Kraken Copenhagen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte 2 grønne mobil covers til vores ældre iPhone 13 Pro. Var dog en smule nervøs over kvaliteten da vi var vant til Apples originale læder cover. Men må sige det virkelig er en lækker kvalitet so... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den hurtige levering og solide kvalitet. Dog komplicerede det sagen en del, at der kom en mail fra kyronline uden at der nævntes sat det var cover fra Jer, men med ordlyden: tak fordi du har handlet m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt snyggt fodral till min Samsung telefon, snabb leveranstid, det enda lilla jag skulle kunna anmärka på är typsnittet som namnet skrivs med, skulle önska att det var ungefär som typsnittet i der... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Mycket fint skinnfodral till iPad Air 11, 2024 men själva innerskalet hade dålig passform. Lite snett och vint, högra nedre hörnet glappar. Uttaget för att få upp penna stämmer inte med skinnfor... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Puhelintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Kraken Copenhagen is a new brand with focus on design and quality. We sell our own brand Kraken Copenhagen, where we only manufacture quality products made of wonderful, genuine leather.

Erinomainen

Saanut 2/5 tähteä

Virkelig ringe kvalitet.

Virkelig ringe kvalitet.
Har bestilt et cover ved jer 30.05.2025
I skrivende stund er coveret allerede meget slidt. Det øverste lag er slidt af i kanterne og det ser ikke for kønt ud.
Jeg går ikke med telefonen i lommen og holder nøgler og andre skarpe genstande langt fra min telefon.
Jeg har aldrig prøvet dette før med andre covers.
Det er en fejl. Ordren er fra 29.05 og forsendelse 30.05.

DIN ORDRE #KCO-004435

16. elokuuta 2025

Hej Lilian

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan desværre ikke finde en ordre i vores system den 30. maj 2025 i dit navn, og vi har heller ikke modtaget en henvendelse fra dig omkring dette problem.
Hos os har du altid 14 dages returret samt 2 års reklamationsret, hvis der skulle være en fejl eller mangel på produktet. Vi tager kvalitet meget seriøst og hjælper altid vores kunder med at finde en løsning.
Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på kundeservice@krakencopenhagen.com, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt.

Saanut 5/5 tähteä

Great quality product to a fair price

14. elokuuta 2025

Hi Thomas

Thank you for your kind review! We’re happy to hear you’re satisfied with the quality and price – we look forward to serving you again.

Kind regards

Lækkert cover

Nem bestilling, lækkert cover og skønt at kunne vælge en personlig tekst, der bare gør det endnu mere unikt.

31. heinäkuuta 2025

Hej Winni

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om coveret og muligheden for at gøre det personligt — det er lige præcis det, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi håber, du får masser af glæde af dit nye cover!

Hurtig levering

Hurtig levering

1. elokuuta 2025

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har oplevet en hurtig levering 😊

Snygg och snabb leverans

Snygg och snabb leverans

1. elokuuta 2025

Hej Lars

Tusen tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både produkten och leveransen. Vi strävar alltid efter snabb leverans och hög kvalitet.

Saanut 5/5 tähteä

Snygga och bra produkter samt snabba…

Snygga och bra produkter samt snabba leveranser.

Hej Uffe

Stort tack för din recension!
Vi är glada att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen 🙌
Varmt välkommen tillbaka till Kraken Copenhagen!

Saanut 5/5 tähteä

Great product for a very reasonable price

I bought a genuine leather moon wallet for my iphone 16 max. It looks awesome and fits perfectly. The price is very reasonable for the high quality, it’s in the same league as Vaja cases but much cheaper. There were no problems with the buying process or delivery either, so all in all I’m very pleased :)

30. heinäkuuta 2025

Hej Anders

Stort tack för din fina recension!
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med ditt Moon Wallet-fodral till iPhone 16 Max – både när det gäller kvalitet, passform och pris. Det betyder mycket för oss att våra produkter lever upp till förväntningarna.

Tack för att du valde oss – vi hoppas att du får mycket glädje av ditt nya fodral!
Du är alltid varmt välkommen tillbaka 🙌

Team Kraken Copenhagen

Jättebra!

Väldigt bra service och fin produkt!

Kära Ulrika

Stort tack för de fina orden!
Vi är superglada att du är nöjd med både service och produkt – det betyder verkligen mycket för oss.

Varma hälsningar

Yderst tilfreds ☺︎

Yderst tilfreds ☺︎ Flot mailservice, nem bestilling og super lækkert produkt ☺︎

5. elokuuta 2025

Kære Kunde

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkt. Det betyder virkelig meget for os! 😊

De bedste hilsner,

Saanut 3/5 tähteä

Fragten tar for lang tid

Fragten tar for lang tid

Hej Hubert

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever længere leveringstid. På vores hjemmeside tilbyder vi flere fragtmuligheder, hvor man frit kan vælge mellem gratis fragt med lidt længere leveringstid – eller hurtigere levering mod betaling. Vi beskriver dette tydeligt under bestillingen, så man selv kan vælge den løsning, der passer bedst.

I dit tilfælde er der valgt gratis fragt, hvilket naturligt indebærer lidt længere leveringstid. Vi håber, du bliver glad for dit produkt, når du modtager det – og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til fragt eller andet fremover.

Lyn hurtig service 😁

26. heinäkuuta 2025

Kære Lis

Tak for din feedback – vi sætter stor pris på det! 😊

Kvalitet!

Ett vackert skinnfodral med fack för kort.
Snabb leverans med en liten inskription.

26. heinäkuuta 2025

Hej Roger

Stort tack för din fina recension! 🙏
Vi är jätteglada över att du är nöjd med både det vackra skinnfodralet och den snabba leveransen.

Vi hoppas att fodralet kommer till glädje under lång tid framöver. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!

Nöjd bra kvalitet

Bra kvalitet

3. heinäkuuta 2025

Hej Anna

Stort tack för din recension!
Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med kvaliteten – det betyder mycket för oss. Hoppas du får stor glädje av ditt köp!

Kraken Copenhage

Saanut 5/5 tähteä

Nu har jeg købt 3 cover til mine tlf…

Nu har jeg købt 3 cover til mine tlf hos jer godt produkt jeg gir dem lige en gang læderfedt når de er helt ny de holder godt de 2 af dem er 3 år gammel nu og ser stadig godt ud og så kan man få navn på den supper godt

2. heinäkuuta 2025

Kære Walther

Tusind tak for din anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at dine covers stadig står knivskarpt – selv efter hele 3 år. Vi sætter stor pris på, at du også værdsætter muligheden for at få navn eller tekst graveret. Tak fordi du gang på gang vælger os – vi glæder os allerede til at sende dit næste cover afsted 😊

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig flot nøglering og flot æske…

Virkelig flot nøglering og flot æske den kom i jeg kan varmt anbefale Kraken

30. kesäkuuta 2025

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er superglade for at høre, at du er tilfreds med både nøgleringen og æsken – det betyder meget for os.
Vi håber, du får masser af glæde af din nye nøglering.

Toppenkvalitet och snabb leverans

Toppenkvalitet och snabb leverans. Väl värt pengarna

30. kesäkuuta 2025

Hej JB

Stort tack för din recension!
Vi är superglada över att höra att du är nöjd med både kvaliteten och leveransen.

Bra produkt snabb leverans

28. kesäkuuta 2025

Hej Anders

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med produkten och leveransen.

Team Kraken Copenhagen

Bravo

Snyggt fodral

24. kesäkuuta 2025

Hej Bravo

Tack för din recension!
Vi är väldigt glada att du gillar fodralet – det betyder mycket för oss!

Saanut 5/5 tähteä

Leather Walker for IPhone 13 Pro my Kraken Copenhagen leather…

I received my Kraken Copenhagen leather wallet for iPhone 13, quickly
delivered by GLS. Fine quality, I’m very satisfied 🍀

16. kesäkuuta 2025

Hi Lars

Thank you so much for your kind message!
We're thrilled to hear that your Kraken Copenhagen leather wallet for iPhone 13 arrived quickly and that you're satisfied with the quality 🍀

Your feedback means a lot to us – we hope you’ll enjoy your new wallet for a long time to come!

If you ever need anything or have questions, feel free to reach out.
Have a great day!

Best regards

Saanut 2/5 tähteä

Dåligt uppdaterat lagersaldo

Varor som står att de är i lager, finns inte i lager ändå. Tråkigt. Bättre vara ärlig och ha uppdaterat lagersaldo.

4. kesäkuuta 2025

Hej Madelen

Tack för din feedback – vi förstår verkligen din frustration.

Vi beklagar att den valda produkten visades som tillgänglig, trots att just den bruna färgen tyvärr var slut i lager. Det berodde på en fördröjning i uppdateringen av vårt lagersystem. Vi kontaktade dig direkt efter beställningen för att erbjuda ett alternativ i en annan färg, och vi är ledsna om detta inte motsvarade dina förväntningar.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår lagerhantering och produktinformation för att undvika liknande situationer i framtiden. Din ärliga återkoppling hjälper oss i det arbetet.

Tack för att du handlade hos Kraken Copenhagen – vi hoppas att det alternativ du valde motsvarar dina förväntningar, och att vi får chansen att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Kraken Copenhagen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin