Lastories Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb meerdere keren producten besteld bij Lastories. Sieraden, schoentjes voor mijn dochters en ook mooie kristallen lampjes. Hele fijne en snelle service! Echt een aanrader.

Saanut 4/5 tähteä

Had eerst defecte sieraden ontvangen en lang geen reactie gehad nadat ik de klantenservice had gemaild. Uiteindelijk gelukkig toch nog in contact gekomen en nieuwe sieraden ontvangen die wel goed z... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij n... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top service en producten

28. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Goedkoop en slecht afgewerkt…

De schoenen zijn enorm slecht afgewerkt en de maten kloppen totaal niet!!! En dan moet ik 5 euro retour betalen.

2. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lastories

Wat vervelend dat je onafgewerkte schoentjes hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je ons even een mailtje sturen? klantenservice@lastories.nl, dan zoeken we even een passende oplossing. Liefs, team Lastories

Levering met aandacht

Snelle levering. Ketting met steen was mooi verpakt. Was aandacht aan besteed!

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lastories

Super fijn om te horen, heel erg bedankt voor je mooie review. Liefs, team Lastories

Saanut 4/5 tähteä

Kapotte sieraden ontvangen en geen…

Uiteindelijk gelukkig toch nog in contact gekomen en nieuwe sieraden ontvangen die wel goed zijn.

Blij met de sieraden die ik nu heb.

16. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lastories

Hi Jara, wij hebben je inmiddels gesproken en nieuwe iems naar je opgestuurd. Hopelijk ben je tevreden met je nieuwe items en zien we je nog eens terug. Veell iefs, team Lastories

Echt praaachtige sieraden

Echt praaachtige sieraden. Super snelle service, leuk ingepakt en fijne klantenservice. Als ik meer sterren kon geven dan 5 had ik dat gedaan. Echt top!

3. heinäkuuta 2026

Wat een super lieve review, dankjewel! Liefs, team Lastories

Saanut 1/5 tähteä

Mooie armband maar schroefje liet los…

Mooie armband maar schroefje liet los bij mijn baby. Gemaild dat ik de armband retour wil sturen en een nieuwe wil ontvangen. Na paar dagen nog steeds geen antwoord..

25. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lastories

Lieve klant, wij hadden tijdelijk wat problemen met onze mail en kunnen geen mail van jou vinden. Zou je ons nog eens willen berichten? We helpen je heel graag verder! Liefs, team Lastories

Buitengewoon goed!

Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen uit mijn eigen omgeving aangeraden en zal dat ook blijven doen! Keep up the Good work!

18. tammikuuta 2026

Seintje

Kreeg keurig na niet te lange tijd seintje dat eerder uitverkocht artikel weer voorradig was.

29. marraskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin