Ik heb meerdere keren producten besteld bij Lastories. Sieraden, schoentjes voor mijn dochters en ook mooie kristallen lampjes. Hele fijne en snelle service! Echt een aanrader.
Had eerst defecte sieraden ontvangen en lang geen reactie gehad nadat ik de klantenservice had gemaild. Uiteindelijk gelukkig toch nog in contact gekomen en nieuwe sieraden ontvangen die wel goed z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vastaus yritykseltä Lastories
Snelle levering! Fijn site om te bestellen. Alles is mooi ingepakt! Een cadeautje om te krijgen
Kwalitatieve en mooie producten!
Wat een fijne webshop. Super vriendelijk, mijn vragen werden direct beantwoord. Ook ontzettend blij met mijn bestelling. De ringen zitten precies goed en de ketting is zó mooi. Ik draag de ketting nu een paar weken non-stop en dat gaat ook prima in combinatie met douchen enz. Heel blij met mijn aankopen!
Super goede service en prachtige…
Super goede service en prachtige producten! Ook aan de verpakking was veel zorg besteed. Zou hier zeker opnieuw bestellen.
Een goede en snelle service
Een goede en snelle service. Ze is heel betrokken en geeft snel antwoord op de vragen die je stelt. Daardoor heb ik nu precies in huis wat ik wil. Heel blij mee!
Fantastische service
Ondanks dat mijn bestelling niet volledig geleverd kon worden omdat er een ring out of stock was, had ik heel fijn contact en mocht ik zelf een vervangende ring uitkiezen (en kreeg ik advies).
Daarnaast verloor ik na een paar uur het bedeltje van mijn ketting maar hebben jullie hier een nieuwe aangemaakt.
Deze service vond ik echt fantastisch, heel erg bedankt!

Winkelmandje blijft niet gevuld
Als je iets in je winkelmandje zet gaat dit er na korte tijd weer uit. Ik heb meerdere artikelen besteld maar moest ze steeds opnieuw in het winkelmandje doen omdat de tijd alweer verstreken was.

Vastaus yritykseltä Lastories
Snelle service, mooi verpakt!
Snelle service. Mooi ingepakt. Voldoet aan verwachtingen.
Super lieve mensen
Super lieve mensen. Die je graag willen helpen en vooral hele mooie sieraden!
Goed!
Snel geleverd! Heel mooi verpakt. Lastorie ringen zijn wel wat klein, daar heb ik me op verkeken. Maar het zijn mooie ringetjes.
Mooie producten en hele goede service!
Snelle service
Snelle service. Duidelijke info. Heel prettig.
Daar komt bij dat het erg leuk is ingepakt.
Hele mooie producten erg blij mee
Wisselend tevreden
Blij met ketting en ring met de edelsteen. Ring met schakels verkleurd al, wordt wat rozig. Erg jammer. Bestelling was leuk ingepakt en snel in huis.

Maansteenketting
Erg tevreden met mijn maansteenketting. Voldoet aan mijn verwachting.
Super!
Goede service, vriendelijk, snelle verzending, mooie sieraden, super leuk en mooi verpakt.
Mooie sieraden
Mooie sieraden, goede kwaliteit.. goede service, snelle reacties, klantvriendelijk,l en behulpzaam, vele sieraden al gekocht hier en ben en blijf er erg blij mee

Hele mooie ringen!!