Jeg hadde neste gikk opp håpet om å finne riktig lyspære til min gamle lavalampe da ingen av de lokale butikkene hadde inne noe jeg kunne bruke. Etter et googlesøk dukket lysoglamper.no opp- og etter... Näytä lisää

Beklager Lampeguru, men nå er jeg frustrert. Dere har gjort deres part. Lampen jeg kjøpte ble levert til PostNord allerede 05. januar. Dessverre har ikke PostNord klart å levere, så lampen har jeg ik... Näytä lisää

Jeg gir full score fordi jeg fant den informasjonen jeg trengte i nettbutikken, det var enkelt å bestille, leveringstiden var som forventet og varene var godt pakket og kom hele fram. Varene som sådan... Näytä lisää

Først kjøpte jeg en 3 armet lampe,som er veldig fin,lett og montere,billig,og gir fint lys.rask levering. Kjøpte deretter lik lampe nr 2 for jeg likte den veldig godt,og den tar liten plass. Kommer... Näytä lisää

1. Valaisinliike

♥️ Vi elsker lamper ♥️ Hos Lysoglamper.no har vi valgt ut et eksklusivt utvalg av lamper fra populære designere og merker. Besøk vår butikk og 👉🏻 og utforsk vårt brede utvalg av kunstige lys, taklamper, vegglamper og bordlamper 💡 Vi vet at det kan være vanskelig å velge riktig belysning, og vi har stor kunnskap om hva både vanlig og smart belysning kan gjøre for din innredning - denne kunnskapen deler vi gjerne med deg. Hvis du har spørsmål før, under eller etter kjøpet, sitter vår kundeservice klar på telefon eller e-post og gir deg veiledning om alt fra lysstyrke, fargetemperatur, lysfordeling osv. ✔+20 000 produkter ✔rask levering ✔billig frakt ✔enkel retur ✔Norges beste service. Vi gleder oss til å se deg på lysoglamper.no.

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Førsteklasses

Førsteklasses: raskt, rimelig og godt produkt.

1. tammikuuta 2025

Hei Ivar.
Tusen takk for en veldig flott anmeldelse!
Vi er glade for at du er fornøyd med hele prosessen :-)

Raskt levert

Har kjøpt en ting, og det bra. Rask levering.

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lysoglamper.no

Hei. Takk for en flott 5-stjerners anmeldelse :-) Vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med prosessen.

Full refusjon

Litt krunglete å levere tilbake et produkt, men etter å ha returnert fysisk til dem fikk jeg full refusjon, inkludert frakten 😃 Det er ikke mange som gir 😁👍

19. joulukuuta 2024

Hei Victor.
Takk for en veldig flott vurdering :-)
Fint at returen gikk bra og at pengene er kommet tilbake til deg :-)
Jan / Lampeguru

Veldig stilig lampe med enkel…

Veldig stilig lampe med enkel regulering og fleksibel arm.

19. joulukuuta 2024

Hei Håvard.
Hyggelig å høre at produktet fungerer akkurat som det skal. Tusen takk for den 5-stjerners anmeldelsen :-)
Jan / Lampeguru

Ein god og solid lampe liker veldig…

Ein god og solid lampe liker veldig godt den vesle bryteren på lampen.

18. joulukuuta 2024

Hei Inger.
Takk for de pene ordene om produktet. Vi er glade for at du er fornøyd med funksjonaliteten. Takk for en fin anmeldelse :-) Med vennlig hilsen

Feilaktig produkt

Avbildet produkt var ikke likt det jeg mottok. Forsøkte å klage, forventet å få returnert dette. Møtte en lite hyggelig kundeservice og ble nektet å returnere uten at jeg betalte dette selv. Kjøper ikke herfra igjen.

29. marraskuuta 2024

Jeg tror ikke det var tilstrekkelig…

Jeg tror ikke det var tilstrekkelig opplust om at det var "liten" kule på disse pærene. De vil etter all sannsynlighet ikke passe til eksisterende skjermer.

10. joulukuuta 2024

Hei Ronny.
Jeg kan ikke se din spesifikke ordre, men generelt informerer vi alltid om at pærene er standardpærer eller om det er kronepærer. Kronepærene er de med liten kuppel.
Jan / Lampeguru

reklamasjon på en utelampe som nylig er…

reklamasjon på en utelampe som nylig er hengt opp.

fikk ikke reklamasjon da lampen var montert og kjøpt for en stund siden, kjøpt for 2 måneder siden

21. lokakuuta 2024

Hei Joakim.
Jeg kan ikke finne din ordre hos oss, men det er selvfølgelig beklagelig at vi har måttet avvise din reklamasjon.
Jeg er overbevist om at det har vært en god forklaring på det :-)
Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Jeg er veldig fornøyd ,så langt

Jeg er veldig fornøyd ,så langt. Varen blei raskt levert, og godt innpakket. Lampa jeg kjøpte er ikke koblet til enda,men tror den lyser fint. Skal ha mer av slike lys vil jeg satse på å handle her

3. lokakuuta 2024

Hei Anne Marie,
takk for en veldig fin 5-stjerners anmeldelse :-)
Det gleder oss at du er fullt tilfreds, og vi håper å kunne betjene deg igjen på et senere tidspunkt.

Enkel nettbestilling

Enkel nettbestilling, og rask og sikker levering!

20. elokuuta 2024

Hei Asbjørn.
Tusen takk for en veldig fin vurdering her :-)
Det er flott å høre at det har vært enkelt å handle med oss, og at vi har kunnet bidra til en god opplevelse med rask levering :-)
Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Lampene var finere i virkeligheten enn…

Lampene var finere i virkeligheten enn på bilde. Rask levering og gode priser

21. elokuuta 2024

Hei Krister.
Tusen takk for en veldig fin anmeldelse :-)
Ja, bildene kan ikke alltid gi det helt korrekte inntrykket av varen, så det er flott når overraskelsen er i den retningen :-) Takk også for de fine ordene om prisene våre og leveringstiden.