Mijn ervaring met de supplementen van LA Nutrition. De gummies zijn lekker zacht en goed van smaak, de whey proteïne is goed qua smaak, geen chemische smaak en verder lost goed op. De pre workout sm... Näytä lisää
La nutrition is een hele goede supplementen site waar je goede kwaliteit producten kunt bestellen en b.v. de eiwitshakes zijn echt een aanrader voor elke sporter! Goed te mengen en goed van smaak. Ik... Näytä lisää
Echt tevreden over deze supplementen. Goede kwaliteit, snelle levering en ik merk tijdens het sporten echt verschil. Ga hier zeker vaker bestellen :)
Ik ben helemaal fan van de pre-workout tropical sunrise van lanutrition , de smaak is lekker verfrissend en de werking is top! Voor mij geen andere pre-workout meer! Een echte aanrader voor iedereen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Focus op voedings en gezondheids producten
rohofstraat 109, 7604AL, Almelo, Hollanti
- +31682649646
- Info@lanutrition.nl
- lanutrition.nl
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Pre workout tropical
De pre workout in de smaak tropical is een lekkere pre workout en werkt erg goed!
goede service en levering
Ik ben groot fan van de Not coffee
Ik ben groot fan van de Not coffee. Ik ben absoluut geen koffie drinker maar dronk wel elke ochtend een Redbull om mijn dag te starten. Hier ben ik mee gestopt en ik gebruik nu de not coffee. Het geeft me echt de boost die ik nodig heb. Meer energie en voornamelijk ook meer focus. Mijn hoofd is vaak 1 grote chaos en onrust maar dankzij de not coffee kan ik me beter concentreren en heb ik geen last meer van de gebruikelijke redbull dips. Ik ben fan! 😍
Top producten
Top producten! Snel geleverd en smaakt super😍
Snel en fijn contact
Snel en fijn contact, de producten zijn ook van erg goeie kwaliteit!
Geweldig product
Geweldig product, werkt echt goed! Ik ben heel tevreden en kan het zeker aanraden.”
Top pruducten
Top producten en vriendelijke klantenservice. Zeker aan te raden!!!
Super positief en vriendelijke…Super positief
Super positief en vriendelijke werknemers en de producten raad ik zeker aan!!
Superrr lekkere whey protein
Superrr lekkere whey protein! Is niet zo een dikke shake die moeilijk binnengaat zoals andere shakes maar wel romig en heerlijk van smaak zeker de hazelnoot! En de waardes ervan zijn perfect in een dieet!
Best quality products !
Ik gebruik al een aantal weken de…
Ik gebruik al een aantal weken de pre-workout en ik moet zeggen 1 van de beste tot nu toe , het werkt snel in en ik merk dat ik veel langer me trainingen kan volhouden TOP product
TOP producten!
Het zijn TOP producten die effectief hun werking doen! Ik raad ze iedereen aan! En de drinkbus is prachtig en handig!
ik heb de pre workout uitgestest ben ik…
ik heb de pre workout uitgestest ben ik heel tevreden mee beste pre workout die ik ooit heb genomen heel veel energy van zal deze zeker vaker bestellen!🥰
Ik heb een test pakketje gekregen en…
Ik heb een test pakketje gekregen en was er super tevreden mee hele lekkere smaken ook en het beviel mij ook heel goed👍🏻🩵
In 1 woord TOP
Een aantal producten getest en erg tevreden over de smaak en kwaliteit verhouding. Geen klontjes in de shakes, goede smaak en vooral niet te overheersend.
LA Nutrition beveel ik zeker aan!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.