Å ta kontakt med Kristoffer er det beste valget jeg har tatt! Han er en helt fantastisk fin coach som ser kundene sine og virkelig brenner for det han gjør🩵Det beste med coachinga er at den er så ge... Näytä lisää
Å ha Kristoffer som coach var det beste valget jeg tok. En veldig dyktig fyr som vet hva han holder på med, men også en helt fantastisk person som er der hvis du trenger han. Veldig flink til å forkla... Näytä lisää
Har hatt kristoffer som coach i 6 mnd. Har hjulpet meg med så mye mer enn bare trening og kosthold. Er veldig flink til den mentale delen også, en veldig god støttespiller. Man føler seg godt ivaretat... Näytä lisää
Har vert med Kristoffer i litt under 3månender for å gå ned i vekt og bygge muskler samtidig. Gjennom denne tiden så har eg tatt bilde fra start og til slutt og forskjellen er helt utrulig. Kristoffer... Näytä lisää
Online coach som brenner for deg og dine resultater. Jeg legger ned jobben selv og vet hva som skal til for at du lykkes. Jeg ser deg og forstår. Oppnå varige resultater med personlig coaching – bygg selvtillit og kunnskap for livet.
Bjørnsons Gate 31, 5052, Bergen, Norja
- +4745002944
- kristoffer.bjorndal@outlook.com
- kristofferbjorndal.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kristoffer er en veldig dyktig PT
Kristoffer er en veldig dyktig PT. Han har meget god kunnskap på både trening og kosthold. I tillegg så har han veldig fin formidlingsevne. Han lytter til det jeg sier og tilpasser opplegget underveis. Akkurat det jeg ønsker av en sparringspartner 🤩

Rå coach!
Endringen og hjelpen eg har ønsket i lang tid som eg ikkje visste kor skulle finne, er funnet hos kristoffer! Han er en utrolig flink coach som skreddersyr matplanen etter dine egne ønsker. Han er flink til å tilpasse seg og endre på treningsplan etter ka man har tilgjengelig på treningssenteret/hjemme. Merket ganske fort at dette går i riktig retning med Kristoffer som coach. Ikkje bare er han en flink coach, men eg veldig grei og artig person å snakke med! Anbefales på det sterkeste, 10/10 champ🤩

Vastaus yritykseltä Bjørndal Coaching
Kristoffer er en kjempe flink og…
Kristoffer er en kjempe flink og positiv coach som har ryggen din hele veien fra start. Han hjelper deg og gir deg verktøyene for at du oppnår de målene man ønsker.
Anbefales på det sterkeste hvis du skal finne en online coach!

Vastaus yritykseltä Bjørndal Coaching
Kristoffer er en flink coach som er…
Kristoffer er en flink coach som er enkel og prate med og han bærer mye kunnskap.

Fantastisk opplevelse
Fantastisk opplevelse! Har lært utrolig masse og har et godt grunnlag for videre progresjon. Kristoffer svarer raskt og er alltid positiv og hyggelig å forholde seg til :)

Anbefaler coach Kristoffer 100%
Har elsket å jobbe med Kristoffer, hvis du vurderer coach så anbefales jeg Kristoffer 100%

Helt fantastisk opplevelse!!!!
Det blir vanskelig å legge inn nok ord for å beskrive hvor fornøyd jeg har vært igjennom hele coaching perioden jeg har hatt med Kristoffer og teamet hans uten å måtte skrive ett helt kapittel! jeg meldte meg inn på treningssenter for første gang som 15 åring, og har følt at jeg har vært helt på villspor fram til jeg startet med coaching som 21 åring. når jeg endelig bestemte meg for at nok var nok, og at jeg faen skulle få det til, så ble jeg kjent med Kristoffer, og fikk ALT tilrettelagt, og satt opp sånn jeg ønsket det. og ikke minst veldig god assistanse igjennom hele perioden dersom jeg hadde spørsmål, eller ønsket å endre på noe. MEGET kunnskapsrikt team, og utrolige gode og profesjonelle. jeg fikk en LANGT større progresjon på de 40 ukene jeg var meldt opp, enn det jeg gjorde fra da jeg var 15 år til 21.. jeg er sterkere, ser bedre ut, og har aldri følt meg så selvsikker som det jeg gjør nå idag. jeg kommer absolutt til å fortsette å ha Kristoffer som Coach når det strekker seg til igjen, og kan anbefale dette programmet på det STERKESTE til alle som vurderer Kristoffer som coach, noe jeg allerede har gjort til flere bekjente… her er det ikkeno å luuure på en gang🤩
Anbefales på det sterkeste
Hjelpen jeg har ønsket i mange år, som jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle få tak i fant jeg hos Kristoffer. Skreddersyr matplan og finner retter som jeg trives med å lage og spise, samt. et treningsopplegg som passer de øvelsene jeg har tilgjengelig. Merket raskt at dette tar meg i retning av målet mitt, så dette anbefaler jeg sterkt! 10/10 verdt pengene🤩

Kristoffer 🔥🔥
Ves du sett å tænkt på om du skal ha online coach eller ikje. Mitt tips e å slutt å tænk bære jør d. Kristoffer e så rå i jobben sin! E 100% værdt å bruk pænga på detta!
Han svara kjapt, oftes me vido melling dær man får goe førklaringe å tips! Han heia på dæ når du træng d, han «kjæfta» på dæ når du træng å bli pusha litt.
Nydeli å ha han i ryggen, så anbefal alle som vurder online coach å kjør på me kristoffer 🔥🔥

Ekstremt dyktig coach
Nå har jeg hatt Kristoffer som min coach i litt over et halvt år, og for hver uke som går, blir jeg bare mer og mer fornøyd.
Måten Kristoffer ønsker å nå målene dine, ilag med deg. Gleden og kunnskapen rundt trening og kosthold som han lærer bort, den er gull verdt!
Du får en ærlig coach, en coach som forteller deg hva du må gjøre, og som backer deg 110%!
Jeg har selv vært litt frem og tilbake med måten jeg har gjennomført opplegget mitt, men Kristoffer har alltid hatt ryggen min. Det er ikke noe «sugar-coaching», noe som er bra når en ønsker resultater, samtidig som en kanskje sliter litt selv med displin til tider.
Grunnen for at jeg har fått de resultatene jeg ønsket, er fordi jeg har vært ærlig med Krisoffer, og han har vært ærlig med meg. Kunnskapen hans, wow, den er magisk!
Jeg kunne skrevet i en evighet, for jeg anbefaler virkelig Kristoffer som coach! Kroppen min fysisk og psykisk er på en så ekstremt mye bedre plass nå, enn det den var før jeg begynte med trening, hvor jeg hadde Kristoffer som min coach.
Coach
Kristoffer er ikke bare en coach som er her for pengene, han er her for deg og hjelper deg mot dine måle uansett om det skal være små eller store mål. Han er ikke vanskelig å ha med å gjøre, føler du at noe ikke funker for deg så er det bare å si det til han for han finner noe annet for å gjøre veien din lettere. Jeg har ikke vært hos han altfor lenge, men bare på den lille tiden med han så har alt blitt mye lettere. Fått mer motivasjon til trening, fått bedre rutiner og kan endelig se at kroppen endrer seg. Han er nok det mest jordnære menneske på denne planeten, noe som gjør det veldig enkelt å jobbe med han. Jeg ville valgt Kristoffer hver dag uten å nøle!! Han er akkurat det du trenger for å kunne komme deg opp noen gir!
Kristoffer is an amazing guy and coach
Kristoffer is an amazing guy and coach. Most people when they try to loose weight or gain wait by them selves, they tend to either over do it or not be commited all the way, thats Why A coach is Great A person to tell you what you need to do and push you to actually follow thru, and i belive Kristoffer to be the best choice. He will make you A plan that will work for you, and will change it depending on how you feel. But if ypu trust in the plan he makes you will reach youre goal. Highly recommend you try him as youre coach!!
No better coach then Kristoffer if you want to reach Your goals!
Kristoffer is an amazing coach. Not only thoes he provide you the things you need, he Also pushes you to the limit. He gives you all the knowledge you need to stand on Your own feets. Never seen a better coach. Def going back to him when i need him again.
if you need a supporter and not least a good coach, choose Kristoffer!
the collaboration with Kristoffer as coach is absolutely magical! As a customer of Kristoffer, you get tailored training that is completely specific to you and your needs. Which is insanely delicious because then I can just focus on what I have to do. He is always positive and gives constructive good feedback that gives you a clue as to what you need to work on. The best thing about Kristoffer's customer care is the way he motivates you and is always positive. It's contagious! recommend Kristoffer 7/7 days a week💪
5 stjerne.
Kjapp respons tid.
Bryr seg virkelig om korleis treninga og matplanen gjeng.
Stiller spørsmål om han lurer på nokke.
Kommer med gode forklaringer vis du lurer på nokke.
Veldig god og flink coach. Rekommandere til alle som vil lære litt meir om fitness og ha god oppfølging gjennom prosessen.
Strålende coaching
Her kan jeg skrive i det uendelige, det er så mye positivt med denne mannen!🦁🦁 Han er en konge og ekspert når det kommer til trening og coaching. Jeg anbefaler alle som finner plass i regnskapet sitt til å gå for denne coachingen. Veldig personlig oppfølging, personifisert dietter og treningsplaner.
Dette var supert
Finn ikke noen bedre
Finn ikke noen bedre, en av de beste du finner. Ingenting å klage på, maten treningsprogammet responstiden absolutt alt var suverent!
Kunne ikke vært mer fornøyd
Kristoffer er en enormt god coach!
Han tilpasser alt utifra hva en liker å spise til den minste detalj, til det å samkjøre treningen han har satt opp sammen med andre idretter! Han er utrolig enkel og jobbe med, svarer veldig raskt, og er en genuint god og kunnskapsrik person!
Kristoffer både ser og hører deg
Kristoffer både ser og hører deg! Han er utrolig dyktig i fagområdet sitt og er utrolig flink til å holde meg i fokus samt også å holde motivasjonen oppe!
Kristoffer is a fantastic coach!
Kristoffer is a fantastic coach!