Birger and Company Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Jätte fina grejer, men tyvärr bet vår valp sönder kopplet på ca 10 min dag 3 och namntaggen släppte från sitt fäste i halsbandet och försvann. Säger inte att produkterna i sig var av dålig kvalite... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så bra koppel. Tack för att ni hörde av er angående längre leveranstid på orange. Den med reflex var toppenfin, inga vassa reflextrådar. Tusen tack för suveräna långkoppel. Det enda som är lite tråki... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Birger and Company AB grundandes hösten 2020 med idén om att skapa funktionella, hållbara hundtillbehör i stilren design. Kristian & Elin Birger and Company

Erinomainen

Kaikki arvostelut

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Fina grejer, men lite klena

Säger inte att produkterna i sig var av dålig kvalitet. Men det var tråkigt att de gick sönder så fort när en 4 månaders valp var i farten.

24. heinäkuuta 2026

Bästa hundkoppel och halsband

Bästa hundkoppel och halsband. Vi älskar detta märket. Toppenbra kvalitet och snygga modeller som är funktionella och sitter bra. Det finns många fina färgval och olika längder och tjocklek på koppel så de passar båda våra hundar.
Vi fick namn på två halsband och det blev jättefint. Snabba leveranser och skickade även till oss utomlands. Jättebra service.

14. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Kundbemötande

Jag beställde en hundfluga med namn. Tyvärr blev namnet inte helt korrekt varpå jag kontaktade företaget via kontaktformulär och även via deras info-email för att höra om det var något de kunde åtgärda. Nu har det snart gått 4 veckor och jag har fortfarande inte fått någon respons.

20. kesäkuuta 2026

Så bra koppel

Tusen tack för suveräna långkoppel. Det enda som är lite tråkigt är att det inte finns så många färger längre.

2. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Opfølgning på min sidste anmeldelse.

Opfølgning på min sidste anmeldelse.

Først der svarede birger og co mig. De har ikke svaret på mails og beskeder på instagram i måneder. Men fordi jeg laver en anmeldelse på trustpilot svarer de. De svarer ikke med undskyld for den manglende svar på mine beskeder, men kun at de godt vil rette biothane selen jeg købte. By the way. Spar dine penge og ikke køb den. Den sidder løst oven på ryggen og på brystet pågrund af designet. Birger og co var søde at ville rette det så selen spændes fast. De lover at betale for fragten, men jeg har ikke modtaget penge... jeg venter i lang tid uden at hører noget. Jeg får kun opdateringer fra dem når jeg skriver. De skriver ikke af sig selv. D 12 JUNI sender de et billed af selen, som er spændt fast og jeg godkender og herefter sender de selen. Jeg modtager først selen idag D.23 juni. Meget dårlig kundeservice. Jeg kan for alt i verden ikke anbefale birger og co. Jeg har aldrig oplevet så dårlig kunde service som hos dem. De går tydeligvis mere op i trust pilot anmeldelser end at give sine kunder en god kundeservice.
Nu står jeg så tilbage med en dyr, overpris, biothane sele og biothane snor som jeg ikke vil bruge, da glæden ved udstyret ikke er der så det sælger jeg, nu da jeg ikke kan få pengene retur.

Spar dine penge og shop andre steder.

23. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Birger and Company-logo

Vastaus yritykseltä Birger and Company

Hej Rebecca,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om vi självklart är ledsna över att du känner så här.
Vi beklagar att processen kring din sele och kommunikationen inte levde upp till dina förväntningar. När du kontaktade oss erbjöd vi kostnadsfri justering av den skräddarsydda selen, vilket genomfördes enligt dina önskemål innan den skickades tillbaka till dig.
Vi har hela tiden försökt hjälpa till och hitta en lösning, och vi beklagar att slutresultatet ändå inte motsvarade dina förväntningar. Din feedback tar vi med oss i vårt fortsatta arbete för att förbättra både kommunikation och kundupplevelse.
Vi önskar dig och din hund allt gott framöver.
Elin, Birger and Company

Saanut 2/5 tähteä

Fina koppel men jag har fortfarande…

Fina koppel men jag har fortfarande inte fått besked hur jag ska returnera mitt köp. Jag valde fel storlek o har påmint tre gånger för att få info hur jag ska returnera o göra en ny beställning.

12. toukokuuta 2026

Supernöjd med kopplet

Supernöjd med kopplet! Valde 3 meters längd och 19 mm bredd med väktarhandtag i biothane. Fick fin hjälp av Kristian och Elin och dessutom snabb leverans. Kan varmt rekommendera!

29. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Beställde halsband, koppel och bricka

Beställde halsband, koppel och bricka. Har använt dem i en vecka nu och är supernöjd! 🤩 Inte nog med att dem är snygga och slitstarka, det är enkelt att rengöra materialet med en trasa. Kommer definitivt beställa fler vid behov. Rekommenderar starkt dessa material och företaget! Supernöjd kund!

22. huhtikuuta 2026

Bästa kopplen

Bästa kopplen! Har flera olika.
Det bästa är att dom finns i längre längder.
Kör med 3 o 5meters så jycken kan nosa på o ta ut svängarna lite. Bra kvalitet och dessutom snygga!

14. maaliskuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin