Lampyasvetla.sk Arvostelua

274
TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Veľmi zlá skúsenosť. Vrátila som tovar lebo nevyhovovala veľkosť. A vtedy nastal problém s vráteným peňazí. Po niekoľkých upozorneniach mi stále tvrdili že peniaze poslali a platba bola potvrdená..... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lampu som objednala v piatok podvečer a do hodiny mi prišla informácia o tom, že tovar bol odoslaný. Doručená bola v utorok podvečer. Na to, že tovar išiel z Holandska, prišiel extrémne rýchlo. Všetko... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Lampyasvetla je miestom pre atmosférické a cenovo dostupné osvetlenie, ktoré dokonale vyhovuje vašim potrebám a vkusu. Od nášho začiatku v roku 2007 sme sa stali lídrom trhu v Holandsku, Belgicku a Nemecku a pôsobíme v 36 krajinách po celom svete. Naša široká ponuka zahŕňa viac ako 4000 produktov, čo zaručuje, že nájdete ideálne osvetlenie pre každý priestor. V lampyasvetla je spokojnosť zákazníkov našou prioritou. Naši skúsení zamestnanci poskytujú profesionálne poradenstvo, ako online, tak v našich predajniach v Holandsku, Belgicku, Španielsku a Poľsku. Chápeme dôležitosť pohodlných spôsobov platby, a preto ponúkame rôzne flexibilné platobné možnosti. Či už hľadáte subtílne ambientné osvetlenie do domova alebo funkčné osvetlenie do kancelárie, lampyasvetla je pripravený splniť všetky vaše osvetľovacie potreby. Objavte našu ponuku ešte dnes a dovoľte nám pomôcť vám vytvoriť dokonalú atmosféru.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(274)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Good shop, terrible delivery

Everything was good except for the delivery service, DPD. I waited one month for half of my delivery, and it was the worst experience I've ever had with them. I recommend the shop, but not their delivery service. Sorry for my rate but you can change deliver service.

7. tammikuuta 2025

Dobrý den,
Děkujeme za hodnocení. A je nám líto, že jste narail na problémy s vyzvednutím zboží.
Na některé věci občas vliv nemáme.

Už nikdy nebudem objednávať

Pri objednaní lampy so žiarovkou GU10 max 3W by som očakávala že tam žiarovka bude inštalovaná. Objímka je taká úzka že tam ani s pomôckou ktorá bola pri lampe neviem dostať žiarovku. A tá plastová pomôcka vôbec nefunguje. takže mám síce lampu s dvomi zdrojmi svetla ale funguje len jedno.
Oceľová stojaca lampa s bielym tienidlom a nastaviteľnou lampou na čítanie - Ladas

12. helmikuuta 2025

Dobrý den,
nikdy neposíláme lamp se žárovkami, které jsou namontované v lampě.
Plastová pomůcka je přešně proto, aby bylo možné vůbec nainstalovat tam tu žárovku.
Je nám líto, že nejste spokojená s nákupem.

Skvelé

Lampa sa veľmi páči

9. helmikuuta 2025

Dobrý den,
Máme radost, že jste spokojená!

Saanut 1/5 tähteä

Na lampy bola vraj,,AKCIA,,,75%a tie…

Na lampy bola vraj,,AKCIA,,,75%a tie isté lampy na druhý deň sú lacnejšie o 10euro

2. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lampyasvetla.sk

naše akce a slevy se mění každý týden v úterý a děje se to pravidelně.
Vždycky máme uvedené podrobnosti při informaci o akcích a v případě otázek odpovídáme na ně.

Saanut 1/5 tähteä

svetlo je krivé a kvalita produktu je…

svetlo je krivé a kvalita produktu je velmi biedna. Objímka závitu žiarovky je príliš ponorená, svetlo v nej nemoze svietiť. Tento problem sme bohuzial odhalili az ked ho elektrikar osadil. Skoda, ze neviem prilozit fotku.

27. joulukuuta 2024

Dobrý den,
Je nám líto za tuto situaci. Prosíme o kontakt na info@lampyasvetla.sk, abychom mohli co nejrychleji vyřešit tu situaci.

Saanut 3/5 tähteä

skúsenosti zo spoločnosťou

spoločnosť by sa mohla zlepšiť v komunikácii so zakaznikmi. Uznávam že som si tovar objednala po Vianočných sviatkov a určite mali veľa objednávok,no ja,som firmu už kontaktovala na všetkých stránkach, kde som na nich nejaký odkaz našla. Takže dlhé čakanie na zaplatený tovar. Pozitívne-lampy sú prekrásne,naživo vyzerajú ešte lepšie ako na fotkách. Mam z nich veľkú radosť

25. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lampyasvetla.sk

Sme radi, že sa vám lampy páčia, pokúsime sa vylepšiť veci, ktoré ste spomenuli.

Veľmi dobre

Dodanie prebehlo vporiadku. Svetlo bolo pekne zabalené, bez poškodenia. Vyzerá presne ako na obrázku, zatiaľ sme ho ešte nenamontovali, preto nemôžem zhodnotiť jeho funkčnosť

22. joulukuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin