Saanut 4/5 tähteä

Lampskärmen passade inte. Jag har sänt den i retur. Hoppas att det fungerade och att pengarna kommer åter. Det hade varit bra om det funnits en returlapp i lådan. Den behövde jag ju själv rekvirer... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gillar verkligen dessa smarta, uppladdningsbara och lättplacerade belysningar. Magneter i lampan som fäster mot medlevererade självhäftande metallplattor. Tre olika typer av ljussken och styrka att vä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jättesmarta lampor med lång livslängd efter att laddat via medföljande USB-kabel. Lätta att placera med dom medföljande metallplattorna/självhäftande mot lampans magneter på baksidan. Har tre av des... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Lampconcept – allt inom belysning. Här hittar du allt inom belysning, från lampor till matbordet och mysiga lampor till vardagsrummet, till roliga neonlampor för barnrummet. Varför välja oss? Snabb leverans: 1–3 vardagar med Bring eller PostNord. 100 dagars öppet köp: Prova lampan i lugn och ro hemma. Fri frakt: På alla beställningar över 899 kr. Trygg handel: Säker betalning och smidig retur.

4,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 4/5 tähteä

Lampskärmen passade inte

Det hade varit bra om det funnits en returlapp i lådan. Den behövde jag ju själv rekvirera. Och jag hade önskat att jag inte behövt betala den avgift som jag nu blev skyldig. Gratis grant och enkel retur är viktiga fördelar när man handlar på nätet. Hälsningar från Birgit 🌷

16. huhtikuuta 2026

Jättefin lampa

Jättefin lampa! I början fick jag inte den att lysa men efter kontakt med kundservice då de försökte hjälpa mig fick jag sedan en reservdel och lampan fungerar. Kontakten via kundservice var trevlig, hjälpsam och snabb i svar. Är jätte nöjd!

2. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Hej,jag hade gjort ett misstag.

Hej,jag hade gjort ett misstag.
Hade inte kollat inne i lampskärmen.
Gick inte att använda till mina lampor, tyvärr 🫣😟
Men inte Ert fel
Bättre lycka nästa gång.

Mvh Ann-Christine

31. maaliskuuta 2026
LampConcept.se-logo

Vastaus yritykseltä LampConcept.se

Tack så mycket för din ärliga feedback. Det är sådant som händer, och vi förstår verkligen att det kan vara svårt att se alla detaljer innan man får hem produkten!

Vi vill dock inte att du ska stå kvar med lampskärmar som du inte kan använda. Vi har 100 dagars bytesrätt, så du har fortfarande alla möjligheter att byta dem till något som passar dina lampor perfekt.

Vi har skickat ett mejl till dig för att hjälpa dig vidare med ett byte, men vi har inte hört något än. Kika gärna i din inkorg (eller i skräpposten) så att vi kan hjälpa dig att få ordning på det här. Vi vill hemskt gärna se till att du blir helt nöjd med ditt köp!

Varma hälsningar,
Zakaria - Lampconcept.se

Fantastisk företag!

Fantastisk företag!
Mycket bra bemötande!
Har rekommenderat till många!
Kommer att köpa flera vackra saker hos dem !!
Hög kvalitet!
Bitte Glantz

24. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin