Keuken gekocht bij Kuchen-dump Terneuzen. Zeer tevreden. We zijn goed geadviseerd en er werd echt de tijd genomen om te zorgen dat er aan al onze wensen werd voldaan. Ook de plaatsing is prima verlo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij waren op zoek naar een keuken die alles had wat we nodig hadden maar we hadden een beperkt budget. Jeannette van Küchen-Dump Den Bosch begreep ons helemaal en met behulp van haar vakkundig en vrie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Deze jongens weten waar het over gaat, en kunnen ook uitleggen wat de voor en nadelen zijn bij bepaalde keuze,s. Toen de keuken geplaatst werd hebben we met genoegen toegekeken naar een staaltje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn super geholpen door Khaleed, Rachid en Kameel in Kuchendump Spijkenisse! Bij binnenkomst merkten we de vrolijke, open sfeer al en dit werd bij alles bevestigd. De drie mannen dachten enthousia... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Küchen-Dump vindt u uw aanstaande droomkeuken. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen. Kom langs in één van onze showrooms en laat u inspireren door het uitgebreide assortiment. Zo kunt u diverse sfeervol ingerichte keukenopstellingen vinden en alle verschillende kleuren en materialen bezichtigen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u volledig vrijblijvend te voorzien van professioneel advies en een gratis 3D ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te ontwerpen. Küchen-Dump staat voor het bieden van keukens van Duitse kwaliteit, voorzien van de meest moderne A-merk apparatuur. Het bieden van kwaliteit, profesioneel advies op maat, de snelle levertijden en absolute bodemprijzen, Dat is Küchen-Dump. Kunt u in onze showrooms niet vinden wat u zoekt? Laat het ons weten en onze adviseurs zullen met u meedenken. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende merken en apparaten los te bestellen, uiteraard voor de laagste prijs. Zo kunnen we uw nieuwe keuken helemaal naar wens samenstellen. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in één van onze Küchen-Dump showrooms, zodat we samen met u op zoek kunnen gaan naar uw aanstaande droomkeuken! Hopelijk tot snel!
Strand van Luna 1, 1704 ZZ, Heerhugowaard, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fantastische keuken gekocht locatie Almere. We zijn heel gastvrij ontvangen door Remco. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en gaf eerlijke advies. Hierdoor hebben we al snel beslist de keuken hier te kopen.
We kijken ernaar uit dat de keuken geplaatst gaat worden.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Erg vriendelijk en leuk personeel in de locatie van Almere. Bij binnenkomst kregen we een heerlijke tosti omdat het lunchtijd was. Maar bijzonder goede hulp en rust met het uitzoeken en indelen van een keuken! Zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Heel goed geholpen in de winkel in Almere! Super aardig, veel geduld met al onze wensen, kregen een lekkere tosti erbij en flinke korting op onze droomkeuken!!! Heel blij dat we hier zijn geweest.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Deze review betreft de aankoop van mijn nieuwe keuken bij kuchendump. (Goes)
Dit is naar aanleiding van mijn eerder ook bij hun gekochte badkamer het zelfde filiaal en team, maar dan sanidump.
Ik ben hier zo vriendelijk en goed geholpen dat ik na mijn nieuwe badkamer ook terug ben gekomen voor mijn keuken..
Wederom alles in orde en alle puntjes op de i.
Geen detail blijft ongemerkt.
Eerst de 3D tekening en alle mogelijkheden.
En na een besluit te hebben genomen de levering en het plaatsen.
Wederom zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Goed geholpen en eerlijk advies van Remco en Silvan bij het uitzoeken van onze keuken bij Kuchendump Almere.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Wij hebben vandaag onze nieuwe keuken uitgezocht bij Kuchen-dump Almere. Na een rondje langs de keukens, werden we vriendelijk aangesproken door Silvan.
Hij vroeg ons waar we naar op zoek waren.
Wij hebben toen een paar van onze wenzen uit gesproken, waarna Silvan ons uitnodigde om iets te drinken.
Van pakweg half 11 tot drie uur 's middags heeft Silvan de tijd voor ons genomen en al onze wensen aangehoord, goede adviezen gegeven en we zijn uiteindelijk tot onze perfect keuken oplossing gekomen.
Wij werden zelfs rond de lunch voorzien van een paar tosties om niet met een lege maag een beslissing te nemen.
Na het hele concept omgezet te hebben in een computer model waren wij verkocht : dit is onze nieuwe keuken. Daar stopte de service van Silvan niet, hij heeft een paar keer de prijs in ons voordeel aangepast en zelfs geregeld dat onze oude keuken word afgevoerd.
Naast alle keuken praat gaf Silvan ons ook heel veel ruimte voor onze persoonlijke verhalen, dit werd door ons als erg prettig ervaren.
De nadruk lag niet op verkoop, maar juist op het persoonlijke vlak en op het gemak laten voelen van de klant.
Wij kijken uit naar onze nieuwe keuken.
Natuurlijk komen wij onze belofte, om zelfgemaakte koekjes te brengen, na wanneer de nieuwe keuken geleverd is.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Tijdens het (laten) ontwerpen van de keuken, door adviseuse Jeannette, enorm klantvriendelijk geholpen. Ze denkt echt met de klant mee wat ontzettend prettig werkt. Na de levering van de keuken, was het handvat van een deurtje verkeerd gemonteerd. Dit werd meteen door Jeannette opgepakt en kreeg dat een nieuwe deur voor. Even later bleken er nog wat beschadigingen aanwezig te zijn, welke echt uitstekend zijn opgelost door Jeannette. Oprecht een dikke 10 voor de (klant)vriendelijke service! Zeker een aanrader om bij KDU Den-Bosch je nieuwe keuken aan te schaffen.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Na enkele keuken firma’s bezocht te hebben. Door een bekende geadviseerd om bij Kuchendump Almere langs te gaan. Na vriendelijk ontvangen te zijn. Eerst rustig rondgekeken. Hierna door verkoper Silvan geholpen. Silvan heeft echt meegedacht met de uitdagingen die onze keuken en wensen met zich meebrachten. Uiteindelijk met een goed gevoel een in onze ogen prachtige keuken gekocht. De after sales werd door Silvan ook uitstekend opgepakt. (Adviezen, tekeningen, enz…)

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
2e paasdag zijn wij op pad gegaan voor een nieuwe keuken, bij kuchen-dump Almere werden we vriendelijk ontvangen, we konden meteen zitten voor een 3D tekening zonder afspraak. We kregen lekkere hapjes en drankjes en meteen een mooi aanbod. Team Almere bedankt! We kijken erg uit naar onze nieuwe keuken.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Getipt door vrienden eens een kijkje gaan nemen bij Kuchendump in Almere. De showroom kende ik wel maar toen was het alleen badkamers die ze verkochten. Prachtig opgeknapt en nu dus naast sani-, ook keukens! We zijn heel vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door Silvan. Hij heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt op basis van onze wensen en uiteindelijk ook nog eens een prijs die binnen ons budget voorgesteld! Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat!! De ervaring in de winkel was in elk geval heel prettig, Kuchendump is echt een aanwinst voor Almere!

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
We wisten niet zo goed wat voor keuken wij wilden hebben. Door de hulp van Silvan en Remco zijn we tot onze mooie droomkeuken gekomen.
Met lekkere hapjes en lekker koud drankje was het een feestje om hier een keuken te kopen.
Uiteraard serieus maar een grapje tussendoor kennen ze ook wel!
Dankjewel Silvan en Remco
Küchendump Almere

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Geweldig geholpen door Silvan in Almere.
Heeft ons top begeleid en zijn ook nog eens verwend.
bedankt voor je klantvriendelijkheid en de service.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Super goed geadviseerd en klantvriendelijk geholpen door Silvan van Küchendump Almere. Er werd eerst goed geluisterd naar onze wensen en aan de hand van onze wensen is er een prachtig keukenontwerp gemaakt. Er werd geen druk op ons uitgeoefend om gelijk tot aankoop over te gaan. Küchendump Almere is een echte aanrader!

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Wij zijn echt super geholpen door Silvan en Remco in Almere Buiten. Door samen naar ons idee te kijken en wat tips en aanpassingen van de heren hebben wij een nog mooiere en efficiëntere keuken. Wij zijn Super blij met onze keuken en de service!!

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Gezellige sfeer en een overzichtelijke showroom.
Kuchen-dump Almere is zeker een aanrader! Bedankt voor het goede advies Remco en Silvan!

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we op een ontzettend gezellige, vriendelijke en positieve manier ontvangen door Remco. Er werd echt goed voor ons gezorgd – zelfs met een tostietje en wat te drinken – en er werd met ons meegedacht over creatieve oplossingen. Het voelde totaal niet als een ‘moeten’, maar juist als een leuke middag uit. En als kers op de taart liepen we ook nog weg met een fantastische keuken! Echt een topervaring. Plaatsing zal pas rond december zijn.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Een keuken en een badkamer gekocht bij filiaal Almere. Verkoop ging keurig. De keuken geplaats maar nog niet geheel afgemonteerd. Dit gaat ook niet gebeuren omdat de eigenaar zelf de monteur opdracht heeft gegeven dit niet te doen. Reden hiervan was dat er wat onenigheid is over de levering badkamer. De badkamer zou alleen geleverd worden als er een eerdere review verwijderd zou worden. Diverse malen aangeven dat we de badkamer wilden betalen maar blijkbaar was het verwijderen van de review belangrijker dan leveren keuken. kortom, na de aankoop is het een en al drama en ellende. Doe hier je voordeel mee.
aanvulling
Team Kuchen Dump
Het zal jullie sieren om dan hier eens te vermelden hoe het volgens jullie is gegaan. Want waarom is de service en het afmaken van de keuken dan door jullie stopgezet?

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Na een aantal afspraken te hebben gehad omgeving Goes zijn we uitgekomen bij de Kuechendump Goes. Daar waar we aangenaam verrast waren, hebben we ook daar een afspraak gemaakt. Kortom.. fijn gesprek goed advies en links en rechts wat aanpassingen gemaakt waar de ander ons niet op had gewezen. De keuken is inmiddels geplaatst! En zijn zeer enthousiast! Dank Lennard en Danny!

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Ik ben waanzinnig goed geholpen door Silvan bij het filiaal in Almere buiten. Een keuken kopen kan best spannend zijn maar ik voelde me erg op mijn gemak bij Silvan. Ik merkte dat ik kon vertrouwen op zijn expertise en ondanks de ontspannen sfeer was er ook uitstekende professionaliteit. Hij heeft me geadviseerd en wegwijs gemaakt maar 100% rekening houdend met mijn wensen. Alles is transparant en eerlijk en dat is waar Küchen-dump voor staat, dat merk je gelijk. Echt top.

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Tijd genomen om mooie keuken samen te stellen. Geen dwang erachter, geheel vrijblijvend. Geeft opties en staat open voor vragen en andere opties. Inmiddels een prachtige keuken eraan over gehouden, heel tevreden!

Vastaus yritykseltä KÜCHEN-DUMP
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.