Ik heb een wipstoel gekocht, was er heel te vreden mee, helaas mega snel kapot gegaan, laat je het weten,krijg je geen reactie meer. Slechte kwaliteit en klantenservice Ontzettend jammer dus.
Snelle reactie. En een snelle en nette verzendig. Wc verkleiner die aan een trapje zit. Makkelijk in elkaar te zetten en handig dicht te klappen en op te bergen. Communicatie was ook perfect!
Goed bedrijf en snelle reactietijd. Mooi en praktisch verschoningskussen gekocht, erg blij mee! Kwaliteit versus prijs is prima op orde. Zeker een aanrader!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Wipstoel snel kapot, slechte kwaliteit en geen klantenservice
Ontzettend jammer dus.
Top en snelle levering
Mooie speelmat gekocht
Mooie speelmat gekocht. Snelle verzending en zeer netjes beschermd verpakt!
een mooie speelmat gekocht via Vinted
een mooie speelmat gekocht via Vinted. Leuke kwaliteit/ prijsverhouding, leuk design en snelle verzending!
Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/ kwaliteit verhouding!
I bought baby chair
I bought baby chair. I liked it. Good quatily. My 7 months baby fits perfectly.
I bought kinderstoel and it is of quality.
I bought kinderstoel and it is of good quality.
Laavir is heel klantvriendelijk
Laavir is heel klantvriendelijk en transparant. Ze reageren snel en komen afspraken na. Een aanrader!
Hier een wipstoel gekocht via Vinted
Hier een wipstoel gekocht via Vinted. Voldoet aan de verwachtingen. Bedrijf is vriendelijk in chat contact.
Vendeur réactif et arrangeant
Vendeur réactif et arrangeant! Matelas à langer en silicone : super rapport qualité prix merci !
Precio y calidad perfecta
Onlangs een wipstoeltje gekocht
Onlangs een wipstoeltje gekocht. Echt top kwaliteit, snelle levering en de verkoper was ook erg betrokken. Ik raad dit zeker aan😊
Product gekocht en gekregen zoals…
Product gekocht en gekregen zoals omschreven.
Nette onderhandeling en werd goed meegedacht.
Zeer tevreden.
Wipstoel
Ik heb een wipstoel besteld via Vinted. Snelle verzending, uitstekende staat en veel minder geld kwijt dan als ik hem online had besteld.
Ik heb een Multifunctionele Kinderstoel…
Ik heb een Multifunctionele Kinderstoel grijs- Hout 2 in 1 - verstelbare 5- puntsgordel gekocht via Laavir. Helemaal nieuw en werd gelijk opgestuurd en ontvangen binnen no time! Scheelde veel geld via Vinted . Betaalde 26,39 incl verzending. Deze stoel kost normaal veel meer dus echt een koopje!
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. Voor de prijs een zeer mooi product! (Verschoonkussen)
Bestelling was snel opgestuurd en zag…
Bestelling was snel opgestuurd en zag er netjes uit!
Mooi product, snel verzonden goed verpakt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.