Varerne blev hurtigt leveret og vi fik det vi havde bestilt, men havde bl.a. bestilt 3 forskellige latexmasker (en heks, en diktator og en dæmon) og de ligner IKKE dem på billederne!! Næserne er helt... Näytä lisää
Fremragende oplevelse hos Kostumer.dk :) Først en telefonsamtale omkring muligheder for kostumer, da vi var ude i sidste øjeblik - og så levering allerede dagen efter. Vi har en meget glad dreng,... Näytä lisää
Altid super god service og god kommunikation - Varen jeg købte var desværre ødelagt under transport af GLS men alligevel prompte response af Kostumer.dk at jeg kunne få en ny vare tilsendt eller pen... Näytä lisää
Rigtig god service, levering dagen efter selvom det stod 6 dages levering. Manglede akut kostume til 2 dage senere og de levede fuld ud op til mine forventninger. Bruger dem hvert år til fastelavn.
Kostumer.dk bringer fest og farver til hele Danmark! Vi er leverandører til de største kostumehøjtider i Danmark – fastelavn, sidste skoledag, karneval i Aalborg og København, oktoberfest, Halloween og jul. Kostumer.dk gør det muligt for alle at holde gennemførte og farverige tema- og kostumefester. Via vores lokal- og fjernlager udbyder vi mere end 10.000 produkter Danmarks billigste priser. Du kan skabe uendelige kombinationer med vores store udvalg af kostumer, tilbehør og accessories, der giver dig mulighed for at skabe et unikt look.
Østerskovvej 2, 7000, Fredericia, Tanska
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Gode valgmuligheder til mange forskellige kostumer. God service. Hurtig levering.
Bestilte og modtog mine ting allerede dagen efter.
Første køb på denne side, men det gør jeg gerne igen. gode priser og rigtig hurtig levering.
Jeg bestilte en cowboy hat og fik en brugt cykelhjelm
Kostumer.dk er hurtige og overholder alle tidsrum! Så virkelig en varm anbefaling, da jeg selv bestilte kostume i sidste øjeblik og nåede alligevel at nå frem, så kæmpe tilfreds
Varerne levet op til min forventning. Og hurtigt levering.
På billedet så håret ud til at være orange.☹️
Det er en mærkelig rød farve.👎