Ik heb meerdere keren producten besteld bij Lastories. Sieraden, schoentjes voor mijn dochters en ook mooie kristallen lampjes. Hele fijne en snelle service! Echt een aanrader.
Had eerst defecte sieraden ontvangen en lang geen reactie gehad nadat ik de klantenservice had gemaild. Uiteindelijk gelukkig toch nog in contact gekomen en nieuwe sieraden ontvangen die wel goed z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Top service en producten
Goedkoop en slecht afgewerkt…
De schoenen zijn enorm slecht afgewerkt en de maten kloppen totaal niet!!! En dan moet ik 5 euro retour betalen.

Vastaus yritykseltä Lastories
Fijne communicatie en snel geleverd
Fijne communicatie en snel geleverd.
En natuurlijk super mooie schoenen.
Levering met aandacht
Snelle levering. Ketting met steen was mooi verpakt. Was aandacht aan besteed!

Vastaus yritykseltä Lastories
Kapotte sieraden ontvangen en geen…
Uiteindelijk gelukkig toch nog in contact gekomen en nieuwe sieraden ontvangen die wel goed zijn.
Blij met de sieraden die ik nu heb.

Echt praaachtige sieraden
Echt praaachtige sieraden. Super snelle service, leuk ingepakt en fijne klantenservice. Als ik meer sterren kon geven dan 5 had ik dat gedaan. Echt top!

Vastaus yritykseltä Lastories
Mooie armband maar schroefje liet los…
Mooie armband maar schroefje liet los bij mijn baby. Gemaild dat ik de armband retour wil sturen en een nieuwe wil ontvangen. Na paar dagen nog steeds geen antwoord..

Snelle en goede service en advies
Snelle en goede service en advies
En hele mooie sieraden
Mooie producten
Mooie producten en als er iets mis gaat dan wordt dat zonder gedoe gelijk opgelost, ik ben heel blij dat ik lastories gevonden heb!
Top bedrijf
Snelle service, levering en mooi ingepakt. En het allerbelangrijkst: goede kwaliteit
Buitengewoon goed!
Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen uit mijn eigen omgeving aangeraden en zal dat ook blijven doen! Keep up the Good work!
Prachtig maantje van amethyst met…
Prachtig maantje van amethyst met lieve tekst erbij!
Keurig verzorgd.
Dank jullie wel.
Zeer tevreden, zoals altijd
Al jaren fan. Mooie producten, goede service, altijd vriendelijk en met een lach!!!
Heel blij met mijn sieraden en schoenen.
Seintje
Kreeg keurig na niet te lange tijd seintje dat eerder uitverkocht artikel weer voorradig was.