet at svare på de mail jeg modtager, men får intet svar tilbage.
Når jeg konfrontere den der tager telefonen så kan de et hav af forklaringer som i min optik er dårlige undskyldninger. For jeg har fortsat på 4 uge ikke fået et svar på mails eller opkald.
Nu må vi se om jeg skal have juridisk bistand til at vække dem, eller om der pludselig sker en åbenbaring. Man bliver lidt træt af den manglende service.

Vastaus yritykseltä LEA Ejendomspartner A/S
Aldrig lej dig ind i leas boliger
Aldrig lej dig ind i leas boliger, der står på hjemmesiden det vil tag 1 månedentil 1,5 med at få de depositum tilbage, nu der gået 1,5 og står stadig og mangler efter alt er blevet gjort op, jeg blev smidt ud og jeg fik 3 dage til at pakke mine ting og komme ud derfra, vi gjord alt hvad vi kunne osv for at gøre det så pænt som muligt, jeg ringer til dem og høre omkring depositum tilbage og de svare der sagtens kan gå 2-3 måneder, selvom der allerede er flyttet nogle nye ind, forstår simpelhen ik hvorfor de skal holde på ens depositum så lang tid, når der allerede bor andre der, det vil bare noget som en simpel regning fra håndværker og afregn også videre.. fraråder alle at leje bolig ved Leas super dårlig oplevelse..
Hold jer væk fra Lea ejendomme!!!
Hold jer væk fra Lea ejendomme!!!!
Vi havde en god oplevelse i starten, men det vendte sig hurtigt og eskaleret fuldstændigt!
Flere lejere havde døjet med skimmel i bygningen og de valgte ikke at fortælle resten af beboerne om det. Det omhandlede flere lejemål under vores lejemål og vi døjede også med det. Vi opsagde lejemålet men den havde ikke set. Vi havde heldigvis sendt en mail samme dag efter at have snakket med 2 medarbejdere, der hverken kunne til eller fra. De havde ikke styr på noget og kastede problemet videre på en ny opstartet medarbejder. - vi har benyttet keyhole og efter en ubehagelig afslutning på det hele, lagde vi det bag os. Nu er der så kommet en opkrævning 9 måneder efter fraflytning - det er helt fair at vi skal betale for en omgang maling, men at give os en regning på 2000 kr for rengøring efter håndværkere hører ingen steder hjemme da vi har afleveret den pænt i stand og aftalte med viceværten, at det kun var maling, der skulle til ved fraflytning synet. Vi havde kommunen på besøg og de fandt vand i væggene samt vi har haft skimmel prøver der viste skimmel i lejligheden - da vi ikke har meget viden omkring dette, havde vi rengjort lejligheden for personen fra kommunen og han kunne ikke tage præcise tal, da ja.. det var alt for rent!!
Vi står nu med en regning som vi har fået 8 dage til at betale som har taget dem 9 måneder at sende. Vi ved også, at der er flyttet ny lejer ind relativt hurtigt - så intet af dette giver mening.
Det er virkelig en trist og træls oplevelse som private personer - aldrig igen Lea !!

Vastaus yritykseltä LEA Ejendomspartner A/S
Vi havde en rigtig god oplevelse ved…
Vi havde en rigtig god oplevelse ved vores fraflytningssyn, som bestemt gør at jeg godt kunne overveje at leje ved LEA igen. Vi har ikke haft problemer med LEA da vi lejede bolig hos dem og de var altid til at kontakte.

Vastaus yritykseltä LEA Ejendomspartner A/S
I cant recommend living in an apartment managed by LEA
I initially had an ok experience with LEA. Their apartment was pricy, but also new. However, I had constantly smaller (and bigger) issues in the apartment. For example, leaking of water in the ceiling from a wrongly built terrace on top of my apartment, gaps around the window, and broken lights after a month of moving in. It took a long time to fix all of the issues - but they eventually got fixed. However, the worst part of the whole rental experience with LEA was the moving out process. I waited 2.5 months after I moved out to even get my deposit overview. I called their hotline and a SUPER rude agent called Frederik answered the phone. I had to call multiple times, as I got either non or really late replies to my emails. I was overcharged on my electricity bill and I could find other mistakes in my final deposit charge overview. Those issues did not get resolved.
Overall to sum it up - the apartments are ok and they fix issues that might arise in your apartment. However, their customer service/management team and how they will charge and treat you when you move out was in my experience horrible.

Vastaus yritykseltä LEA Ejendomspartner A/S
Alt fungerer godt og ordnes hurtigt
Alt fungerer godt og ordnes hurtigt. Personale i top-klasse

Vastaus yritykseltä LEA Ejendomspartner A/S
Altid hjælp og hurtigt svar
Altid hjælp og hurtigt svar, når vi har brug for det.

Hold jer væk fra Lea Ejendomspartner
Jeg fraflyttede en lejlighed i Risskov den 1 maj 2020. Jeg har først lige fået udbetalt mit depositum nu... 5 mdr. efter. Og det har krævet blod, sved og tårer. Lejligheden som jeg fraflyttede var ikke en frivillig fraflytning, men pga vandskade i hvert eneste rum i lejemålet. Grundet vandskade fik jeg lov til at lade være med at betale husleje indtil lejligheden igen blev "beboelig". Det drejer sig om 2 mdrs husleje.
Der har været så utrolig meget bøvl og spildtid og kamp, og manglende forståelse fra LEA. De er iskolde og forsøger at klemme en krone ud hvor der end klemmes kan! Synes det noget svineri. Mildest talt.
Så skulle jeg ved fraflytning betale husleje op til udflytningen, selvom jeg havde fået huslejefri frem til at lejligheden igen var beboelig. Så fik jeg en måneds kompensation, men skulle alligevel trækkes i husleje og frem og tilbage.
Det ender med at jeg truer med LLO og at gå til medierne, da en af mine tætte veninder er journalist og har fulgt med på sidelinjen, hvilket resulterede i fuld kompensation for husleje, og kun blev trukket minimalt for istandsættelse....
Og her tænker jeg bare!! magen til uprofessionel behandling skal man lede længe efter. Jeg flyttede ikke af lyst, men fordi vi ikke kunne bo i en lejlighed med dryp fra alle rum. Og alligevel bliver man mødt med den mest sindssyge behandling. Har aldrig oplevet noget magen til. Man skal bede en bøn til gud hver gang man skriver en mail til dem, da der går en krig imellem hvert svar, som i øvrigt er et utilfredsstillende svar.
Jeg lejer aldrig igen via LEA og vil råde andre til at holde sig langt væk fra dem. Jeg arbejder selv for en bygherre og kender til reglement. Det her har været under al kritik.
Èn stjerne er en stjerne for meget. Ville give dem minus hvis det var muligt.

Tæt på traumatisk
Havde i fredags en så super ubehagelig oplevelse med fraflytningssyn, igennem LEA Ejendomspartner, at oplevelsen stadig sidder i mig og vender sig i mit indre med gru. Skulle have fraflytningssyn d. 7. sep., men der dukkede aldrig nogen op. Er flyttet til Jylland fra København, og havde kun mulighed for at komme til Kbh. d. 18. sep. i stedet. Dog uden min far til at bevidne synet.
Jeg har generelt været meget lidt i lejligheden, da jeg har været syg i en længere periode, hvilket jeg kan attestere, og derudover grundet corona-nedlukning.
Jeg er opvokset på en efterskole, hvor jeg har tjent lommepenge ved at klargøre og rengøre elevværelser, så føler, at jeg har en høj standard og et godt overblik. Da min far hjælper med at flytte ud, bevidner han, at lejligheden ser meget flot og velholdt ud. Umiddelbart skal der ikke udbedres noget, da den fremstår i mindst lige så flot stand som ved indflytning.
Hændelsesforløb ved fraflytningssyn:
Ved begyndelsen af synet finder jeg min indflytningsrapport frem, men repræsentanten beder mig om at lægge den væk, da jeg ikke behøver at bekymre mig, da han siger, at han har et eksemplar af den. Udlejers repræsentant beder mig dernæst om at udfylde en blanket med min nye adresse, ved køkkenbordet, imens han stiller sig ved den lille hylde, der er placeret på den anden side af skabet i stuen. På den tid, som det tager mig at udfylde formularen, har repræsentanten hurtigt inspiceret stuen, og krydset af på sine papirer, der er placeret på den lille hylde. Han nærmer sig køkkenbordet, hvor jeg står, og han noterer på en hvid seddel, hvad udlejer skal hæfte for, hvilket er køkkenets bordplade, der ved indflytning var i slidt/brugt stand. Han tilføjer også, at vasken skal udskiftes, men han siger dernæst, at jeg ikke skal bekymre mig, da regningen bliver sendt til udlejer. Dernæst kigger han kort på badeværelset, og siger dernæst til mig, imens han efterfølgende kigger på skabet, at jeg virkelig har holdt lejligheden flot. Dernæst præsenterer han mig for side 2 af 2 af fraflytningsrapporten, der skal underskrives, og beder mig om at sætte min underskrift. Side 1 af 2 lægger han på afstand af mig med sig selv i mellem. På side 2 af 2 kan jeg kun se ”n”, for nej, på samtlige felter for ting, der skal udbedres. Løbende under fraflytningssynet kommenterer repræsentanten hverken andre fejl og mangler andre end køkkenbordpladen, som han noterer til udlejer. Derudover er der under feltet ”Bemærkninger” på side 2 af 2, hvor der skal anføres særlige bemærkninger til karaktergivning mv., intet bemærket. Jeg underskriver som han beder om, hvorpå han rækker mig side 1 ud af 2, følger mig ud af døren og ønsker mig held og lykke. Da jeg forlader lejligheden og tager elevatoren ned, bliver han i lejligheden, og som jeg efterfølgende har erfaret, formentlig tager billeder af mangler, som han vurderer er tilstede. Da jeg sidder i metroen på vej væk fra lejligheden, kigger jeg på fraflytningsrapportens side 1 af 2 og bliver chokeret over, at han har noteret at hele lejligheden skal istandsættes ved at give karakteren 3 slidt/brugt. – vedligehold påkrævet - til loft, vægge, gulve, træværk og fodpaneler i både køkken og stue. Træværket, som ellers slet ikke er noteret i indflytningsrapporten. For at protestere kontakter jeg HP Ejendomsservice, der vedligeholder ejendommen på vegne af LEA Ejendomspartner A/S, der sættes som cc, der sender mig billeder af lejligheden. Bl.a. et billede der beskrives som loft, men som er en væg, et enkelt område på loftet, hvor det ligner at en flue har siddet, fodpaneler, der har fnug på sig, men bliver betegnet som ridser, selvom der derudover er noteret enkelte ridser i indflytningsrapporten og flere lign. ting. Svarer tilbage og forklarer bl.a. flere af disse ting, og nævner at jeg føler mig nødsaget til at kontakte Huslejenævnet - for at jeg kan få lejligheden besigtiget af en uvildig instans. Derefter får jeg ikke flere svar. Korrespondancen forløber imellem ca. to timer, efterfølgende fraflytningssyn, imellem 10:15-12:15.
Nu arbejder jeg på en indsigelse imod fraflytningssynet, og skal kontakte Huslejenævnet, LEA Ejendomspartner A/S og HP Ejendomsservice i morgen.
Dette er en mareridtsagtig oplevelse, og på trods af generel god service indtil selve fraflytningssynet, vil jeg advare andre studerende om, at man ikke kun skal have råd til at flytte ind i disse lejligheder, men også til at flytte ud pga. noget der tilsyneladende virker som en systematisk afkrævning og vildledning.

Vastaus yritykseltä LEA Ejendomspartner A/S
Skandaløs service og udnyttelse af lejere
Er lejer hos LEA i en af Bane Danmarks ejendomme, som har en udenoms areal på 18.000 m2, hvoraf det meste fremstår som nåleskov, mose og læhegn. Der er i alt 550 m hæk .
Mit lejemål blev præsenteret på Boligportalen med følgende annonce:
Skøn hus med gode omgivelser
Det er et fint hus med bryggers, køkken og stue i et.
Derudover er der 2 badeværelser, 3 værelser, 1 hems og en lille stue og 1 Garage
I haven er der en guldfiske dam, vi blev oplyst at fiskene klarer sig selv med mad og det er sjældent de skal fodres.
Der er en fin have til, der er en lille havestue til også med indgang fra gårdspladsen.
Forbruget til dette lejemål er ikke med i lejen.
For aftale omkring fremvisning kontakt os venligst her på boligpotalen.
- og jeg blev ved fremvisning fortalt at jeg KUN skulle vedligeholde selve haven. Haven er nem at se hvad er, da den er omkranset af hæk og med græsplæne og bede.
Efterfølgende har jeg haft mange dialoger med især LEA, men også Bane DK om vedligeholdelsen, da der er kommet en klage på et område langt fra selve huset, fra en nabo hvis matrikel grænser op til den jeg bor på. Hvad klagen drejede sig om, fik jeg aldrig at vide - blot at hvis jeg ikke fik det ordnet, ville jeg få en regning på ca. 7000 kr.
Den dag i dag ved jeg stadig ikke hvad det drejer sig om. Den dame som jeg kommunikerer med ved LEA svarer nemlig ikke på det.....
LEA forlanger at jeg skal vedligeholde de 18.000 m2, hvilket svarer til ca. 20-25 parcelhus grunde. Og selve moseområdet (ca. 8000 m2) er ufremkommeligt - her forlanger de at jeg skal slå græsset/sivene....
Det er jo en umulig opgave - og da jeg fik ejendommen fremvist, blev jeg også lovet at det selvfølgelig ikke var tilfældet - men kun at jeg skulle vedligeholde "selve haven"....
Det som LEA gør, er en total udnyttelse af lejerne, når man er blevet lokket til at underskrive!
Desværre må man sige at Bane Danmark gør det samme, da de har udliciteret opgaven om at administrere deres ejendomme.
Man overtager en forfalden og beskidt ejendom, hvor ting ikke virker, og der er mange mangler. Og en fuldstændig tilgroet have, og så bliver det lejers pligt at rette op på det. Ellers kalder LEA på en gartner eller håndværker som kommer og gør det, og videresender regningen til lejer.
Står ejendommen til gengæld tom, forfalder den langsomt og haven får lov til at gro til.
Kan kun ADVARE alle om at leje hos enten Bane Danmark, men især LEA. De er umulige at tale med, de har den ringeste service man kan finde og de fralægger sig AL ansvar og skubber det videre ti lejer. På den måde får de vedligeholdt ejendomme, samtidig med at de tager en høj høj husleje.
Én stjerne er alt alt for meget for dem - de burde i stedet fremstilles i Kontant eller TV2 dokumentar... som de værste bolighajer som findes....

Anbefaler stærkt LEA
Boede under LEA i et år. De var altid hurtige til at rykke ud, når der var problemer. Og de svarede altid på mine mails inden for få timer,
Efter min fraflytning modtog jeg hurtigt mit fulde depositum.
Kort tid efter jeg flyttede væk, modtog jeg en tilbagebetaling på ca 2,500kr fra afregning fra mit forbrug.
Jeg vil stærkt anbefale LEA.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.