Ik heb meerdere keren producten besteld bij Lastories. Sieraden, schoentjes voor mijn dochters en ook mooie kristallen lampjes. Hele fijne en snelle service! Echt een aanrader.
Had eerst defecte sieraden ontvangen en lang geen reactie gehad nadat ik de klantenservice had gemaild. Uiteindelijk gelukkig toch nog in contact gekomen en nieuwe sieraden ontvangen die wel goed z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Fijne webshop/snelle levering
Fijne webshop en goede en fijne communicatie met de verkoopster. Ook erg leuk om een keer via Instagram een live sale te volgen! Echt een aanrader.
Betoverende items
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de bestelde items bij Lastories absoluut betoverend zijn. De afwerking van de gekochte armbandjes en ringen is prachtig. Ik raad iedereen aan eens een kijkje te nemen in de collectie van Lastories.
Snel bezorgd en super mooi ingepakt
Super mooie sieraden ontvangen en ook…
Super mooie sieraden ontvangen en ook nog super snel geleverd! I love it
Mooie sieraden
Mooie sieraden. snelle verzending in een mooie verpakking.
Ik ben er heel blij mee
Snelle en goede service
Prachtige ketting
Snel geleverd, product komt overeen met de foto’s op de webshop.
Prachtige ketting.
Hele mooie sieraden
Hele mooie sieraden! Een van mijn favoriete webshops geworden :))
Service en kwaliteit zijn echt heel erg…
Service en kwaliteit zijn echt heel erg goed. Altijd weer blij om een bestelling te ontvangen.
Goede service en mooi product.
Prachtig ingepakt
Prachtig ingepakt, als een cadeautje!🥰 Daarnaast ook snel verzonden.
Super tevreden
Goed geholpen met het samenstellen voor een armbandje, meteen gemaakt en verstuurd waardoor ik hem de volgende dag meteen om kon doen. En het belangrijkst, prachtige aanvulling op al mijn andere sieraden van Lastories!
Super mooie spullen
Vriendelijk geholpen. Snelle levering geeft goede informatie . Netjes verpakt.
Voor het eerst besteld bij Lastories
Voor het eerst besteld bij Lastories. Snel geleverd, mooie ketting! Als ik een klein minpuntje mag noemen: Het bedeltje was kleiner dan verwacht. Staat op de website niet bij hoe groot de bedel is en geen aanfoto, dus kon ik daarom van te voren niet helemaal goed inschatten. Maar desondanks ben ik wel blij met de ketting!
Mooie bedeltjes
Na een onwijs leuke livesale op Instagram 2 bedeltjes gekocht. Moest me ook inhouden om niet meer leuke dingen aan te schaffen.