4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Top!

Kozijntoppers zijn stuk voor stuk toppers, en hun naam is dan ook zeker passend!
Er wordt geluisterd en met je meegedacht.
Het ziet er tiptop uit!

23. huhtikuuta 2026

KOZIJNTOPPERS

Een heel fijn adviesgesprek gehad, naar aanleiding waarvan wij besloten om onze kozijnen te laten vernieuwen door KozijnToppers met kunststof kozijnen. En Toppers zijn het; de mannen werken netjes, kundig en snel hetgeen ons heeft doen beslissen om ook de voor-buitendeur + kozijn (dit wilden we oorspronkelijk pas in het najaar) te vernieuwen.

3. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Goed bedrijf.

Prettig gesprek gehad over wat we willen en daarna een keurige offerte gehad. De communicatie was niet altijd even duidelijk. Het plaatsen van de kozijnen voor de voor- en achterdeur verliep niet helemaal goed maar dat is later allemaal keurig opgelost. Zijn nog een keer terug geweest om de deuren te stellen en dat was een goede service.

8. huhtikuuta 2026

Service gericht en betrouwbaar

Service gericht en betrouwbaar
We hebben diverse gesprekken gehad met kozijn leveranciers want het gaat tenslotte toch om veel geld. Kozijntoppers voelde het best en betrouwbaar. Dit is ook gebleken. Het ging om nieuwe ramen aan de voorkant en een nieuwe voordeur. Alles is heel netjes en professioneel gedaan. Iedereen was heel aardig en behulpzaam maar ook servicegericht. Alles is netjes na plaatsing opgeruimd. We hadden zelf een andere bel en brievenbus gekocht en ook deze werden zonder moeite voor ons geplaatst. Ze zijn ongeveer 3 dagen bij ons bezig geweest. Wij zijn er echt heel blij mee. Het ziet er echt weer top uit.

6. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Serieuze aanpak en goede service.

Na veel onderzoek en gesprekken met diverse aanbieders bleef Kozijntoppers als meest aantrekkelijke partij over. Een goed begingesprek werd gevolgd door een serieuze en overzichtelijke offerte voor twaalf raam- en twee deurpartijen. De verwijdering van de oude kozijnen werd op professionele wijze aangepakt. Het plaatsen van de nieuwe kozijnen geschiedde snel en adequaat. Iedere dag werd alles netjes opgeruimd en opgeborgen. Kozijntoppers stellen niet teleur.
Rob en Patricia de Boer

29. elokuuta 2025

Echte toppers die Kozijn Toppers

Zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen die zijn geplaatst begin Juni 2025.

Communicatie is heel duidelijk en transparant.
de na zorg was ook uitstekend verlopen en snel gehandeld.

Onze complimenten! prijs en kwaliteit is goed en uiterst vriendelijke heren.

2. kesäkuuta 2025

Goede service!

Kozijnen laten plaatsen. Snel en prima
Netjes opgeleverd. Daarna onze voordeur. Zeer tevreden.

8. huhtikuuta 2025

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Goed bereikbaar, komen afspraken na. Er wordt professioneel en vakkundig gewerkt. Alles wordt netjes en zorgvuldig gedaan en er wordt keurig schoongemaakt. Veel aandacht naast de plaatsing ook voor de afwerking. We zijn heel erg tevreden met Kozijntoppers!

27. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin