Wat een fijne ontdekking is LaDress! ✨ De collectie is stijlvol, vrouwelijk en van prachtige kwaliteit. De jurken zitten niet alleen heerlijk, maar geven je ook meteen een zelfverzekerd en eleg... Näytä lisää
Klantvriendelijk. En ik vind vooral de travel jersey kwaliteit geweldig. Licht, gemakkelijk te wassen, prima voor op reis. Ik hoop wel dat ze bij LaDress rekening blijven houden met kleine mensen. An... Näytä lisää
Ik koop al jaren bijna al mijn kleding bij La Dress. Prachtige stoffen, mooie kleuren en een goede pasvorm. Wat La Dress verder als 1 van de weinige brands aanbiedt, is een echt goede membersh... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het zwarte kleedje is perfect. Het rode dat ik kocht is redelijk dunne stof, daar moet ik een onderkleedje voor aanschaffen. Snelle levering, heel tevreden klant
Yrityksen kirjoittama
Shop now and discover the latest womenswear from LaDress by Simone at our Official LaDress webstore. ✔ Free shipping ✔ Free returns
De Lairessestraat 109, 1071NX, Amsterdam, Hollanti
- 020 240 73 77
- info@ladress.com
- ladress.com
On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Zeer beroerde en ondoorzichtige retourprocedure
Een bestelling geplaatst; in twee keer geleverd. Helaas beide jurkjes niet mijn pasvorm, dus op 15 december geretourneerd. Op 17 december een e-mail ontvangen dat mijn retour is ontvangen: welke precies? Allebei of een? Een zeer ondoorzichtig proces....
Nu inmiddels drie weken verder en na vele malen contact nu van een van de twee jurken geld terug. Nu nog weer contact om na te gaan hoe het met m’n andere retour zit...

Vastaus yritykseltä LaDress
Poor communication from customer service
I ordered some trousers that appeared to be in stock, however, when I received the confirmation email, it stated that they were expected in almost one week's time. As I couldn't wait for delivery, I tried to contact LaDress to cancel the order. I tried reaching them on WhatsApp, the web chat on their website, by email and by phone to no success. Eventually after several attempts, I managed to speak to someone on the phone who told me that my order would be cancelled and that I would receive a refund within 5 working days. Almost two weeks later, I am still waiting. I have emailed them again to try and resolve this and, again, have received no response.

Vastaus yritykseltä LaDress
Mijn eerste (en tevens laatste)…
Mijn eerste (en tevens laatste) bestelling gedaan. Ik wacht al sinds 12 december op mijn bestelling. Steeds krijg ik te horen dat ze het gaan verzenden, steeds niets ontvangen. Uiterlijk 19 december moest ik het hebben ontvangen, niet dus. Ook moet ik steeds bellen omdat ze niet reageren op mijn mail (los van een standaard mailtje). Als ik de rol ooit nog ontvang gaat deze gelijk retour.

Vastaus yritykseltä LaDress
Ook ik koop NOOIT meer bij LaDress…
Ook ik koop NOOIT meer bij LaDress Online. Slechte communicatie, slecht supply chain management, LaDress app is niet goed gelinkt met voorraad.
Levertijd is zogenaamd 1-2 werkdagen, maar nu precies 2 weken na plaatsing van mijn bestelling heb ik nog geen bericht ontvangen. Ik heb 2x gemaild naar klantenservice, afgezien van automatisch antwoord, geen reactie. Vorige week gebeld met klanten service en toen werd mij toegezegd dat mijn bestelling echt de volgende geleverd zou worden. Net maar weer een berichtje gestuurd via de LaDress app en nu pas eindelijk antwoord! Wat blijkt .. mijn bestelling is niet meer op voorraad en wordt geannuleerd. Nu moet ik nog mijn geld terug zien te krijgen..

Vastaus yritykseltä LaDress
Dit was de laatste keer voor mij
Dit was de laatste keer voor mij; Slechte klantenservice en -binding.
Heb tot twee maal toe gevraagd om coulance regeling met betrekking een jurk die binnen week na aankoop €90 goedkoper is, maar er wordt niet met de klant meegedacht.
Retour sturen en opnieuw bestellen is geen optie. Men hanteert de volgende regeling:
" De omruil-/retourwaarde wordt aan de hand van de meest actuele aanschafprijs van het artikel bepaald"
Dit noem ik geen klantenbinding

Klantenservice is hier niet
Klantenservice is hier niet. Stuur je jurk terug. Geen bewijs van retour en zelf achter je geld aan.
Beter naar fysieke winkel.

Verbetering nodig!
Ik ben al jaren klant van LaDress en heb inmiddels wel 25 jurkjes aangeschaft. De jurkjes en andere kledingstukken zijn van goede kwaliteit en draag ik naar verschillende gelegenheden.
Echter de retourservice en leveringsservice vind ik ronduit slecht.
Iedere keer wanneer ik een bestelling retourneer, moet ik achter de bevestiging van mijn retour en mijn geld aanzitten. Het duurt vaak meer dan 3 weken voordat ik het geld terugkrijg op mijn rekening.
Ik krijg soms het idee dat ze geld retourneren op 'piepsysteem' of hebben ze de zaakjes niet op orde? Dit zou veel beter moeten kunnen wanneer ik de service vergelijk met webshops als Nikkie, Bijenkorf etc. Verder is een artikel vaak niet op voorraad en werd niet geleverd. Vaak ben ik dan degene die achter de reden van niet leveren aan moet zitten.
Samenvattend; doe iets aan de retourservice en voorraad.

Bestel niet online!
Ben al lang klant bij LaDress, mooie kleding. Helaas is de service en communicatie verslechterd. Er staan artikelen in de webshop in lage voorraad; bestel deze niet! Je moet er zelf achteraan gaan en krijgt dan de mededeling: is niet meer op voorraad. Waarom staan ze dan wel nog beschikbaar in de webshop? Jammer, voor mij geen online bestellingen meer!

klantenservice Ladress
Wederom een bestelling online die op zich laat wachten. Meer dan een uur in de wachtrij voor de klantenservice; u bent de 3e, 2e, 1e in de wachtrij. Ja dan hang je niet meer op, want je bent bijna aan de beurt..... 1 uur later dus. Heb al vele jurkjes besteld en ineens is mijn huisnummer niet meer bekend?????? Staat gewoon in mijn account. Misschien een idee om de klant te informeren als je informatie mist. Beloofd vandaag de jurk op te sturen, morgen in huis...... ben benieuwd. Het succes van Ladress komt de service niet ten goede. Dit was mijn laatste online bestelling.

Vastaus yritykseltä LaDress
Erg slechte service en communicatie
Erg slechte service en communicatie. Beloofde leverdata worden niet aangehouden en daarover wordt niet gecommuniceerd. Je moet er zelf achteraan om erachter te komen dat de jurk pas weken later geleverd zal worden. Als je daarop besluit te annuleren, kun je nog weken wachten op terugstorting van je geld. Dit heb ik nu voor de tweede achtereenvolgende keer meegemaakt. Dat was dan ook meteen de laatste keer.

very bad
Customer service is not available during the hours they post online.
In addition, very late reimbursement of returns

Retourzendingen altijd achteraan bellen/mailen
Mooie jurken.
Retourzendingen altijd een probleem.
Worden niet bevestigd.
Ik bestel regelmatig, maar moet altijd achter de retourzending en terugebetaling aan mailen. Het gebeurt niet spontaan. Dus let hier op als je besteld bij Ladress.

Problemen bij online (retour)zendingen
Mooie jurken maar Altijd gedoe bij online bestellingen. Met name bij retourzendingen gaat het vaak mis. Als je meerdere items in een bestelling hebt geplaatst krijg je soms de de helft van de bestelling zonder verdere uitleg. Je moet er dan zelf achteraan bellen om te horen dat je maat niet op voorraad was.. vermeld het er even bij. Nu weer een jurk voor een andere maat willen ruilen, krijg ik mn geld teruggestort ipv een andere maat. Slechte communicatie . Bij de eerste bestelling krijg je een mail met track and trace. Ontvangen Retourzendingen worden niet bevestigd.

Vastaus yritykseltä LaDress
Excellent quality. Slow refund process.
Purchased from La Dress over past few years. Quality is excellent and most areas of customer services are great. However, processing of returns is very slow. Have had to chase up last two refund.
Everything about this site is quality
I buy from this site regularly, I love their dresses. The quality is excellent delivery is fast, returns are free and customer service is superb.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.