KÜCHEN-DUMP Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Keuken gekocht bij Kuchen-dump Terneuzen. Zeer tevreden. We zijn goed geadviseerd en er werd echt de tijd genomen om te zorgen dat er aan al onze wensen werd voldaan. Ook de plaatsing is prima verlo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij waren op zoek naar een keuken die alles had wat we nodig hadden maar we hadden een beperkt budget. Jeannette van Küchen-Dump Den Bosch begreep ons helemaal en met behulp van haar vakkundig en vrie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We zijn super geholpen door Khaleed, Rachid en Kameel in Kuchendump Spijkenisse! Bij binnenkomst merkten we de vrolijke, open sfeer al en dit werd bij alles bevestigd. De drie mannen dachten enthousia... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze jongens weten waar het over gaat, en kunnen ook uitleggen wat de voor en nadelen zijn bij bepaalde keuze,s. Toen de keuken geplaatst werd hebben we met genoegen toegekeken naar een staaltje... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Keittiösuunnittelija
  3. Keittiötarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Küchen-Dump vindt u uw aanstaande droomkeuken. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen. Kom langs in één van onze showrooms en laat u inspireren door het uitgebreide assortiment. Zo kunt u diverse sfeervol ingerichte keukenopstellingen vinden en alle verschillende kleuren en materialen bezichtigen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u volledig vrijblijvend te voorzien van professioneel advies en een gratis 3D ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te ontwerpen. Küchen-Dump staat voor het bieden van keukens van Duitse kwaliteit, voorzien van de meest moderne A-merk apparatuur. Het bieden van kwaliteit, profesioneel advies op maat, de snelle levertijden en absolute bodemprijzen, Dat is Küchen-Dump. Kunt u in onze showrooms niet vinden wat u zoekt? Laat het ons weten en onze adviseurs zullen met u meedenken. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende merken en apparaten los te bestellen, uiteraard voor de laagste prijs. Zo kunnen we uw nieuwe keuken helemaal naar wens samenstellen. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in één van onze Küchen-Dump showrooms, zodat we samen met u op zoek kunnen gaan naar uw aanstaande droomkeuken! Hopelijk tot snel!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

105 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Koop hier je keuken !

De medewerkers van deze winkel zijn uitzonderlijk aardig en denken altijd met je mee om elk probleem op te lossen.
Met de hulp van hun eigen aannemer hebben wij een prachtige keuken in ons huis laten plaatsen.
Dankzij de korte communicatielijnen werkt deze combinatie bijzonder goed.
Ze kijken niet naar problemen, maar naar oplossingen om jouw droomkeuken te realiseren.
Wij raden ten zeerste aan om hier je keuken, toilet of badkamer te kopen - net als wij deden!

14. joulukuuta 2022

Hi Hendrik,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Saanut 5/5 tähteä

Prima service en fijn geholpen door deskundig personeel!

Een mooie keuken tegen een leuke prijs wat wil je nog meer! We werden snel en goed geholpen door een behulpzame medewerker. De keuken werd snel geleverd en als er wat mis was dan werd dit binnen no time opgelost. De keuze was prima en we hadden binnen no time een mooie keuken uitgezocht. Doordat ze het direct ook konden in tekenen kregen we direct ook een goed beeld erbij wat toch erg helpt. Voor mij zeker 5sterren voor Küchendump Sliedrecht en mochten we ooit weer wat nodig hebben dan komen we zeker weer terug hier.

20. tammikuuta 2023

Hi Sander,

Bedankt voor uw mooie review en de vijf sterren! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Saanut 4/5 tähteä

Wij waren aan een nieuwe keuken toe en…

Wij waren aan een nieuwe keuken toe en de eerste keukenzaak die we bezochten was Kuchendump in Capelle aan den IJssel, we zagen meteen dat hier veel keuze en mogelijkheden werden tentoongesteld. We kregen ook goed advies van deskundig personeel allemaal relaxed zonder opdringerigheid, ze nemen de tijd voor je. de keuken werd op tijd geleverd en ik heb de keuken zelf geplaatst, goede kwaliteit!, we zijn heel tevreden!

12. syyskuuta 2022

Hi,

Bedankt voor uw mooie review en de vier sterren! Wat zouden wij kunnen verbeteren aan onze service om hier vijf sterren van te maken? Wij horen het graag!

Veel plezier met uw nieuwe keuken.

Saanut 4/5 tähteä

Mijn nieuwe keuken.

Ik kon op mijn gemak rondkijken zonder meteen te worden belaagd door opdringerige keukenverkopers. Bij kontakt werd de tijd genomen en alles rustig uitgelegd en werd er meegedacht. Tussen mijn bezoek en de levering werden vragen altijd geduldig beantwoord en werd ik op de hoogte gehouden van het proces van de levering. De keuken staat er nu in volle glorie en ik ben er heel tevreden en blij mee. Kleine aanpassingen blijken bespreekbaar en ook nu meegedacht en (on)mogelijkheden besproken. Dit in combinatie met de prijs geeft me een heel prettig gevoel.

1. tammikuuta 2023

Hi Chris,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst een keuken uitgezocht…

Voor het eerst een keuken uitgezocht bij kuckendump Leiderdorp.
Vanaf moment 1 goed meegedacht, duidelijkheid, overzichtelijk.
Levering ging prima! Iets niet bij de levering, maar snel nageleverd!
Prima zaak!

16. marraskuuta 2022

Hi Jacqueline,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Zomaar op een zondagmiddag…

Zomaar op een zondagmiddag binnengelopen om te oriënteren voor een keuken, zagen onze droomkeuken gelijk staan en Clement had tijd voor ons.

Na een prettig gesprek met goede adviezen en prijzen overgegaan tot koop.

Alles laten installeren door Kuchendump en zeer blij met het resultaat.

Kuchendump is vanaf het begin tot het einde bezig om alles naar wens te laten verlopen en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zeker langs bij Kuchendump!!!

10. heinäkuuta 2022

Hi André,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening! Zoals u merkt bent u altijd welkom.

Saanut 5/5 tähteä

Super zaak goeie keukens tegen goeie prijzen

Nadat wij een jaar geleden al een badkamer hadden gekocht bij sanidump Leiderdorp nu ook een keuken gekocht bij hun. super geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan. Wij zullen deze zaak van harte aanbevelen

1. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen met het uitzoeken van uw keuken. Wij wensen u veel plezier in jullie nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Twee weken geleden hebben wij in Goes…

Twee weken geleden hebben wij in Goes onze keuken gekocht voor ons vakantiehuis. In deze mooie nieuwe zaak werden wij goed ontvangen en werd er goed geluisterd naar onze wensen en werd er meegedacht in het vinden van oplossingen als iets niet kon. Uiteindelijk hebben wij een hele mooie keuken uitgezocht waar wij heel blij mee zijn.

10. elokuuta 2022

Hi Chris,

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen met het uitzoeken van uw keuken. Wij wensen u veel plezier in jullie vakantiehuis!

Saanut 1/5 tähteä

Kuchen Dump Goes…GEEN aanrader!

Deze review heb ik op Google geplaatst over de recent geopende vestiging te Goes. Kort na plaatsen is de mogelijkheid om het bedrijf te reviewen uitgeschakeld. Dat zegt denk ik genoeg…

Absoluut GEEN aanrader!!! Een ongeïnteresseerde omhoog gevallen kwal (nog zacht uitgedrukt trouwens) van een verkoper, en daar moet je het dan mee doen. Totaal niet in staat om in te spelen op de wensen die een klant aangeeft, en hij kwam niet verder dan me uilig te zitten aankijken zónder iets te zeggen. Nadat hij zelf tot de conclusie kwam dat het behoorlijk stroef verliep kon ik de winkel na 5 minuten verlaten met de mededeling: ‘dit ligt waarschijnlijk aan jezelf’. Nu was dat absoluut niet het geval, maar stel dat daar een kern van waarheid in zou zitten; als verkoper heb je het dan echt niet begrepen door zoiets achteraan te zeggen terwijl je klant wegloopt. Aangezien deze winkel niet de eerste winkel was waar ik een oriënterend gesprek had, weet ik gelukkig hoe het wél moet- en kan gaan.

3. elokuuta 2022

Hi Rinke,

Vervelend om te horen dat het bezoek aan de vestiging in Goes niet goed bevallen is. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij vinden het naar dat u deze ervaring heeft. Het is juist de bedoeling dat er naar onze klanten wordt geluisterd en meegedacht wordt om tot de juiste oplossing te komen. Helaas kunnen wij op dit moment niets meer aan uw ervaring veranderen, maar kunnen alleen maar zorgen dat dit in de toekomst zich niet herhaalt.

Ik heb een keuken gekocht bij Küchen-Dump Amsterdam Villa Arena

Ik heb een keuken gekocht voor een mooie prijs bij Küchen-dump in Amsterdam (Villa Arena).

Qua dienstverlening zit het helemaal prima. Ik ben uitstekend geholpen door Sandra. Als er iets is kun je haar altijd bereiken en dat is heel fijn.

7. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP

Fijn om te horen dat u tevreden bent! Dat doen wij voor onze klanten :)

Absolute aanrader!

Fantastische winkel! Behulpzaam, vriendelijke, goed bereikbaar, oplossingsgericht. Zelfs in deze tijd, waarin veel producten niet leverbaar zijn, weten ze het te regelen en met oplossingen te komen. En altijd met een lach en vriendelijk woordje er bij! Ik kan het iedereen aanraden

17. huhtikuuta 2022

Super goed geholpen door Sandra

Super goed geholpen door Sandra! Ze is jong maar heeft veel verstand van keukens en de materialen wat het beste bij jou of je gezin past! En dan heb je nog sait ( eigenaar van kuchendump villa arena).Hij maakt de naam kuchendump Villa Arena waar….met de aantrekkelijke prijzen!!! Zeker een aanrader.

7. huhtikuuta 2022

Super bedrijf! Vila Arena Amsterdam

Ik kwam hier om mij te oriënteren voor een nieuwe keuken en badkamer.
Zeer klantvriendelijk personeel, warm welkom.
De eigenaar, Sait, nam alle tijd voor mij om mijn ideeën uit te werken. Zo kregen mijn keuken en badkamer vorm en door deze te presenteren op scherm kreeg ik een heel realistisch beeld.
Er is veel expertise aanwezig,Ik kan deze zaak echt aanbevelen!

31. maaliskuuta 2022

Top service! Villa Arena Amsterdam

Fijn bedrijf, klantvriendelijk en- meedenkend personeel!
Mijn man en ik waren ons aan het oriënteren op badkamers en keukens, voor ons eerste koopwoning. Super spannend dus.

Sait, de eigenaar, nam de tijd om met ons mee te denken over een goed ingedeelde badkamer, voorzien van al ons wensen. Zo heeft hij ook meegedacht over een passende keuken met bijbehorende accessoires. Medewerkers van afdeling 'keuken' hebben ons advies op maat gegeven en uiteindelijk heeft Sandra de keuken voor ons uitgetekend, in 3D.

Prachtig resultaat en een mooi geheel met de badkamer.

Een tweede offerte van een andere zaak was niet nodig!

Wij zijn tevreden klanten die SaniDump en Kuechendump ten zeerste aanraden.

29. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin