KOXAL Parfums Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb koxal gold 540 ontvangen, mooi ingepakt, echt een kadootje! Heerlijke geur maar geur verdwijnt na anderhalf uur, blij dat ik meteen 3 flesjes heb besteld 😁

Saanut 5/5 tähteä

⭐⭐⭐⭐⭐ Ik ben echt erg tevreden over mijn ervaring met Koxal Parfums. De communicatie is echt top zowel via social media als in t echt. De geur die ik heb aangeschaft een tijdje terug bij een even... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs voor de derde keer een geur bij Koxal besteld. Deze was helaas niet op voorraad. Ik werd keurig gemaild. Toen de geur leverbaar was werd deze zelfs persoonlijk thuis gebracht door Koxal. Ik wo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De heren hebben me heel vriendelijk geholpen met de beste bijpassende geur voor me te kiezen. Mijn wensen waren dat het geur lang blijft zitten en dat ik er complimenten voor zou krijgen en die zijn... Näytä lisää

1. Kosmetiikka ja hajuvedet

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij KOXAL parfums jouw online bestemming voor hoogwaardige, betaalbare parfums geïnspireerd op niche geuren. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om luxe toegankelijk te maken zonder in te boeten aan kwaliteit. Ontdek onze diverse selectie van verfijnde geuren en geniet van de elegantie van KOXAL parfums.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en vertrouwde site.

Fijne site en een lekkere geur van Tonka, Arabian Nights, heeeeeeeerlijk. Jammer dat ze niet meer andere geuren hebben. Ik heb de geur in een mooie doos ontvangen met een kleine sample en een leuke kaart, dat ik bij hen bestelde.

25. kesäkuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Wil je kaal?

Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee! Wil je kaal? nee!

5. kesäkuuta 2025

Heerlijk

Hele fijne ervaring gehad bij Kazel Expo. Super goed geholpen door de jongens om een een heerlijk geurtje uit te zoeken. Zeer tevreden over de geur. De geur blijft makkelijk de hele dag hangen. Ik word zeker een terugkomende klant!

25. toukokuuta 2025

Parfum Musthave! 🌸

Hele fijne ervaring bij het parfumkraampje op het Turkse festival, echt geweldig geholpen.

Ik had veel vragen en wilde meerdere geuren proberen, maar ze bleven super vriendelijk, geduldig en snel in hun service. Ze namen echt de tijd voor me en gaven goed advies zonder opdringerig te zijn.

Beleefd, professioneel en met een glimlach – zulke service zie je niet vaak meer. Ik ben superblij met mijn parfum en zou hier zonder twijfel opnieuw kopen!

23. toukokuuta 2025

Professioneel

Na lang gezocht te hebben naar een geur dat echt bij me past, ben ik toevallig Koxal Parfums tegengekomen. Ze hebben me uitstekend geholpen naar mijn wensen en ik heb nu de perfecte geur gevonden. Ze reageren altijd snel op de mails en geven altijd eerlijke adviezen. Zeer tevreden over hun kwalitatieve werk en communicatieve vaardigheden.

9. toukokuuta 2025

Top!

Hoge klantvriendelijkheid en de eigenaren weten waar ze over praten, ik ga binnenkort weer terug voor een zomergeurtje!

16. syyskuuta 2024

Koxal parfum

Na vele geuren geprobeerd te hebben van de grote merken.
De geuren van koxal geprobeerd heb nu de meeste mannen en vrouwen geuren gehad van koxal en ze zijn allemaal super.
De geuren blijven lang hangen zowel op huid als kleding voor mij niks anders meer!

15. toukokuuta 2025

Kan niet beter!

Alleen maar goede ervaringen met de producten, maar ook met het personeel zelf van Koxal parfums. Altijd vriendelijk en de klantenservice is absoluut top!

Wees geen dief van je eigen portemonnee en shop voor een goede prijs bij Koxal voor echte kwaliteit parfums!

10. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin