Har aldrig oplevet noget lignende. Bestilte 22/1/25 og har endnu ikke modtaget varen 1/5/25. Det er ikke fordi de har glemt det, for ind imellem får jeg mails om at den er på vej til at blive sendt sn... Näytä lisää
Jeg modtog desværre nogle kopper, hvoraf den ene var ødelagt ved modtagelsen. Men kundeservicen var i top, og der var hele vejen igennem både hurtig gensvar på mail, og generelt en god og serviceminde... Näytä lisää
Service ud over det sædvanlige! Blev ringet op dagen efter at have lagt min ordre med besked om at en vare først var på lager om tre dage og om jeg ønskede at dele forsendelsen op i to. Jeg fik hele o... Näytä lisää
På trods af lang leveringstid blev jeg holdt opdateret undervejs. Havde bestilt to lamper og da de havde fået én lampe på lager blev jeg kontaktet og spurgt om jeg ville have den éne lampe først, da j... Näytä lisää
Skandinavisk mode- og livsstilsunivers for kvinder med en passion for indretning, mode og nordisk livsstil.
Mellemvej 13, 8800, Viborg, Tanska
- 2323 5958
- shop@lavinordic.dk
- lavinordic.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kanon god service!
Hurtig levering og fantastisk god service!
Første gang jeg bestiller derfra, men bestemt ikke min sidste.
Hurtig pakning og forsendelse af varen
Super god kundeservice og hurtig…
Super god kundeservice og hurtig levering. Jeg har altid været fuldt ud tilfreds med mine køb og den hjælp jeg har fået hos Lavi Nordic.
Helt fantastisk kundeservice!
Sublim kundeservice
Utrolig god kundeservice. Jeg havde bestilt en lampe, hvor jeg ikke havde set, at den var ikke på lager. Jeg kontaktede kundeservice, hvor Heidi hjalp mig igennem denne proces. Det er sjælendt, at jeg har oplevet så god kundeservice. Jeg kan uden tvivl finde på at handle her igen :)
Lækker forretning. Super service.
Fantastisk forretning. Lækre varer og exceptionel service.
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem!
Modtog et par bukser med en fejl og forløbet har derefter været til 5 stjerner. Har allerede modtaget det nye produkt (+ et andet som de var så søde at bestille hjem til mig) og sender nu de defekte bukser retur.
Handler her helt sikkert igen!
Meget hurtig levering.
Modtog varerne hurtigt efter bestilling…
Modtog varerne hurtigt efter bestilling - de levede op til beskrivelserne på hjemmesiden
Super service
Super service. Fik bestil nogle bukser i forkert farve og skrev til dem. Næste morgen var der svar og de blev byttet til den ønskede farve uden problemer.
Hurtig levering. Super tilfreds 😊

Ingen returlabel med
Fin levering og proces, Knap så fedt hvis du skal returnere. Der er ikke vedlagt returlabel og det er for egen regning hvis produktet ikke er som forventet og du ønsker at returnere. Det forventer man efterhånden at der er med hos alle online køb af tøj.