Veldig bra coach! Helde dej motivert til ei kvartid! Alltid tilgjengelig for å hjelpe uansett ka det skal vær. Anbefalast på det sterkaste. Gode treningsrutine , gode matplana uansett ka jobb yrke... Näytä lisää
Martin og teamet er de kjempe flinke til og lage fine treningsprogram etter det behovet man har, jeg har fått et kjempe bra treningsopplegg opp mot sykkelritt og det har fungert kjempe bra, ikke min... Näytä lisää
Meget fornøyd! Samarbeidet jeg har hatt med Martin har vært meget bra og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Han har laget et svært gjennomført opplegg, og oppfølgingen har vært suveren! Han skryter... Näytä lisää
Tilrettelagt og personlig online coaching for alle som virkelig er klare for å nå sitt mål.
Damsgårdsveien 105, 5058, Bergen, Norja
- info@martinbahl.com
- martinbahl.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fake bare tull og dritt betalte mye for dette men ikke noe resultat
bare tull og dritt betalte mye for dette men ikke noe resultat osv osv
Råaste coachen
Gode treningsrutine , gode matplana uansett ka jobb yrke du e i / kor mykje tid man he.
Klart beste coachen på markede!
10/10
Fantastisk oppfølging fra start til slutt, snakket med en fra teamet til Martin på telefon som svarte på alle mine usikkerheter 😅 matplan og treningsplan akkurat til mitt behov. Fikk mer resultater med team Bahl på 6 mnd en det jeg har fått til alene siste 2 år. + jeg har med meg alt av planer med videre etter vi var ferdig med coachingen
10/10 coach
Personlig så trengte eg litt ekstra «oppfølging» i kvardagen, både på jobb og heime. Å starte samarbeidet med Martin må være eit av dei beste valga eg noken gang har tatt. Ikkje nok med at eg får den oppfølginga eg treng i forhold til trening og kosthold, men i tillegg så har det hjulpe ekstremt på motivasjonen. Noke som gjer at eg kvar dag med glede og stolthet klare å jobbe mot å bli en bedre versjon av meg sjølv. Som familiefar har eg uten tvil fått meir energi og ikkje minst glede i kvardagen. Ikkje berre har han klart å få fysikken min til å bli bedre, men han har også klart å få meg til å føle meg bedre. Angra ikkje et einaste sekund.
Forandret livet mitt
Forandret livet mitt. Programmet fungerer for alle. Beste avgjørelsen jeg tok i 2025 var og melde meg på dette 😁
Fått veldig god oppfølging
Fått veldig god oppfølging, samt gode tips til justeringer underveis i choachingen.
Kan virkelig anbefale å bruke Bahl😊
Kan virkelig anbefale å bruke Bahl😊 Et godt opplegg tilrettelagt til egen livsstil, med gode råd på veien.
Martin Bahl
Martin er en Coach som leverer personlige tilbakemeldinger og tar seg tid til deg som kunde 👏
Han sitter på mye kunnskap og man merker at han brenner for det han driver med🔥
Jeg vil anbefale Martin Bahl hver dag 🫶
Service✅
Kunnskap✅
Gode samtaler✅
Veldig fornøyd!!
Følger deg godt opp, alltid masse tips på lur, svarer fort og lager gode planer. Alt i alt veldig fornøyd med Martin som coach✅
Great coach
Great coach who have expectations of you and want you to succeed. Great feedbacks and always answers your questions fast. Great recipes and workouts - if you want something different he will change it.
Lightweight baby 💪
Kjempefornøyd med coachingprogrammet jeg får hos Martin og teamet hans. Her får du hjelp og raske svar til alle døgnets tider. En god treningsplan med tilhørende matplan som kan tilpasses alle slags hverdager.
Kan virkelig anbefales💪💪
Jeg har vært medlem av team Bahl en…
Jeg har vært medlem av team Bahl en lite stund no jeg har bare positive opplevelser. Min opplevelse er at team bahl er en gruppe mennesker med brei kunnskap og stor lidenskap for det de driver med. Med team Bahl får man en skreddersydd kostholdsplan og treningsprogram som fungerer til deg og dine behov/mål.
Jeg vet at vis det er noe jeg lurer på rund kosthold eller trening så er det bare en liten melding ifra og få et raskt og god svar.
Jeg er veldig fornøyd med og ha Anders og team Bahl som coach og anbefaler de på det høyeste for alle som lurer på om coaching er noe for deg.
Fantastisk oppfølging !
Fantastisk oppfølging som er tilrettelagt for akkurat meg og mine ønsker. Veldig imøtekomande på både å endre på treningsplan og kostholdsplan☺️
Flink til å oppmuntre og motivere! Veldig veldig fornøgd med å ha Jørgen og team bahl i hjørne både når motivasjonen er på topp og bånn
Positiv og motiverande
Storfårnøgd med hjelpa eg har fått til og nå måla mine. Tilrettelegging får når eg er ofshore og møter utfordringer som dårlig til ingen trenings rom, og løsninger med økter utifra det. Tilbakemeldinger på porsjonskontrol når man ikkje har mulighet til og lage all mar sjølv og tilbakemelding på forbedrings punkt og det som er bra. Altid positive holdninger og løfter og motiverer mer en det er hadde sett får meg. Har fulgt programmet i litt åver et halvt år og i mine aue er de vært det heile veien😁
Det har fungert
Det har fungert. Vekta går ned og vanene og tankegangen er endret. Det hjelper med noen som hjelper til og som holder deg igang
Absolutt til å anbefale
For 6 måneder siden tok jeg et valg for meg selv, og jeg trengte hjelp på veien. I dag er jeg så takknemlig for at jeg valgte team Bahl. For det første så tar de seg god tid til å lage et opplegg som funker for deg og din hverdag. De tar hensyn til ditt utgangspunkt. Jeg har også fått utrolig bra oppfølging både på innsjekker, spørsmål jeg har hatt underveis og tilbakemeldinger på videoer jeg sender. De lager gode matplaner, med gode oppskrifter (som skiftes ut om/når det er ønskelig). Øktene de lager møter også dine ønsker. De skreddersyr et opplegg som du kan leve videre med!! Et utrolig fint team, som jeg virkelig anbefaler, som kan gi deg sinnsyke resultater!🤍🤩 en nydelig opplevelse.
Veldig bra
God, rask og enkel kommunikasjon.
Kunnskapsrike personer som også er hyggelige og skaper ett godt miljø for både nykommere og de som har vert med en stund.
10/10
Fornøyd!
Har hatt coaching i over ett år å er storfornøyd. jeg har hatt god progresjon å det er lett å følge planen når martin å teamet hans når de legger opp en plan som passer meg personlig. Ambefaler!
Er veldig fornøyd med coaching hos…
Er veldig fornøyd med coaching hos Martin! Da jeg først fikk han som coach hadde jeg lite peiling på trening og kosthold, men etter hjelp fra Martin har jeg fått en mye bedre forståelse for dette🤩 De er også veldig fleksible, og svarte alltid kjapt hvis det var noe jeg lurte på👍 Anbefales på det sterkeste!
Anbefales!!
Veldig fornøyd med min periode hos Martin og teamet. Gode trenings-og matplaner, som man får være med å diskutere og endre på om der er behov. God oppfølging og motivasjon, teamet svarer alltid fort, utfyllende og positivt på alle spørsmål og tanker man har. Team Bahl viser at de bryr seg, og at de kan det de driver med. Sammen med teamet nådde jeg målet vi satte oss, og er veldig takknemlig for støtten underveis. Anbefales sterkt!!