Lampenmanie Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Wasbak besteld. Kapot aangekomen. Moest helemaal uit tjechie komen. Retour duurt een eeuwigheid en geen service 0,0. Echt bestel hier nooit!! Dit soort sites moeten gestopt worden. Drama!!

Saanut 1/5 tähteä

Heb bij deze ‘zaak’een plafond ventilator van iets neer dan €300,- besteld! Met angst en beven wacht ik mijn bestelling af. Had ik deze reviews maar eerder gezien. Ik krijg geen verbinding g als ik be... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Met een grote boog vermijden. Fictieve reviews. Ik wacht nu al drie weken op een product dat ik heb besteld en dat op voorraad was. Dit bedrijf is een schimmig bedrijf. De website is verdacht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na alle negatieve revieuws te hebben gelezen,toch een ventilator besteld.mail contact gehad omdat na mijn aankoop op de site vermeld stond dat deze uit het assortiment was.netjes antwoord gehad dat be... Näytä lisää

Välttävä

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Wij waren op zoek naar verschillende…

Wij waren op zoek naar verschillende soorten halogeenspotjes, deze werden zeer aantrekkelijk aangeboden bij Lampenmanie ! Ruim aanbod.
Nog even een vriendelijke uitleg gehad van een aardige mevrouw van Lampenmanie.
De levertijd was 5 dagen en alles is keurig verpakt aangekomen , ik beveel Lampenmanie zeker aan !!!

23. marraskuuta 2021

Zaterdag 3 lampjes besteld

Zaterdag 3 lampjes besteld,
Vandaag binnen! Moet zeggen dat ik wel wat aarzelend was omdat er wel redelijk wat mensen een slechte review hadden geplaatst. Had maandag de klantenservice gebeld en die hebben me meteen netjes geholpen en kreeg diezelfde dag nog bevestiging dat het verstuurd werd. Echt prima service hoor! Zou hier zeker nog wel wat bestellen.

18. marraskuuta 2021

Artikel ontvangen,een deeltje…

Artikel ontvangen,een deeltje beschadigd en zonder enig probleem na een zeer vriendelijk contact een nieuw onderdeel ontvangen plus een gratis extra reserve deel,
Prima service,keurig afgehandeld.

14. marraskuuta 2021

Een echte aanrader !!!!!

Na eerst een proefopstelling te hebben gekocht ben ik over gegaan naar een grote bestelling van 54 stuks voor een Vve. Ben heel goed en netjes door de telefoniste geadviseerd. ik heb wel de site eerst goed bekeken en ik accepteer een levertijd van 3-5 dagen De zending was perfect verpakt en geheel schadeloos ontvangen.
Lampenmanie is een echte aanrader ook vanwege het zeer grote assortiment !!!!!

5. marraskuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

Contact goed, verzending wat traag.

De eerste keer dat ik de lamp besteld heb was helaas de schaal gebroken, dat kan gebeuren. Het mail contact was goed en ze waren erg behulpzaam. Het heeft wel 4 weken geduurd voordat we een nieuwe lamp ontvangen hebben. Dat was jammer.

16. lokakuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Deze site is betrouwbaar alleen zij…

Deze site is betrouwbaar alleen zij vermelden nergens dat de levering vanuit het buitenland komt,bij de levering van mijn lampen kwamen deze uit polen wat een levertijd van 4 dagen oplevert.dat is dus niet zo leuk ik dacht lampenmanie.nl is 100% NL ,ja het bedrijf misschien.al moet ik wel erbij zeggen dat de lampen die geleverd werden er erg goed uit zien.dus dat is in ieder geval echt OKE.

15. lokakuuta 2021

Erg misleidende retourbeleid!

Erg misleidende retourbeleid voor zakelijke klanten! Als zakelijke klant krijg je dus een tegoed bon inplaats van je geld terug. Staat dus nergens op de website aangegeven behalve op de algemene voorwaarden (die bijna niemand leest) Erg slechte service dus!

13. lokakuuta 2021

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf, als u weken wilt wachten op de bestelling vooral hier bestellen. Als je ze belt krijg je smoesjes en als het te lastig wordt hangen ze op. Ik geef een 1 omdat minder niet kan.

17. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

ZEER Slechte service en nog slechtere communicatie

Er staan veel negatieve beoordelingen op internet, maar ik ben ook erg ontevreden. Het duurt nu al twee weken voordat men nieuwe lampen moet verzenden. Na diverse mails en een telefoontje is het nu nog steeds niet geregeld. Van dit soort webwinkels zakt mijn broek af! Ze leveren een ondeugdelijk product (bedrading gesmolten) vragen het betaalde product terug te sturen en dan kan je achter je eigen betaalde product aan gaan jagen. Zeer slechte service!!

2. syyskuuta 2021

Snel en netjes

Bevestigingsmail van mijn bestelling duurde even. Levering vanuit buitenland, maar wel snel en netjes via post NL.

30. elokuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Wantrouwend maar toch goed gekomen

Had op maandag 23 augustus 2 dimbare Philips led lampen besteld. Normaliter lees ik eerst altijd reviews voordat ik voor de eerste keer ergens online bestel. Na betaling kreeg ik geen bevestigingsmail en ook geen track en tracecode, dus toch maar reviews gelezen en die zijn heel wisselend. Ik dacht gelijk "oeps..ben benieuwd of ik mijn bestelling ooit ga ontvangen".
Op donderdag 26 augustus nog steeds niks ontvangen en op vrijdag 27 augustus gebeld. Kreeg vrij snel een aardige dame van de helpdesk aan de lijn en enigszins wantrouwend gaf ik aan dat ik het vreemd vond dat ik geen bevestigingsmail had ontvangen (ook niet bij mijn spam). Ze vond dit ook vreemd en ze stuurde mij een test email maar ook die kwam niet aan. Vervolgens stuurde ik een email naar hun helpdesk en die kwam wel aan. Vreemd maar goed ..kan gebeuren. Ze kon zien dat mijn bestelling onderweg was en binnen 2 uur geleverd zou moeten worden. Ik vroeg haar om de track en tracecode. Die ik heb ik op de post.nl site ingevoerd en het klopte wat ze zei. Het gesprek hebben we vriendelijk afgerond en een uur later had ik idd mijn bestelling keurig verpakt. Niks mis mee dus.

Dat het leveren wat langer duurt heeft er denk ik mee te maken dat de spullen uit het buitenland moeten/lijken te komen. Op de bon staat een Tsjechische (moeder)maatschappij en retourzendingen moeten naar Kerkrade worden gestuurd. Denk dat daar een magazijn is dat de spullen uit het buitenland ontvangt. Maar dat zijn aannames. Daar zouden ze duidelijker over kunnen zijn om de langere levertijd te 'rechtvaardigen'.

27. elokuuta 2021

De moeite wel waard!

Na een leuke lamp op deze site te hebben gezien voor weinig even op trustpilot opgezocht en na enige twijfel door de vele slechte reacties toch besloten om te bestellen. Geen idee waar al die slechte reacties vandaan komen, lampen werden met 5 dagen geleverd, netjes verpakt in de doos. Oké een doos van een lamp was by elkaar getaped maar er stonden drie dezelfde lampen op de website met paar euro verschil en deze was het goedkoopste met nog 1 in voorraad dus zoiets had ik verwacht. De lamp zelf was gewoon helemaal goed alleen te fel voor ons dus deze hebben we geretourneerd. Let wel op dat je zelf verzendkosten moet betalen. Omdat we het bonnetje er vergeten waren in te doen heb ik nagemaild, werd binnen een dag geantwoord en ik moest de track en trade doorsturen en als ik binnen 14 dagen nog geen geld retour had dat ik moest mailen. Na 15 dagen inderdaad gemaild vanwege nog geen geld retour, dag later een email terug en geld teruggestort. Geen problemen en zeker de moeite waard om te bestellen met die prijzen!!

26. elokuuta 2021

Op 28 juli een lamp besteld

Op 28 juli een lamp besteld, en sindsdien niets meer vernomen. 6 augustus een update van de status gevraagd, op 7 augustus een annulering ontvangen via de mail zonder reden. Er staat ook niet in wanneer het geld wordt geretourneerd. Hele vreemde gang van zaken, nog nooit meegemaakt.

9. elokuuta 2021

SCAM

For second time I m receiving from them two lamps, and they are again full of scratches, many damages and etc. For second time I will send them there junk back to them, but this time I will get my money back. I did send a complain and signal to the Dutch authority to inspect there company, and hopefully to close there company, because Lampenmanie are total SCAM and full of lies. They are selling damaged and second hand goods, as new, and that’s against the low.

31. heinäkuuta 2021

Adar led badkamerlamp

Hoi luitjes we hebben 2 badkamerlampen besteld en 3 dagen later binnen gekregen erg snel dus en heb ze gemonteerd super goede verlichting ben er erg blij mee een echte aan rader en zal het delen met vrienden

30. heinäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Duurt even, maar prima service!

Heb 6 Lampjes besteld, en na betaling kwam er geen bevestiging binnen...
Afijn, dag gewacht, nog niks..

Toen maar even gebeld, werd na minuten niet opgenomen... Dit 3 keer met tussenpozen geprobeerd, geen contact..

En toen ik alle negatieve reviews las dacht ik.. Oh jee, opgelicht,leergeld.!
Gelukkig klein bedrag....

Wat schets mijn verbazing: ik werd laat in de middag gebeld door een vriendelijke Vlaams sprekende man die had gezien dat ik 3x had gebeld.
Hij bood excuses aan, en checkte alles, en zei dat de bestelling zsm kwam.
Stuurde nog een extra bevestigingsmail en vertelde dat de originele bevestiging waarschijnlijk in de spam zat.. (klopte).

Vandaag kwamen de lampjes aan huis, zijn prima qua prijs /kwaliteit.

Kan dus niets anders zeggen dan prima service en bedankt!

10. heinäkuuta 2021

Schandalige service

Ik heb na het retour verzenden van een lamp van hun mijn geld nog niet ontvangen.

Ondertussen hebben ze deze ontvangen in Ommen, het retour adres

Nu na een paar emails vertellen ze mij dat ze eerst het pakket terug naar hunzelf moeten sturen in tjechie voordat ik mijn geld terug krijg. Dat gaat 4 weken duren.

Ik heb bewijs geleverd dat het pakket is ontvangen door hun in ommen.

Absoluut belachelijk dat ze klanten zo behandelen.

1. heinäkuuta 2021

Bewuste miscommunicatie

Op de website staat: "meer dan 50 op voorraad" bij zowat elk artikel. Met daarbij ook: "direct leverbaar".
Nou, dat direct leverbaar kun je vergeten want opeens claimen ze dat het uit het buitenland moet komen.
En juist nu ik het nodig had voor een project.
Het ergste is dat bij de communicatie hierover alles ontweken wordt wat in hun nadeel kan zijn.
Zelfs over de tekst werd tegen mij gelogen.
Nooit meer Lampenmanie. Bah!

8. kesäkuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin