Nu snackar vi service! Det här lilla gänget vet hur en kund ska behandlas. Snabb och smidig leverans, och där är jag som kund redan nöjd. Men då ligger det en lite gullig lapp med ett tack från g... Näytä lisää

Jag har köpt golvlampan Trento i mässing/smoke från Lampconcept och jag är verkligen jättenöjd! Den är faktiskt ännu snyggare i verkligheten än på bilderna. Stilren, modern och väldigt elegant – den... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Suveränt bra! Fick en liten trasig ring för att täcka pluggen. Lätt hänt. Dom skicka en dirr och vipps fick ja SMS om att bing hade levererat den. Kidsen är supernöjda. 4/5 pga av lilla trasiga ringen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sökte sänglampor (utan sladdar) och hittade dessa hos LampConcept. Små, snygga, med bra ljus för läsning. Lätta att fästa på väggen eller med två skruvar för "säkrare" fäste. Finns i två olika färger,... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä LampConcept.se
Yrityksen kirjoittama
Välkommen till Lampconcept – belysning med känsla 💡
Vi har hjälpt över 150 000 kunder att hitta rätt belysning – och vi vet vad som krävs för att göra det rätt.
Lampconcept är mer än en lampbutik. Vi har ett noggrant handplockat sortiment av lampor i topkvalitet – från skulpturala statement-pieces till mjuka, varma vardagsrumslampor och lekfulla neonskyltar. Men det vi egentligen säljer är rätt ljus till rätt plats. Oavsett om du vet precis vad du letar efter, eller om du behöver hjälp att hitta den belysningslösning som passar just ditt hem och ditt behov, är vi här för dig.
Vi tror på design med en tanke bakom sig, kvalitet som håller och service som känns personlig på riktigt. Hos Lampconcept är du aldrig bara ett ordernummer – du är en kund vi vill att ska bli genuint nöjd.
📸 Bilder från riktiga hem – skickade av våra kunder
Hos Lampconcept får du:
Yrityksen kirjoittama
- 🔄 100 dagars öppet köp
- Vi vill att du ska hitta den helt rätta belysningen som du blir uppriktigt glad i. Därför får du alltid 100 dagars öppet köp, så att du i lugn och ro kan packa upp din nya lampa och se om den passar perfekt in hemma hos dig.
- ✅ Personlig kundservice – alltid
- Personlig kundservice. Hos oss är du i trygga händer, och vi möter dig alltid i ögonhöjd. Har du frågor om en lampa eller din leverans, sitter vår svenska kundservice alltid redo att hjälpa dig hela vägen i mål.
- 🤝 Certifierad av Trygg E-handel
- Lampconcept.se är certifierad av Trygg E-handel – din officiella garanti för en transparent, säker och trygg näthandel. Från det att du lägger varan i varukorgen till att den landar hos dig, är du alltid skyddad.
- 🚚 Snabb leverans och fri frakt över 899 kr
- Vi vet hur tråkigt det är att vänta på ljuset. Därför packar vi blixtsnabbt och skickar din order med PostNord eller Bring. Shoppar du för över 899 kr, bjuder vi självklart på frakten till ditt närmaste ombud.
Säker och Trygg e-handel
Lampconcept.se är en certifierad och trygg e-handel.
Adelgatan 21, 211 22, Malmö, Ruotsi
- 011-402 10 69
- info@lampconcept.se
- lampconcept.se
Spara upp till 60% på Höstrea
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snabb leverans, som det ska vara.
Hel å väl paketerad produkt.
Ni höll vad ni lovade!
Bra jobbat!
Bra produkter till bra pris
Bra produkter till bra pris, smidig leverans, bra service.
Väldigt bra
Väldigt bra, rekommenderas starkt, fick svar på mina frågor och hjälp med installation snabbt och dessutom hörde de av sig dagen efter för att se om allt fungerade.
Bästa supporten jag varit med om
Fantastiskt fin lampa
Fantastiskt fin lampa, väl packeterat med liten påse godis som kronan på verket.
Jag fick produkten snabbt
Jag fick produkten snabbt, dessutom låg det en trevlig liten överraskning i paketet. Lampan överensstämde med produktbeskrivningen.
Snabb återkoppling
Snabb återkoppling, trevligt bemötande, snabb hantering av ärendet.
Det kom fram snabbt.
Hög kvalité och rimliga priser.
Hög kvalité och rimliga priser.
Bra produkt som stämmer väl överens med…
Bra produkt som stämmer väl överens med beskrivning och bilder på hemsidan.
Mycket nöjd på alla sätt 😀
Snabb leverans och lamporna var helt…
Snabb leverans och lamporna var helt enligt förväntan! Kommer fortsätta handla här 👍
SÅ snygg lampa
SÅ snygg lampa! Den känns exklusiv och ger ett behagligt och jämnt ljus som är perfekt för både arbete och möten. Älskar att den är dimbar också. Passar perfekt i vårt fina konferensrum på kontoret.
Strömbrytarna till bordslampssladdarna…
Strömbrytarna till bordslampssladdarna blev otroligt snygga och passade utmärkt efter monteringen. Högsta betyg!
Bra armatur och kabel men leverans…
Bra armatur och kabel men leverans tiden alldeles för lång.
Jätte nöjd kund 👍🏻 snabb leverans och…
Jätte nöjd kund 👍🏻 snabb leverans och jätte bra kvalitet
Älskade hur paketet va paketerat med…
Älskade hur paketet va paketerat med omtanke. Kändes riktigt personligt. Sedan va givetvis lamporna super fina!!
Rekommenderar!
Snabb leverans, fin lampa och bra pris. Fick dessutom godis i paketet 😁
Toppen fick varorna snabbt .
Toppen fick varorna snabbt .. och en härlig stund tillsammans runt bordet när det skulle skruvas ihop.. hade vart enkelt om de vart ihopkopplade 🙈 men tillsammans löste vi det .. fick ju lite godis som hjälpte till
Var lika fin som jag föreställde mig
Var lika fin som jag föreställde mig. Köpte en vägglampa.
Jag köpte en takskena (220v) med två…
Jag köpte en takskena (220v) med två adaptrar för pendellampor. Beställningen var smidig men jag upplever att leveransen tog längre tid än utlovat. Själva produkten har jag synpunkter på, speciellt adaptrarna till skenan. Trots modest vikt på lamporna så hänger adaptern snett i skenan då låsning endast sker på en sida av sladden, viljet gör stt adaptern ”kantrar” något. Dragavlastare finns men kunde göras betydligt mer robust. Skulle inte köpa denna produkten igen. Produkterna till trots har jag inget negativt att säga om företaget.