Lädermästarna Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Har haft mitt bälte i snart 1 år. Först det positiva. Gedigen kvalitet, bra tjocklek på ett jeansbälte, välgjort. Möjligen lite sladdrigt spänne. Detta sänker betyget till 4,5 istället för kanske 4,9.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Superfin kvalitet och väldigt lågt pris. Känns som att det här kommer att bara bli finare ju mer man använder det. Fin mörkbrun färg. Snabb leverans o bra betalningsalternativ. Hoppas att hundsortimen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

* Snabbt svar när jag kontaktade supporten med en fråga * Snabb och smidig leverans * Bra pris med tanke på kvaliteten på produkten och att den är handgjord. * Är verkligen helnöjd med mitt läderbä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra kvalitet och snabb service gjorde att jag gjorde ytterligare ett köp strax efter det första. Köpte först ett nyckelfodral och en livrem och blev jättenöjd med båda. Gediget hantverk och mycket bra... Näytä lisää

1. Vyökauppa
  2. Laukkukauppa
  3. Asusteet

Yrityksen kirjoittama

Lädermästarna är ett familjeföretag som har ett stort intresse för läderhantverk och hållbara produkter. Vårat mål är att ha ett högt kvalité till rimliga priser. Största delen av vårat sortiment kommer från vegetabilt garvat läder lokalt från Uppland. Vårat läder kommer från Tärnsjö garveri.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Helnöjd med bältet

Helnöjd med bältet. Rejält och kraftigt, verkar kunna hålla i åratal.
Snabb leverans.

21. huhtikuuta 2021

Tack för din fina respons!
Det glädjer oss att du är nöjd med din beställning 🙂

Saanut 4/5 tähteä

bra kvalitet

27. maaliskuuta 2021

Det glädjer oss att du är nöjd 🙂

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Bra kvalitet på bältet. Är väldigt nöjd.

1. maaliskuuta 2021

Det glädjer oss att du är nöjd 🙂

Saanut 5/5 tähteä

Köpte sadelskydd som jag är helnöjd…

Köpte sadelskydd som jag är helnöjd med! Slut med snävt tilltaget sadelskydd. Detta var väl tilltaget och helt i skinn, ända ner till kanten där resåren är påsydd. Rekommenderas!!!

7. helmikuuta 2021

Hej Maria
Stort tack för din fina respons! Vad kul att höra att du är nöjd 😃
Ha en fin dag!

Toppenfint sadelskydd

28. tammikuuta 2021

Hej Anna
Stort tack för din fina respons!
Vad kul att höra att du är nöjd :-)
Ha en fin dag!

Saanut 5/5 tähteä

Såå himla fint nyckelfodral jag fick

Såå himla fint nyckelfodral jag fick. Snabb leverans!

22. tammikuuta 2021

Hej Cilla
Stort tack för din fina respons! Vad kul att höra att du är nöjd :-) Ha en fin dag!

Snabb och bra service.

Snabb och bra service.
Tack

30. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Lädermästarna

Vi är glada att du är nöjd! Tack för omdömet :-)

Saanut 5/5 tähteä

Snabb frakt och nöjd med…

Snabb frakt och nöjd med nyckelfodralet, god kvalitet.

16. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Lädermästarna

Vi på Lädermästarna är glada att du är nöjd med det du köpt :-) Tack för ditt omdöme! Mvh Lädermästarna

Bra service

Fin hemsida! Bra service, de var snabba på att svara på min fråga !

3. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Lädermästarna

Tack för dom fina orden! Kul att du är nöjd :-)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin