Kraken Copenhagen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte 2 grønne mobil covers til vores ældre iPhone 13 Pro. Var dog en smule nervøs over kvaliteten da vi var vant til Apples originale læder cover. Men må sige det virkelig er en lækker kvalitet so... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den hurtige levering og solide kvalitet. Dog komplicerede det sagen en del, at der kom en mail fra kyronline uden at der nævntes sat det var cover fra Jer, men med ordlyden: tak fordi du har handlet m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt snyggt fodral till min Samsung telefon, snabb leveranstid, det enda lilla jag skulle kunna anmärka på är typsnittet som namnet skrivs med, skulle önska att det var ungefär som typsnittet i der... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Mycket fint skinnfodral till iPad Air 11, 2024 men själva innerskalet hade dålig passform. Lite snett och vint, högra nedre hörnet glappar. Uttaget för att få upp penna stämmer inte med skinnfor... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Puhelintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Kraken Copenhagen is a new brand with focus on design and quality. We sell our own brand Kraken Copenhagen, where we only manufacture quality products made of wonderful, genuine leather.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

113 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. God pris og et af de sjældne steder jeg kunne personalisere et cover til samsung galaxy z fold 3. Manden blev meget glad for graveringer i det nye cover

2. kesäkuuta 2025

Hej Majbrit

Stort tack för din fina recension!

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är helt nöjd – och så härligt att din man blev glad för gravyren!

Vi älskar att kunna erbjuda personliga produkter, särskilt till unika modeller som Z Fold 3, så det gläder oss att det fungerade så bra.

Tack för att du valde oss – du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Varma hälsningar

Fint läder

Fint läder. Bra passform till mobilen. Kvalitet och trevlig kundservice.

3. kesäkuuta 2025

Hej Nalle

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med läderkvaliteten, passformen och vår kundservice. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Great Service.

Wonderful company to deal with - excellent, professional and efficient. I would highly recommend Kracken Copenhagen.

30. toukokuuta 2025

Hi Sarah

Thank you so much for your kind words!
We truly appreciate you taking the time to share your experience. We're thrilled to hear that you found Kraken Copenhagen excellent, professional, and efficient – it means a lot to our team.

Thank you for the recommendation – we look forward to welcoming you back soon!

Best regards
Team Kraken Copenhagen

Fantastisk kvalitet och hantverk

Fantastisk kvalitet och hantverk, detta har jag letat efter länge!

30. toukokuuta 2025

Hej Jens

Vi är superglada att höra att du är nöjd med både kvaliteten och hantverket – det betyder allt för oss! Tack för att du valde oss, och vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp.

Bästa hälsningar

Mottagaren nöjd.

Mottagaren nöjd.
Men lite struligt med leveransen som jag trodde skulle komma till brevlådan.

28. toukokuuta 2025

Hej Mottagaren

Stort tack för din recension!
Vi är väldigt glada att höra att mottagaren är nöjd med produkten 🙏
Tråkigt dock att höra om förvirringen kring leveransen. Paketet ska i normala fall levereras direkt till brevlådan, så vi förstår att det blev lite strul.

Vi finns alltid här om det skulle uppstå problem med leverans eller post – tveka inte att höra av dig!

Saanut 5/5 tähteä

God kvalitet til fin pris og hurtig…

God kvalitet til fin pris og hurtig levering

26. toukokuuta 2025

Kære Flemming

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den hurtige levering. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Kraken Copenhagen!

Med Venlig Hilsen

Saanut 5/5 tähteä

Leveret til tiden og i kvalitet som…

Leveret til tiden og i kvalitet som lovet 👍

8. toukokuuta 2025

Kære Inger

Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at både levering og kvalitet levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen!

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris på en fin produkt

Bra pris på en fin produkt! Frugan blev jätteglad/nöjd.

8. toukokuuta 2025

Hej Johan

Stort tack för din recension! Det gläder oss mycket att höra att din fru är nöjd med produkten. Vi hoppas att hon får stor glädje av den.

Tak for flotte pakke

7. toukokuuta 2025

Kære Anlina
Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du kunne lide pakken.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjd med allt från beställning till leverans.

Jag har ännu inte hunnit använda mobilplånboken jag köpt men jag är väldigt nöjd med utseendet och den snabba leveransen. Jag upplever kvaliteten som hög och är säker på att jag kommer vara väldigt nöjd när jag använt den en tag.

30. huhtikuuta 2025

Hej Hanna

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både utseendet och den snabba leveransen av din mobilplånbok. Vi hoppas att du blir minst lika nöjd när du börjar använda den.

Rekommenderas till 200%

Jag är redan kund och beställde tidigare saker. Är fortfarande helt nöjd. Självklart kostar grejerna lite mer, MEN om man vill ha bra tillbehör till sin mobil, m.m. så kan ja absolut rekommenderar Kraken Copenhagen...
Kort till slut...
Det var absolut inte min sista beställning.

29. huhtikuuta 2025

Hej Tino

Stort tack för din fina recension – det betyder verkligen mycket för oss! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår service. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda tillbehör av hög kvalitet, och det gläder oss att du uppskattar det.

Vi ser fram emot att få skicka din nästa beställning – du är alltid välkommen hos Kraken Copenhagen!

Bra service

Bra service, kan starkt rekommendera dem ....svarar snabbt och bra produkter

5. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Jouni

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss mycket att du är nöjd med vår service, våra produkter och snabba svar.

Pænt produkt

26. huhtikuuta 2025

Kære Pia

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du synes godt om produktet.

God hurtig levering

God hurtig levering - beskrivelse af produkterne kunne være bedre

24. huhtikuuta 2025

Kære Lucia

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at give feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Vi har sendt dig en mail, da vi meget gerne vil høre mere om, hvordan vi kan forbedre vores produktbeskrivelser. Din input er vigtig for os, og vi håber, du har lyst til at dele lidt flere detaljer, så vi kan blive endnu bedre.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

26. huhtikuuta 2025

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition. Det betyder meget for os, at vores kunder får en effektiv og god service.

Kaken Copenhagen

Saanut 3/5 tähteä

Tänk om

Hej
Det jag inte tyckte om var remmen till väskan, det är inte skin och det är inte en matchande färg. Sedan kan man inte se vilken rem väskan har på reklambilden.
Vi väskan för övrigt bra, rätt storlek på.

Hej Jörgen

Tack för din feedback! Vi är glada att du tycker om väskan i övrigt och att storleken passar dig. Vi beklagar att du inte är nöjd med remmen – det betyder mycket för oss at få veta, så vi kan bli bättre.

Vi tar med oss din synpunkt om att remmens material och färg inte matchar som förväntat, samt att det inte framgår tydligt på produktbilden. Vi ser över detta för att förbättra upplevelsen för framtida kunder.

Nöjd med kvaliteten

Nöjd med kvaliteten. Lång leveranstid

Hej Anita

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med produktens kvalitet. Vi vill gärna förklara att din beställning faktiskt levererades inom den förväntade tidsramen som vi beskriver med PostNord. Vårt leveransfönster är 4-7 arbetsdagar, och din beställning skickades den 7 april och levererades den 14 april, vilket är inom 5 arbetsdagar.

Anledningen till att vi skickade din beställning den 7 april, trots att du beställde den den 28 mars, är att vi hade informerat våra kunder som beställt iPhone 16e-modellen om att vi först kunde skicka fodral till denna modell den 7 april. I vårt meddelande gav vi kunderna möjlighet att antingen vänta eller kontakta oss för att avboka sin beställning om de inte ville vänta.

Det kan vara så att du inte mottagit vårt informationsmail om leveransen, eftersom det kanske hamnat i din skräppost. Vi beklagar om detta orsakat förvirring, och vi vill försäkra dig om att vi arbetar hårt för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Lang forsendelsestid

Lang forsendelsestid. Meget fin kvalitet

Kære Hanne

Tusind tak for din anmeldelse og for din ordre hos os! Det betyder meget for os at høre, at du er glad for kvaliteten af dit produkt.

Vi er kede af, at leveringstiden oplevedes som lang. Din ordre blev lagt den 7. april med gratis levering via PostNord, hvor vi angiver en forventet leveringstid på 4–7 hverdage. Din pakke blev leveret den 14. april – altså præcis 5 hverdage senere – og dermed inden for den oplyste tidsramme. Vi forstår dog godt, at det kan føles som længe at vente, når man glæder sig til at modtage sin pakke.

Vi sætter stor pris på din feedback og arbejder løbende på at forbedre os.

Smidig och bra hemsida

3. huhtikuuta 2025

Hej Jansson

Tack för din vänliga recension! Vi är glada att du tycker att vår hemsida är lätt att använda och fungerar bra. Vi arbetar alltid för att göra upplevelsen ännu bättre, så din feedback betyder mycket för oss.

Saanut 1/5 tähteä

Tyvärr matchar inte kvaliteten med priset

Jag la in mina kort i fodralet och den sprack direkt. Dyrt fodral och sånt får absolut inte hända, speciellt inte om man säljer en produkt i premium segmentet.

Annars är designen och allt med fodralet snyggt, men vad gör det när den går sönder enkelt och direkt vid användning.

3. huhtikuuta 2025

Hej Mikael

Tack för din recension – och vad tråkigt att höra om din upplevelse.

Vi har precis skickat ett mejl till dig, då vi gärna vill titta närmare på ärendet och hitta en bra lösning tillsammans med dig. Vårt Cover ska självklart tåla normal användning, och vi tar det här på största allvar.

Vi hoppas att höra från dig snart så vi kan hjälpa dig vidare.

Kraken Copenhagen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin