Saanut 5/5 tähteä

Prima winkel. Bestelling vlot afgehandeld. Erg goedkoop voor hetgeen ik moest hebben. Kan het largo fit moeilijk kwalijk nemen (vandaar wel vijf sterren) maar als ze dpd als bezorgdienst dumpen is he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bought a Steelflex Incline Press Machine at Largo Fit. They shipped it quickly to Denmark and it arrived in perfect condition. 10/10 experience. This shop is super great :-)

Saanut 5/5 tähteä

de levering was heel professioneel, goed verpakt en vriendelijk persoon. het in elkaar zetten ging gemakkelijk d.m.v de duidelijke instructies. inmiddels getest en ben zeer tevreden. je krijgt zek... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Largo Fit adverteerde met een aanbieding via een wederverkoper. Wederverkoper gaf een leverdatum aan die voor mij absoluut niet uit kwam. Na contact met Largo Fit, prima geholpen en bestelling aldaar... Näytä lisää

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering; product als aangegeven. Goede kwaliteit.

10. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Hoi Gabriel, bedankt voor je review. Veel sportplezier!

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen, van begin tot eind. Ik kende deze webshop nog niet, maar heb het uiteindelijk toch besteld. Het pakket kwam vanuit België naar Nederland, maar toch was de levertijd vrij kort. Ik geloof 3 werkdagen. Pakket kwam netjes aan, doos had geen schade of iets dergelijks. Omdat alles goed verlopen is, kan ik deze website gewoon aanraden dus.

13. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Dag Gijs, bedankt voor je review. Heel fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. Veel plezier met het sporten! 💪

Goede prijzen

Ik heb leuke spullen besteld. Goede prijzen en snel geleverd.

6. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Hoi Noel, bedankt voor je review! We wensen je heel veel sportplezier toe met jouw nieuwe fitnessspullen!

Uitstekende service van Largofit

Uitstekende service van Largofit. Ik had het verkeerde toestel besteld. Dit werd gratis opgehaald en het geld geretourneerd. Het juiste toestel is van grote klasse en wordt volop gebruikt.
Dankjewel Jacob voor je serviceverlening.
Danny van der Giessen

1. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Dag Danny, bedankt voor je lovende review! Het doet ons een groot plezier om dit te lezen. Ik heb het ook gelijk even naar Jacob doorgestuurd zodat ook hij het zeker even leest.

Veel sportplezier en een fijne eindejaarsperiode gewenst!

Prima levering

Prima afgehandeld, zoals gebruikelijk wordt je op meerdere manieren op de hoogte gebracht wanneer de levering zal plaatsvinden.

23. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Hoi A Keizer, bedankt voor je review! We doen ons best om de communicatie steeds zo vlot mogelijk te laten verlopen en het doet ons dan ook deugd om te lezen dat je dit zo ervaren hebt. Veel sportplezier!

Perfect

Perfect, fast and efficient service and delivery.

5. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Hi Drcpj, thank you for your amazing review and enjoy your workouts!

Hoge kwaliteit producten

Ik heb van de site een Rugged Flat Bench besteld en ook kleine spullen van het merk Body Solid..de transacties waren zo soepel en de levering zo snel dat ik heel tevreden ben..echt een aanrader voor de serieuze lifter!

Mario D.

2. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Bedankt voor je review, Mario! Het doet ons echt deugd om dit te lezen.

Veel sportplezier!

Zeer tevreden, Aanrader!

Snel antwoord op je vragen.

Makelijk bestellen.

Snelle levering.

Dus voor mij zeker een aanrader!

1. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Hi Glenn, bedankt voor je review. Veel sportplezier!

Saanut 3/5 tähteä

Mijn bestelling verstuurd op 19…

Mijn bestelling verstuurd op 19 augustus en tien dagen laten nog niks ontvangen. Heb al verschillende maal gemaild maar geen antwoord. Spijtig. Bij mijn vorige bestellingen ging het veel vlugger.
(huidige bestelling LF2160)

29. elokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Dag heer A., er lijkt inderdaad iets fout gegaan met je mail waardoor deze niet tijdig gezien is door onze medewerkers. Onze excuses hiervoor! Ik heb het opgenomen met onze klantendienst en ze zouden intussen contact met je hebben opgenomen. Veel sportplezier!

Hallo

Hallo,
De bestelling en levering was 👌
Maar de berichtgeving van de chauffeur was ronduit niet OKE....namelijk helemaal geen berichtgeving stond zo voor de deur ....wij zouden net weggaan ....heb ik ook tegen de chauffeur gezegd ...met als antwoord dan had ik het weer meegenomen .
Moet je bij de leverancier zijn ...wat een dom antwoord
Mvg Henk
Het apparaat is 👌

25. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Hoi Henk, fijn om te horen dat het apparaat je goed bevalt. We gaan je feedback voor de levering zeker meenemen. We zijn ons ervan bewust dat dit een werkpunt is en we zoeken actief naar mogelijkheden tot verbetering. We appreciëren het alleszins dat je ons desondanks een goede review gegeven hebt. Veel sportplezier!

hoge kwaliteit!

2. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Dag Hadasa, bedankt voor je review. Kwaliteit is een zeer belangrijk punt voor ons, het doet ons dan ook deugd om je bericht te lezen. Veel sportplezier!

Snel en goed

Los van elkaar 2 competitie kettlebells van 12 en 20 kg aangeschaft. Snel bezorgd. Uitstekende kwaliteit.

1. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Hi Manno, bedankt voor je review! Veel sport plezier ermee!

Super rapide top

Super rapide top
Merci

26. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Dag Othmen, we doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Fijn om te horen dat je hier een goede ervaring mee had! Veel sportplezier!

Saanut 4/5 tähteä

Best een degelijk product.

Kwam redelijk snel aan en ziet er degelijk eruit. Alleen de handgrepen waren niet zo professioneel helaas. Best ruwe materiaal en ligt niet goed in de handpalm.
Voor de rest een top product.

15. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Largo Fit

Hi M. Kaplan, bedankt voor je review en voor de feedback. We nemen het mee voor de toekomst. Veel sportplezier!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin