Saanut 5/5 tähteä

De danspaal is echt een leuke toevoeging aan mijn huis. Binnen korte tijd stond hij klaar voor gebruik en ik kon meteen beginnen met oefenen. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij stevig aanvoelt e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij kochten een danspaal van Zoluko via een tweedehands verkoper, dus niet direct bij hen. Toen we de paal wilden verstellen, raakte er helaas een onderdeel beschadigd. Hoewel wij geen directe... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Een tijde geleden heb ik bij Zoluko de “boksbal op standaard-pro” gekocht. Ik heb hier heel veel plezier van gehad. Helaas is de bal zelf na een paar keer gescheurd. Na kort contact met ze klantenserv... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Perfect om thuis te trainen

Wat ik vooral fijn vind, is dat hij stevig aanvoelt en vertrouwen geeft tijdens het trainen. Dat maakt het veel leuker om nieuwe moves uit te proberen.

Zeker een aanrader als je vanuit huis sterker en flexibeler wilt worden!

7. helmikuuta 2026

Hi Fay,

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat de danspaal zo’n fijne toevoeging aan je huis is en dat je meteen aan de slag kon.

Heel veel plezier met het ontdekken van nieuwe moves en succes met je trainingen!

Service die vertrouwen geeft

Hoewel wij geen directe klant waren, reageerde de klantenservice van Zoluko ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze dachten actief met ons mee en zochten mee naar een oplossing. Uiteindelijk bleek het onderdeel nog op voorraad te zijn en hebben ze het naar ons opgestuurd.

Dat ze zoveel moeite doen voor iemand die niet eens rechtstreeks bij hen heeft gekocht, zegt alles over hun service. Echt top geholpen. Ze waren snel ook!

Zoluko is wel een bedrijf dat ik bij mijn vrienden zou aanraden. En ik zou de volgende keer direct bij hun inkopen want met deze klantenservice is echt top!

26. helmikuuta 2026

Hi Kylian,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Goed omschreven en snel verzonden

Goed omschreven en snel verzonden, precies als verwacht. Blij mee

4. helmikuuta 2026

Beste Monika,

Bedankt voor je review! We zijn enorm blij dat je tevreden bent en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Mooi horloge

Mooi horloge, niet duur en zeer snel geleverd.

1. helmikuuta 2026

Beste H.J. JANSSEN,

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling.

Netjes en snel geleverd.

12. tammikuuta 2026

Beste Peter,

Snel bezorgd

Snel bezorgd, ondanks dat de wegen slecht begaanbaar waren door de sneeuw. Ben nu al voor 1,5 week een uur per dag aan het hoepelen. Voel me een stuk energieker en zie al resultaat.

3. tammikuuta 2026

Beste Fenje,

Saanut 3/5 tähteä

Stoelfiets aangetekend teruggestuurd (…

Stoelfiets aangetekend teruggestuurd ( was niet wat ik wilde en afstandsbediening deed het niet)Tot op heden ( na meerdere mails) geen enkele reactie! Behalve op de eerste slechte review dat ze mijn mailadres wilden, gedaan, geen reactie
Uiteindelijk alles terugbetaald, ook de retourkosten!

12. marraskuuta 2025

Beste Ivana,

Wij kunnen ons niet vinden in je bericht. Wij hebben je per e-mail gevraagd om het betaalbewijs en aangeboden de retourkosten te vergoeden, maar tot op heden hebben wij hier geen reactie op ontvangen. Zodra wij het betaalbewijs ontvangen, storten wij de gemaakte retourkosten direct terug.

Zeer snelle levering!

26. marraskuuta 2025

Beste,

Top service

De bestelde stappenteller werkte niet.nadat ik dit gemeld had kreeg ik het bericht dat ik een nieuwe toegestuurd zou krijgen zonder eerst moeilijk te doen.
Prima service
Ik heb de nieuwe stappenteller ontvangen top.
Mvrg hans

26. syyskuuta 2025

Beste Hans,

Saanut 5/5 tähteä

Goede levering, apparaat was niet wat ik zocht.

Netjes verpakt, duidelijke montage uitleg. snel geleverd.

Helaas zal ik het product terugsturen, omdat het niet het type apparaat is naar waar ik op zoek ben.
Ik ben op zoek naar een training-/bewegingsapparaat voor tijdens werk. Het apparaat is te licht voor training, heeft daarvoor maar 1 stand, wel heel goed voor revalidatie doeleinden. Het heeft meerdere niveaus voor electrische traponersteuning met (heel handig) afstandsbediening. Verder past het niet goed onder een bureau, omdat de knieen dan tegen de onderkant van het bureau komen. Wel zeer geschikt voor in de bank bij de TV bijv.

23. kesäkuuta 2025

Beste Hellen,

Bedankt voor je review! Jammer dat het apparaat niet helemaal aansloot bij je verwachtingen. We wensen je veel succes met het vinden van een geschikt trainingsapparaat en danken je voor het uitproberen!

Henny

Artikel was netjes en eerder geleverd dan gezegd

26. kesäkuuta 2025

Beste Henny,

Zoluko is top!

Erg blij met mijn pull up bar van Zoluko en de geleverde service. Snelle levering en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de klantenservice is top: vriendelijk, snel en attent.

4. kesäkuuta 2025

Beste Thomas,

Top service!

Top service!

6. huhtikuuta 2025

Beste Magaly,

Bedankt voor je review! We zijn enorm blij dat je tevreden bent over onze service en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Saanut 1/5 tähteä

Klantenservice is 3x niks en ze beloven…

Klantenservice is 3x niks en ze beloven volgende werkdag te leveren maar dat is niet waar

16. huhtikuuta 2025

Beste Gabriel,

Bedankt voor je review! We hebben dit direct nagekeken en uit onze gegevens blijkt dat de bestelling binnen de beloofde levertijd is geleverd. Dit lijkt niet helemaal te stroken met de informatie in je review.

Ook geven we even mee dat we geen contactverzoek van je hebben ontvangen via onze klantenservice. We helpen onze klanten graag en vinden het jammer dat je die mogelijkheid niet hebt benut voordat je deze beoordeling plaatste.

We willen je vriendelijk vragen om je beoordeling eventueel te herzien, zodat deze een zo eerlijk mogelijk beeld geeft van de situatie.

Alvast bedankt!

Snelle levering!

1. huhtikuuta 2025

Beste,

Bedankt voor je review! We zijn enorm blij dat je tevreden bent over de snelle levering en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service, goed product.

Makelijk te installeren, goede service.

25. helmikuuta 2025

Beste Dirk,

Saanut 5/5 tähteä

Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering

Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd. Ook de instructies voor het in elkaar zetten waren zeer duidelijk en gemakkelijk op te volgen.

25. helmikuuta 2025

Beste Marc,

Saanut 5/5 tähteä

Top zoals omschreven en goede prijs…

Top zoals omschreven en goede prijs lwaliteit

6. tammikuuta 2025

Beste DG,

Beste Inge,

Zoluko Klantenservice

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin