Lampemesteren.no Arvostelua 1 198

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Har hatt 2 bestillinger i år. Første gangen tok det over 14 dager før pakken kom, andre gang tok det under en uke. I første pakke var det en mangel, men dette ble ordnet rask og etter en uke mottok je... Näytä lisää

Jeg kjøpte en ganske så dyr lampe til min restaurant. For det første kom den for sent i forhold til det som var oppgitt av leveringstid. Når jeg pakket den pent opp med hansker på meg, ramlet 2... Näytä lisää

Fine lamper og i henhold til bilder og beskrivelse, Kvaliteten virker veldig god. Lampene var veldig godt pakket i hver sin separate eske. Men den store kartongen mine 4 lamper var lagt i, var alt fo... Näytä lisää

Meget godt pakket. Fint levert. Materialet var nok litt tynt. Bevegeligheten ikke så god i lysjusteringen. Men i forhold til prisen, var det ok. Angrer nok på at jeg ikke la litt mer penger i å kjøpe... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Tietoja yrityksestä Lampemesteren.no

Norges største nettbutik med designerlamper.

Gratis frakt over 999,- -

50 dages returret

Største utvalget av designerlamper

Fagmenn bak skjermen

Hos Lampemesteren har vi samlet
de mest eksklusive lampene fra
designere og produsenter i toppklassen.

Sjekk ut vårt store utvalg fra hoved
produsenter og bli inspirert.

Bordlamper

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Fornøyd

Svarte til forventning. Varen ble sent fra Tyskland så måtte påberegne litt leveringstid, men var som forventet

26. maaliskuuta 2026

Jeg bestilte 2 lamper

Jeg bestilte 2 lamper, og har foreløpig bare fått 1.

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampemesteren.no

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du kun har modtaget én lampe, selvom du har bestilt to. Vi forstår godt, at dette er frustrerende.

Hvis du ikke allerede har kontaktet vores kundeservice via vores online shop, beder vi dig venligst gøre det, så de kan undersøge sagen og hjælpe dig med en løsning hurtigst muligt.

Din feedback vil blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre vores ordre- og leveringsprocesser fremover.

Kom aldri frem til bestilling

Kom aldri frem til bestilling, selv med hjelp fra ekspeditører.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampemesteren.no

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke lykkedes med at gennemføre din bestilling, selv med hjælp fra vores medarbejdere. Vi forstår godt, at det har været en frustrerende oplevelse.

Din feedback vil blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre vores bestillingsproces og den support, vi tilbyder vores kunder fremover.

Retur

Jeg har ved gjentatte anledninger forsøkt å komme i kontakt med Lampemesteren i forbindelse med en retur, uten å få tilfredsstillende oppfølging. Saken gjelder en retur som etter min vurdering burde vært håndtert og fulgt opp av butikken, men som jeg i stor grad selv har måttet bruke betydelig tid og ressurser på å forsøke å løse.

Prosessen har vært unødvendig krevende, og manglende tilgjengelighet har ytterligere forsterket utfordringen. Det oppgitte telefonnummeret deres ser ikke ut til å fungere, noe som gjør det vanskelig å komme i direkte kontakt for å få avklart saken.

I tillegg vil jeg gjøre oppmerksom på at det ved avslutning av kjøpet på nettsiden deres ble anbefalt lyspærer som i ettertid viser seg ikke å være kompatible med lampene.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampemesteren.no

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med returprocessen og den manglende opfølgning. Vi forstår godt din frustration over, at processen har været unødvendigt krævende, og at det har været svært at komme i kontakt med os.

Hvis du ikke allerede har kontaktet vores kundeservice via vores online shop, beder vi dig venligst gøre det, så de kan gennemgå din sag og hjælpe dig med en løsning hurtigst muligt.

Din feedback vil blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre både returprocesser, tilgængelighed og produktanbefalinger fremover.

Solgte meg en brukt lampe

Solgte meg en brukt lampe. Mener at det er bare å vaske den.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampemesteren.no

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har modtaget en lampe, som fremstår som brugt. Vi forstår godt din utilfredshed, da man naturligvis forventer at modtage et nyt og fejlfrit produkt.

Hvis du ikke allerede har kontaktet vores kundeservice via vores online shop, beder vi dig venligst gøre det, så de kan undersøge sagen og hjælpe dig med en løsning.

Din feedback vil blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre vores produktkontrol og kvalitetssikring fremover.

God behandling av reklamasjon

Produktet jeg kjøpte fungerte ikke ordentlig, noe jeg reklamerte på.
Grunnen til 5 stjerner er behandlingen etterpå, som så langt har vært eksemplarisk

24. maaliskuuta 2026

Varen kommer ikke. Får ikke refusjon.

Varen kommer ikke frem etter å ha ventet 3-4 uker. Jeg måtte kontakte de per mail for å få refusjon, og mangler fortsatt deler av refusjonen. Nå går det ikke an å nå de per telefon og de svarer ikke på mail.

Oppdatering: etter veldig mye frem og tilbake og vanskelig å nå igjennom, så har jeg omsider mottatt hele reservasjonen.

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampemesteren.no

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre, at din vare ikke er ankommet, og at du stadig mangler en del af din refundering. Vi forstår fuldt ud din frustration, især når det samtidig er svært at komme i kontakt med os.

Din feedback vil blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre både vores refunderingsproces og tilgængelighed fremover.

Den ene lampen var ødelagt

Den ene lampen var ødelagt. Selskapet har ikke svart på reklamasjon.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampemesteren.no

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at den ene lampe var ødelagt, og at du ikke har fået svar på din reklamation. Vi forstår godt din frustration over både produktets tilstand og manglende respons.

Din feedback vil blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre både vores produktkontrol og svartider fremover.

Varen har ikke kommet frem

Varen har ikke kommet frem, og veldig dårlig kundeservice..umulig å få gitt beskjed.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampemesteren.no

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre, at din vare ikke er kommet frem, og at du har haft svært ved at komme i kontakt med vores kundeservice. Vi forstår godt din frustration over situationen.

Din feedback vil blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre både vores leveringsprocesser og kundeservice fremover.

Det står ikke at lampene kommer uten…

Det står ikke at lampene kommer uten ledning.

9. maaliskuuta 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi forstår din skuffelse over, at informationen om, at lampen leveres uden ledning, ikke var tydelig. Vi beklager forvirringen og forstår, at dette kan være frustrerende.

Din feedback vil blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre produktbeskrivelser og sikre, at vigtige oplysninger om produktet er klare for fremtidige kunder.

En av lampene jeg bestilte var ødelagte…

En av lampene jeg bestilte var ødelagte og må returneres. Jeg mener at dere bør sende nødvendige papirer inkludert toll underlag, til meg slik at jeg det ikke er jeg som må være ansvarlig.

10. maaliskuuta 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at en af lampene var ødelagt, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende at håndtere returneringen og toldpapirer.

Hvis du ikke allerede har kontaktet vores kundeservice, beder vi dig venligst om at kontakte vores kundeservice via vores online shop, så de kan sende de nødvendige dokumenter og assistere dig med returneringen.

Din feedback vil også blive delt med vores kvalitetsteam for at forbedre produktkvalitet og returprocesser fremadrettet.