Laguna Treasures Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een specifieke wens die niet meer op de website stond en Leonie heeft dit supergoed opgelost. Ze hield me op de hoogte en was erg betrokken. Het pakketje werd snel verzonden en het was een fees... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Totaal verliefd op de beach-themed sieraden van Laguna Treasures! Ik heb al meerdere keren sieraden besteld en elke keer verbaas ik me weer over hoe snel mijn bestelling binnen is – super fijn! De kwa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Laguna Treasures. De sieraden stralen echt de ultieme surf- en strandvibe uit – perfect voor iedereen die van de zee houdt. De kwaliteit is top, de verze... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Oorspronkelijk niet ontvangen (en 1 star review) maar uiteindelijk wel, na heel wat moeite door de website om de de situatie recht te zetten. Blijft alleen dat ik geen duidelijke link zag op de web... Näytä lisää

1. Korusuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Laguna Treasures is a jewellery and fashion brand for Treasure Hunters and Wave Riders. Everything we design is inspired by the beach, the ocean and the surf lifestyle. All our collections are made to help you experience and capture your most precious moments and to stay connected to your favourite place anytime, anywhere.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldige producten

Geweldige producten, snelle service en leuk ingepakt.

2. maaliskuuta 2024

Heel erg bedankt!

Saanut 1/5 tähteä

Have not received my order!!

25. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Hello, Jeanine, we had contact about your order Saturday night at 23:00. I told you unfortunately Postnl noticed a delay shipping to the US. I will contact them the first possible worday, this Monday, to ask them about your order. At this point there is nothing more I can do for you. If they lose your package, I will return you the money, as I always do with lost packages.
Kind Regards,

Leonie

Hele mooie sieraden!!

Omdat ik nog een vraag had over mijn bestelling had ik een app bericht gestuurt. Ik kreeg vrijwel gelijk een reactie.
Heel mooie sieraden. Leuk voor jezelf en zeker als kado.

30. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Bedankt! Leuk om te horen!

Een zeer vlotte levering

Een zeer vlotte levering! juweeltje precies zoals op de site. Niet alleen het juweeltje maar de hele verpakking met leuke stickers en persoonlijk kaartje was zoals een kadootje ontvangen van een vriendin. Heel erg leuk.

22. syyskuuta 2023

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie kwaliteit sieraden en je pakketje wordt helemaal leuk ingepakt.

5. heinäkuuta 2023

Leuk om te horen!

Saanut 4/5 tähteä

Mooie producten

Mooie producten, zien er uit zoals op de foto. Netjes, snel en compact verzonden.Enige minpuntje vind ik dat de verzendkosten best hoog zijn voor een brievenbus pakketje. Verder echt helemaal top!

9. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Hoi Janet, bedankt voor je mooie review! Helaas is het niet meer toegestaan om producten op een andere manier dan als brievenbus pakketje te verzenden en is dit de prijs (voor kleine ondernemers) die de goedkoopste aanbieder nu rekent. Ik hoop in de toekomst wanneer ik meer verzend betere prijzen aan te kunnen bieden💙

Perfect!

Mijn bestelling was snel geleverd. De verpakking was mooi en er zat ook nog een leuk persoonlijk kaartje bij. Echt een cadeautje om uit te pakken. De kettinkjes zijn prachtig! Één bedeltje was helaas iets beschadigd en na contact kreeg ik direct een nieuw bedeltje thuis gestuurd. Super fijne service en er werd ook erg snel gereageerd op mijn bericht. Heel blij met mijn bestelling!

3. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde levering

Ik had een Black Aztec Armbandje besteld, maar ik kreeg een of ander gekleurd armbandje. Vervolgens gemaild met de vraag hoe we dit kunnen oplossen. Daarop geen enkele reactie gekregen.

27. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Hoi Fabian, ik heb je mail gewoon niet ontvangen. Weet je zeker dat je het naar aloha@lagunatreasures.com heb gestuurd? Ik los problemen altijd graag op! Ik zie dat je een zwart armbandje hebt besteld en een blauwe (zelfde soort) hebt ontvangen. Dus mail me nog een keer dan lossen we t zeker op!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin