Har i dag modtaget mit diamondart Må sige jeg er meget tilfreds virkelig god kvalitet helt vildt og det gik også pænt hurtigt . Ikke sidste gang jeg bestiller her ❤️. Glæder mig til at komme igang m... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Det er altid rigtig god kvalitet på billederne. Jeg kan varmt anbefale firmaet, har købt flere gange og det er virkelig kvalitet.
JEG lavede en fejl ved bestilling. Ringede til firmaet(jeg fik virkrlig fat i et rigtigt menneske,på 30 sek) og forklarede problemet. Jamen du sender bare retur,så ordner vi det. Og til min (posiitive... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
DiamondArt.dk & DiamondArt.se er din foretrukne destination for kreativ fordybelse og afslapning med diamond painting – både i Danmark og Sverige. Vi tilbyder et bredt udvalg af diamond paint billeder, stickers, tilbehør og personlige løsninger, der gør det muligt at udtrykke sig kreativt uanset alder eller erfaring. Alle vores lagervarer sendes hurtigt fra vores lager i Danmark – med 1–3 hverdages levering i Danmark og 2–4 hverdages levering til Sverige. Vi lægger stor vægt på kvalitet, kundeservice og personlig support. Med mere end 500 positive anmeldelser og en gennemsnitlig vurdering på 4,8 her på Trustpilot, er du i trygge hænder, uanset om du handler fra vores danske eller svenske webshop. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren diamond painter, har vi noget for dig – fra afslappende projekter til smukke kunstværker og personlige gaver. Du kan også få lavet dit eget billede om til diamond painting via vores foto-løsning. DiamondArt – kreativ hygge, høj kvalitet og hurtig levering i hele Norden. 🇸🇪 Svensk version: DiamondArt.dk & DiamondArt.se är din självklara destination för kreativ avkoppling med diamond painting – både i Danmark och Sverige. Vi erbjuder ett brett sortiment av diamond painting-bilder, klistermärken, tillbehör och personliga lösningar som gör det enkelt att uttrycka sig kreativt, oavsett ålder eller erfarenhet. Alla våra lagervaror skickas snabbt från vårt lager i Danmark – med 1–3 vardagars leverans i Danmark och 2–4 vardagars leverans till Sverige. Vi lägger stor vikt vid kvalitet, kundservice och snabb support. Med över 500 positiva omdömen och ett genomsnittligt betyg på 4,8 här på Trustpilot, kan du känna dig trygg när du handlar hos oss – oavsett om du använder vår danska eller svenska webshop. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom diamond painting har vi något för dig – från avslappnande projekt till vackra konstverk och personliga gåvor. Du kan även beställa ditt eget foto som diamond painting via vår fototjänst. DiamondArt – kreativ glädje, hög kvalitet och snabb leverans i hela Norden.
Yhteystiedot
Fredgårdsvej 9, 3200, Helsinge, Tanska
- Info@diamondart.dk
- diamondart.dk
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Har i dag modtaget mit diamondart
Har i dag modtaget mit diamondart
Må sige jeg er meget tilfreds virkelig god kvalitet helt vildt og det gik også pænt hurtigt . Ikke sidste gang jeg bestiller her ❤️. Glæder mig til at komme igang med mit billede
Rigtig god service og hurtig levering og god kvalitet
Godt arbejde i laver og pakket godt ind når det kommer
Det er pæne ting de laver samt pakket ind når det kommer
Venlig og hjælpsom når man bestiller…
Venlig og hjælpsom når man bestiller eget billede er ikke så god til computer
Det er rigtig god kvalitet og man får, hvad der er bestilt.
Hurtig og præcis levering.
Hurtigt levering
hurtig ekspedition og venlig betjening…
hurtig ekspedition og venlig betjening når man ringer
Jeg synes det er så godt butikker med…
Jeg synes det er så godt butikker med Diamond💠💎
Super lækre motiver
Super lækre motiver, hurtig ekspedition, diamanterne er i zip poser når du får dem og hurtig hjælp på chatten også.
Diamond art har en rigtig god levering…
Diamond art har en rigtig god levering og god produkter.
Har handlet med dem en del gange nu
Havde bestilt et personligt motiv for…
Havde bestilt et personligt motiv for min mor og leveringstiden var lidt lang. Men det kom frem som lovet. Desværre har min mor været ude for brand i ejendommen og jeg er nødt til at bestille samme motiv igen og vi skal ventetiden igennem igen. Det er mors hobby og hun har virkelig brug for adspredelsen i denne svære tid
Super gode billeder og gode at sætte…
Super gode billeder og gode at sætte sten på, det hele er perfekt
rigtig godt sted at bestille så man kan…
rigtig godt sted at bestille så man kan lave perler på foto
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.