Wasbak besteld. Kapot aangekomen. Moest helemaal uit tjechie komen. Retour duurt een eeuwigheid en geen service 0,0. Echt bestel hier nooit!! Dit soort sites moeten gestopt worden. Drama!!
Heb bij deze ‘zaak’een plafond ventilator van iets neer dan €300,- besteld! Met angst en beven wacht ik mijn bestelling af. Had ik deze reviews maar eerder gezien. Ik krijg geen verbinding g als ik be... Näytä lisää
Met een grote boog vermijden. Fictieve reviews. Ik wacht nu al drie weken op een product dat ik heb besteld en dat op voorraad was. Dit bedrijf is een schimmig bedrijf. De website is verdacht... Näytä lisää
Na alle negatieve revieuws te hebben gelezen,toch een ventilator besteld.mail contact gehad omdat na mijn aankoop op de site vermeld stond dat deze uit het assortiment was.netjes antwoord gehad dat be... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 64 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Bestel hier niets is mijn advies
Bestel hier niets is mijn advies. In januari lampen gekocht en betaald maar niets gekregen. In eerste instantie zou mijn bestelling verkeerd bezorgd zijn, later werd gezegd dat mijn geld teruggestort zou worden. Contact via e-mail leek in eerste instantie oprecht, nu worden berichten direct beantwoord met een steeds dezelfde boodschap.
Oplichterij!
Artikelen 22 februari retour. Nergens een reactie op.
Na drie weken een reactie: moet artikelen retourneren, dan geld terug!
Ze hebben de artikelen al drie weken terug!
Na 5 dagen nog steeds niets ontvangen
Na 5 dagen nog steeds aan het wachten op de inbouwspots terwijl ze op voorraad waren. 4 mailtjes inmiddels ontvangen dat ze onderweg zijn. Daar gaat de planning van je verbouwing :(
hier koop ik nooit meer
5 dezelfde lampen besteld, 2 goede ontvangen en 3 verkeerde die het ook nog eens niet deden. Communicatie hierover uiterst gebrekkig, een willekeurig en te laag bedrag als compensatie.
Eens maar nooit meer
Tevreden over de artikelen en de service
14 ouderwetse gloeilampen besteld, die bijna nergens meer in winkels te koop zijn. Prijs was gunstig en de site zag er prima uit. Na bestelling kreeg ik echter geen bevestigingsmail. Twee dagen later de klantenservice hierover gebeld, maar kreeg alleen een muziekje te horen en kon niets inspreken. Daarna pas zag ik de diverse negatieve reviews en dacht ik er niet goed aan gedaan te hebben hier te bestellen. Hoe anders liep het daarna. Enkele uren later keurig en vriendelijk teruggebeld door de klantenservice: de bestelling en de betaling waren goed ontvangen en ik zou op de hoogte worden gehouden van verzending. Als verklaring voor het niet kunnen inspreken van een boodschap bij mijn eerste telefoontje naar de klantenservice gaf de mevrouw aan dat Lampenmanie nog niet zo lang in Nederland actief is en dat sommige dingen nog beter moeten worden ingericht. Voor mij een acceptabele verklaring. Daarna verliep alles perfect. Ik ben steeds per mail geïnformeerd over mijn bestelling en vandaag is alles keurig verpakt bezorgd. Tevreden dus!
Geweldige producten, geen problemen
Levering na ongeveer een week, alles goed verpakt en in goede staat aangekomen.
Never received the order and no one…
Never received the order and no one responds to the mails and calls. Reported to the organizations responsible for handling scams and frauds. Hope they shut this website down.
Deze bedrijf is oplichters..geen…
Deze bedrijf is oplichters..geen beantwoorden 10 dagen..als je product niet goed, jij moet betaald verzendlabels.
Doe geen zaken met deze webshop
Doe geen zaken met deze webshop! Je mag betalen en daarna hoor of zie je niks meer. Wordt nergens op gereageerd. Zonde van je geld
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, nooit gekregen. In de track en Trace staat dat hij retour is verzonden maar is nooit hier aangekomen. Gek verhaal. Geld kwijt :( Beter bestellen jullie hier nooit! Als ik de reviews had gelezen had ik dit ook zeker niet gedaan. Erg jammer
AWFUL CUSTOMER SUPPORT
Lamps received pretty fast, but two failed.
The responded barely twice and we came to sending these back for replacement. Case started on 23.01 and since then there is no improvement. They stopped replying to the emails on 18.02. Neither money was refunded for these, replacement also not. They make excuses about corona situation, which is total bull**. Never again
Waardeloze service, lampen krijg je niet
Waardeloze service! Telefoon wordt niet opgenomen!
2 weken terug lampen besteld plus lichtbronnen! Lichtbronnen geleverd maar volgens een medewerker waren de lampen te groot voor PostNL, hierdoor terug gestuurd, en werd door de medewerker opnieuw verzonden door GLS, niet dus! Opgelicht voor 120 euro!
Klein tipje, bestel je lampen niet hier 😤
Begin Januari 2 lampen besteld, geld kwijt.
Begin Januari 2 lampen besteld. Uiteindelijk maar eens gemaild waar het blijft. Van degene die het transport regelt te horen gekregen (in het engels) dat het pakje "te groot" was en daarom terug naar de afzender gestuurd werd. Geprobeerd te bellen met dit bedrijf omdat op mails niet werd gereageerd. Geen contact mee te krijgen. Advies, niet bestellen bij dit bedrijf. Het zijn gewoon oplichters!!
Na 5 dagen nog geen reactie op de e-mail, bellen ook geen gehoor.
2 Lampen besteld, 1 werkt, de ander niet. Ik zoek contact om het probleem op te lossen maar 5 dagen na mijn mailtje nog geen reactie gekregen. Ook telefonisch krijg ik geen gehoor.
Lamp besteld
Lamp besteld. Lamp wordt defect geleverd. Contact met klantenservice is nihil. 1 keer reactie op mijn email. Daarna geen reactie meer. De lamp retour gestuurd. Kosten € 25. Duur grapje dus. Ik raad deze webwinkel af. Nog nooit zoiets meegemaakt! Ik vraag mij af of ik de kosten ooit terugkrijg.
Belinda Kriele - Overdinkel
Zeer tevreden!
We wisten dat de bestelde lampen uit Tsjechië moesten komen, maar binnen een week was de bestelling netjes aangekomen. Je werd goed op de hoogte gehouden waar het pakket was. De lampen zaten zeer netjes verpakt met voldoende luchtzakken er om heen. Zeer tevreden dus. Klein nadeel is, mocht je iets willen retourneren dan zijn de kosten voor jezelf.
De bestellingen was niet compleet…
De bestellingen was niet compleet meteen op 3 januari gemaild tot op heden na meerdere mails geen reactie !!!!
In de toekomst kopen we elders dit is zo waardeloos .
Pakketje is door Postnl retour gedaan
Pakketje is door Postnl retour gedaan. Ze reageren niet op e-mails en nemen de telefoon niet op!
bijstelling negatieve review
Twee dagen geleden schreef ik een zeer negatief review met name over het niet reageren op ingediende klacht en de slechte telefonische bereikbaarheid van de helpdesk. De volgende dag werd ik teruggebeld door de helpdesk en kon de beschadigde lamp retourneren, deze zou de volgende door een koeriersdienst op ons huisadres worden opgehaald. Dit is inderdaad gebeurd en zijn nu in afwachting van toezending van een nieuwe lamp.
Oplichters zijn het!
Oplichters sturen niets op en reageren niet op meerdere mails.
Wees gewaarschuwd, koop niet van deze afzetters!!