Banner for Lattestore

Lattestore Arvostelua

3 340
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Très bonne expérience! Tout d'abord la possibilité de commander des échantillons gratuitement. La facilité du site pour créer son store et surtout hyper qualitatif pour des prix on ne peut plus correc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bon rapport qualité-prix ! Une petite pièce plastique est arrivée endommagée durant le transport, j'ai contacté le sav et j'ai reçu une réponse positive en 24 heures. Je conseil.

Saanut 5/5 tähteä

Correcte en stipte levering aan huis. De afwerking is prachtig en de afmetingen zijn perfect zoals besteld. Een groot pluspunt vond ik dat ik zoveel stalen mocht aanvragen. Dankzij de keuze uit n... Näytä lisää

1. Kaihdinkauppa
  2. Verhokauppa
  3. Sisustusliike
  4. Kaihdinliike

Yrityksen kirjoittama

Bestel jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen en verticale lamellen volledig op maat via onze webshop. Gratis stalen · 2 jaar garantie · Snelle levering. Configureer online of vraag advies.

Ons aanbod

Yrityksen kirjoittama

Verticale lamellen
Onze verticale lamellen bieden niet alleen functionaliteit, maar dragen ook bij aan de esthetische uitstraling van uw interieur. Ons universeel systeem is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van verticale lamellen.
Aluminium jaloezieën
Onze horizontale aluminium jaloezieën zijn met recht een tijdloos product te noemen.
Rolgordijnen
Wij bieden een ruim assortiment rolgordijnen op maat aan. Onze verduisterende rolgordijnen houden het daglicht buiten en brengen een aangename sfeer in uw woonkamer. De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is. Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen.
Duo rolgordijnen
Verduisterend, lichtdoorlatend of net dat tikkeltje luxueuzer: bij de duorolgordijnen heeft u keuze te over. Een duo rolgordijn is één van de nieuwere producten op de raamdecoratie markt waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt en 's avonds de inkijk van buiten naar binnen kan afsluiten.
Houten jaloezieën
Houten jaloezieën geven een warm gevoel aan ieder interieur. Ze hebben belangrijke eigenschappen die een meerwaarde bieden aan uw ruimte. Eerst en vooral hebben houten jaloezieën de eigenschap om geluiddempend te gaan werken wanneer u de lamellen sluit. Ook heeft hout een isolerende werking.
PVC jaloezieën
Horizontale PVC jaloezieën zijn budgetvriendelijker dan de horizontale houten jaloezieën.
Plissé gordijnen
De geplooide stoffen bieden bij plisségordijnen de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent naar een volledige of gedeeltelijke opvouwmogelijkheid, de compacte pakkethoogte van deze zonwering maakt ze geschikt voor elk raam in uw interieur.

Levering & garantie

Snelle levering en 2 jaar garantie.

Geniet van onze snelle levering en 2 jaar garantie op al onze producten. Zo ben je zeker van kwaliteit én een vlotte service!

Promotion box for Lattestore

Bestel gratis stalen!

Ontvang gratis stalen en kies met zekerheid jouw lamellen.

Erinomainen

(3 340)

126 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

zeer positieve ervaring met…

zeer positieve ervaring met professineel en vriendelijk direct contact. in het bijzonder bij een webshop maakt dit een groot verschil.

22. heinäkuuta 2026

Beste Pieter

Wat een fijne review om te lezen!
Erg bedankt voor de lovende woorden.

Saanut 5/5 tähteä

Correcte en stipte levering aan huis

Een groot pluspunt vond ik dat ik zoveel stalen mocht aanvragen. Dankzij de keuze uit negen stalen kon ik zonder enige twijfel de juiste kleur en stof kiezen. Het eindresultaat past dan ook perfect in mijn interieur.

Hartelijk dank!

Goeiemiddag Johan

We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent van het resultaat en verloop van de bestelling.

Ook goed om te horen dat je gebruik maakte van de gratis staaltjes. Daarvoor doen we het!

Erg bedank voor deze fijne review.

Saanut 5/5 tähteä

Correcte levering en alles was perfect…

Correcte levering en alles was perfect in orde. Hangt al mooi op.

Beste Nathalie

Dankjewel voor je mooie review! We zijn blij dat de bestelling volledig naar wens verlopen is.

Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen.

Fijne middag!

Goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Beste Gertjan

Bedankt voor je fijne feedback! Leuk om te horen dat alles naar wens was.😊

Top qualité

Top qualité, confection rapide, emballage soigné.

Cher client,

Un grand merci pour votre commentaire !

Nous sommes ravis que vous appréciiez la qualité de nos produits ainsi que notre service.

Votre satisfaction est notre plus belle récompense !

Cordialement,
L'équipe Lattestore

Saanut 5/5 tähteä

Alles zoals aangekondigd op de website

Alles zoals aangekondigd op de website: goede informatie, snelle levering, mooi product exact op maat en gemakkelijk op te hangen met het meegeleverde materiaal. Het moeilijkste was om het pak naar de tweede verdieping te krijgen, want met zijn lengte van ruim 3 meter kon het niet in de lift en maar nipt via de trap. Zeer tevreden over mijn aankoop.

Beste Rudy

Dank je wel voor je fijne review!

We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit, de levering en het gebruiksgemak van onze producten.

Bedankt ook voor het delen van je ervaring met het lange pakket – we hopen dat het eindresultaat de extra inspanning meer dan waard is! Veel plezier met je raamdecoratie!

Met vriendelijke groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Alles binnen de afgesproken termijn

Alles binnen de afgesproken termijn , goed verpakt geleverd ! Top !

Beste klant

Leuk om te lezen, bedankt!

We doen ons best om elke bestelling snel en zorgvuldig te leveren, dus het is fijn dat dit wordt gewaardeerd.

Vriendelijk groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Commande reçue avec bonnes dimensions…

Commande reçue avec bonnes dimensions et dans un délai très court

Cher client,

Merci beaucoup pour votre avis !

Nous sommes ravis d'apprendre que votre commande est arrivée rapidement et que les dimensions étaient parfaitement conformes.

Profitez-en bien !

L'équipe Lattestore

Saanut 5/5 tähteä

Al 3 maal bestelling gedaan en altijd…

Al 3 maal bestelling gedaan en altijd heel tevreden . Van kwaliteit tot leveling.

1. heinäkuuta 2026

Beste Lena

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen! 😊 Fantastisch om te horen dat je al drie keer tevreden bent, zowel over de kwaliteit als de levering. We waarderen je steun enorm en kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te mogen zijn. Tot de volgende keer!

Een hele goede klantenservice

Een hele goede klantenservice, uitleg en levering op maat. De producten zien er op het eerste zicht ook kwalitatief uit.

1. heinäkuuta 2026

Beste Ilse

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, mooie bamboo stores voor bureau

Goede service, kwaliteitsvol product. Goede handleiding op de site om op te meten en zelf te monteren.

30. kesäkuuta 2026

Beste Nadine

Bedankt dat je je ervaring deelt! 😊 Daar worden we blij van. Geniet van je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke site voor de bestelling

Duidelijke site voor de bestelling. Prijs/kwaliteit OK.
Snelle en correcte afhandeling.

24. kesäkuuta 2026

Beste Jean-Pierre

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! 😊 We waarderen je feedback en hopen dat je volop geniet van je aankoop.

Saanut 4/5 tähteä

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden , correcte levering , heel mooie kwaliteit, perfect van maat.
Het was gewoon nog handig geweest mocht er een stappenplannetje bijzitten in functie van plaatsing
Nu was het wat zoeken .
Heel erg tevreden

2. kesäkuuta 2026

Beste Anja

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

We begrijpen helemaal dat een stappenplannetje handig kan zijn bij de plaatsing. We voegen bewust geen papieren handleiding meer toe aan onze dozen, maar in de leveringsmail staat normaal gezien een link naar onze online pagina met installatiehandleidingen. Zo heb je steeds de meest recente versie bij de hand.

Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Mooi resultaat voor een betaalbare…

Mooi resultaat voor een betaalbare prijs.

Beste Ann-Sophie

Hartelijk dank voor je review! We streven naar kwalitatieve producten tegen een eerlijke prijs, dus het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Saanut 5/5 tähteä

Goed product aan een superprijs.

Snelle levering, perfect afgewerkt produkt, vele keuzes mogelijk. Heel tevreden.

Beste René

Leuk om te lezen, bedankt!
Het doet ons plezier te horen dat alles naar wens is verlopen, van bestelling tot levering. Geniet van je nieuwe raamdecoratie!

Saanut 5/5 tähteä

Heel goede en vriendelijke opvolging

Heel goede en vriendelijke opvolging, snelle service en een erg kwaliteitsvol product.

Beste Jeroen

Bedankt opnieuw voor je mooie woorden! We zijn blij dat je onze opvolging en service zo positief hebt ervaren, en dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product.

Alles perfect in orde!

6. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Ivan

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles perfect in orde was. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte, heel mooie, houten lamellen

Vandaag houten lamellen geplaatst, heel mooi, gemakkelijk te plaatsen. Goede service, heel vriendelijk en behulpzaam aan telefoon. Zeer goed ingepakt om te leveren

4. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Christel

Super bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de houten lamellen en dat het plaatsen vlot ging. Fijn ook dat je onze service en verpakking zo positief hebt ervaren. Geniet van je mooie nieuwe lamellen!

Saanut 5/5 tähteä

Alles perfect geleverd zoals opgegeven…

Alles perfect geleverd zoals opgegeven in bestelling, goede kwaliteit.

1. huhtikuuta 2026

Beste Patrick

Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat alles perfect geleverd werd en aan je verwachtingen voldeed

Team Lattestore

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin