Louterbach B.V
Louterbach B.V.
Eind 2021 hebben wij via internet een zoekopdracht gedaan op google mbt het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen. Hieruit kwam Hollandse Poort naar boven en daar hebben wij destijds een afspraak meegemaakt. Robert Poorter kwam bij ons langs om een offerte op te maken en gaf ons deskundig advies. Tijdens het gesprek gaf Robert aan dat Hollandse Poort failliet verklaard werd vanwege een slecht management. De eigenaar van het bedrijf kwam zijn afspraken niet na, werknemers werden niet betaald, klanten werden niet geholpen en het bedrijf had veel schulden. Robert gaf aan dat hij een doorstart ging maken als Lauterbach B.V., in overleg met Bowido(het bedrijf wat de kunststof kozijnen maakt), heeft Robert een aantal openstaande orders en nieuwe klanten van Hollandse Poort overgenomen en deze zou hij verder afhandelen. Hij gaf aan dat hij, helaas, niet iedereen kon helpen omdat dit puur te maken had met betalingen die de eigenaar van Hollandse Poort niet deed. Robert heeft alles open en eerlijk verteld en hierop hebben wij afspraken gemaakt omtrent de betaling en plaatsing. Uiteraard hebben wij hier lang en goed over na gedacht. Zo hebben wij geen aanbetaling gedaan en hoefde wij pas een gedeelte van de kosten te betalen tijdens de eerste dag dat ze de kozijnen kwamen plaatsen. Het contact met Robert en zijn collega’s is altijd goed geweest. Wij zijn open en eerlijk geweest omtrent onze zorgen en deze nam Robert weg met passende afspraken omtrent de levering en betaling.
Na de plaatsing kwamen wij er achter dat onze voordeur beschadigd was. Dit kwam niet door het monteren maar dit was al vanuit de fabriek. Hierop hebben wij contact gezocht met Lauterbach en die hebben hier gelijk een zaak van gemaakt bij Bowido. De zaak is aangemaakt en op dit moment wachten wij op een nieuw voordeur paneel. Als deze geplaatst is zal ik dit ook aanvullen in de recensie.
Louterbach heeft bij ons Schuco kozijnen geplaatst tegen een scherpe prijs. Het is vakkundig gemonteerd en afgewerkt. Wij hebben tot op heden, op het paneel van de voordeur na, nog geen problemen ervaren en zijn zeer tevreden met het resultaat.
Ik zou iedereen aanraden om niet te snel te oordelen omtrent de negatieve recensies. Lauterbach heeft met ons passende afspraken gemaakt om de zorgen die de naam Hollandse Poort met zich meebrengt, weg te nemen.
Ik heb tegen Robert gezegd dat hij ons altijd als referentie mag gebruiken als er vragen zijn.
16. toukokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu