Laguna Treasures Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een specifieke wens die niet meer op de website stond en Leonie heeft dit supergoed opgelost. Ze hield me op de hoogte en was erg betrokken. Het pakketje werd snel verzonden en het was een fees... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Totaal verliefd op de beach-themed sieraden van Laguna Treasures! Ik heb al meerdere keren sieraden besteld en elke keer verbaas ik me weer over hoe snel mijn bestelling binnen is – super fijn! De kwa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Laguna Treasures. De sieraden stralen echt de ultieme surf- en strandvibe uit – perfect voor iedereen die van de zee houdt. De kwaliteit is top, de verze... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Oorspronkelijk niet ontvangen (en 1 star review) maar uiteindelijk wel, na heel wat moeite door de website om de de situatie recht te zetten. Blijft alleen dat ik geen duidelijke link zag op de web... Näytä lisää

1. Korusuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Laguna Treasures is a jewellery and fashion brand for Treasure Hunters and Wave Riders. Everything we design is inspired by the beach, the ocean and the surf lifestyle. All our collections are made to help you experience and capture your most precious moments and to stay connected to your favourite place anytime, anywhere.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige ketting en persoonlijk ingepakt

Het is echt een super persoonlijk pakketje wat er binnen kwam mooi ingepakt ook. En de ketting zelf ook wauw zo onwijs blij mee stond al een tijdje op mijn lijstje om te bestellen, geen moment spijt van.

21. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

super leuk om te horen! Heel erg bedankt voor de lieve review!

Bijoux magnifique

Très beau. Envoie soigné et rapide
Bijoux magnifique

28. lokakuuta 2025

Thank you very much!!!

Envoi rapide et soigné

Envoi rapide et soigné, bijou de qualité. C'est la deuxième fois que je commande et je ne m'en lasse pas !

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Thanks for your order and lovely review!

Heel mooie oorringen.

Heel mooie oorringen.
Correcte communicatie. Nadat een pakje verloren was gegaan, kreeg ik snel een nieuw paar toegestuurd.

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Bedankt voor je geduld en veel plezier met je oorbellen!

Lovely magical jewellery

Dear Leonie. Thank you so much for your delivery in time. I love your necklaces. I saw them a couple weeks ago in South Holland in the Zeil and Surfcentrum in Outdorp. There I bought one as a gift and now I order one for a Kite girl as a present, too. And for sure it wouldn't be the last one. Best warm regards from Berlin. Sabine

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Hi Sabine, Thanks for your lovely review and your purchases! I hope to see you back in the webshop! Kind Regards, Leonie

Saanut 4/5 tähteä

Mooi cadeautje voor m’n surf zus

Mooi kettinkje en leuke verpakking!
De communicatie was wat gebrekkig… maar dat bleek door vakantie te komen.

11. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Hoi Maartje, bedankt voor je feedback…en je aankoop natuurlijk! Jammer om te horen dat de communicatie niet goed verliep. Normaal gesproken stuur ik alle bestellingen en mails zelf maar omdat ik nu op vakantie ben in Thailand en slecht bereikbaar ben heb ik mijn webshop uitbesteed aan een vriendin. Het loopt deze 3 weken dus net een beetje anders dan normaal en helaas hanteren de verzendpartijen in deze periode wat langere levertijden. Sorry nogmaals maar hierbij iig een korte verklaring:-) groetjes Leonie en heel veel plezier met je treasure!

Saanut 5/5 tähteä

O envio foi rápido e gosto muito da…

O envio foi rápido e gosto muito da peça que comprei. Apenas uma nota, gostaria que a argola do pingente fosse um poco maior já que não cabe no fio que gostaria de usar.
Tirando isso, estou muito satisfeito.

4. elokuuta 2025

Super blij!

De oceaan ketting palmboom en wave ring besteld. Super blij mee! Hele mooie kwaliteit en de volgende dag had ik ze al in huis!

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Leuk! Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling...en natuurlijk heel veel plezier met je treasures!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige sieraden en top service!

Mooie site met prachtige sieraden! Er is ook erg veel keuze.
De bezorging loopt gesmeerd en erg vlot.
Ook heel erg leuk dat de sieraden met grote zorg ingepakt worden. Ik kreeg er nog een leuk presentje bij.
Service is ook perfect; goed en erg vriendelijke feedback bij een vraag.
Kom er graag terug!💙

24. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met je treasures.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige aankoop! Top bedrijf…

Een prachtige webshop met ontzettend mooie sieraden en ander leuks. En dan ook nog goede prijzen. Ik heb vooraf, heel gemakkelijk, contact gehad en fantastisch hoe ze met me mee dacht en hielp. En ook nog eens heel persoonlijk, iets wat ik deze tijd zeldzaam aan het worden is helaas. En al snel lagen mijn aankopen in de brievenbus en ze zijn nóg leuker en mooier dan ik had verwacht. Superblij mee. Ik raad echt iedereen aan om hier iets moois te kopen.

26. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Heel erg leuk, deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je treasures!

Ich liebe alles an Laguna Treasures

Ich habe bereits mehrere Ketten von Laguna Treasures und bin super zufrieden. Die Ketten, als auch die Anhänger sind wunderschön und toll verarbeitet. Ich hatte noch eine Frage zu der Bestellung und wurde über WhatsApp bestens beraten. Die Verpackung und der Inhalt waren persönlich und mit viel Liebe verpackt. Das wird nicht meine letzte Bestellung gewesen sein. Danke!

27. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Thank you so much for being a Laguna fan!

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede ervaring met de bestelling…

Hele goede ervaring met de bestelling gehad. De website is makkelijk te gebruiken en je vindt snel waar je naar zoekt. De bezorging was ook super snel. Topkwaliteit en Topservice. Echt een aanrader 👍🏽

26. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laguna Treasures

Jij heel erg bedankt voor je aankoop!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin