Snabbt och bekvämt när det inte finns fotoautomater i närheten och man inte har tillgång till bil eller buss. Mycket bra service och dessutom till en vettig kostnad.
Har hjälpt min 85-åriga mamma med att förnya körkortet som behövs som ID-handling. Trafikverket och fotoautomater finns inte inom rimligt avstånd. Jag hittade Körkortsfoto.com på nätet och bedömde sid... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det här var otroligt smidigt! Bra och enkel beskrivning på hemsidan hur man gör och hur man ska ta fotot för att det ska blir godkänt. Jag slapp leta upp något fysiskt ställe att ta fotot på och kunde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tycker om att kunna välja olika betalningsalternativ (utöver swish). 1 av anledningarna till jag valde just detta företag. Dem gjorde bedömningen att min första bild ej klarade kriterierna. När... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Körkortsfoto via din mobiltelefon. Ta bilden, ladda upp - vänta. Dina nya körkortsbilder kommer med posten inom 3-5 dagar. RIng oss gärna på 020-131012
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Superbra service
Råkade göra ett misstag så att jag behövde annullera min order. Väldigt snabbt svar och väldigt tillmötesgående!

Vastaus yritykseltä Körkortsfoto.com
Det var snabbt och perfect
Det var snabbt och perfect. Tack så mycket

Vastaus yritykseltä Körkortsfoto.com
Mkt enkla instruktioner om hur man tar…
Mkt enkla instruktioner om hur man tar fotot och vad man bör undvika. Snabb hantering, allt klart på några dagar! Svärmor 92 år mkt nöjd eftersom vi kunde fixa allt hemifrån - inga besök hos fotograf eller Trafikverket!!
Inget att fundera över - kommer absolut att använda denna tjänst framöver! /Lilian

Rekommenderas!
Smidigt att kunna ta fotot hemma, jättebra kundservice som var otroligt hjälpsamma och snabba 👌
Rekommenderas verkligen!

Toppen från A till Ö
Snabbt, enkelt och trevlig kundtjänst

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabb och bra service. Rekommenderar.

Vastaus yritykseltä Körkortsfoto.com
Är detta ett seriöst företag?
Tjänsten fungerade som utlovat, men företaget verkar suspekt då det inte går att få fram varken kontaktuppgifter, organisationsnummer eller företagsansvarig. Att söka på telefonnumret ger inga andra uppgifter än att det är en irländsk operatör. Är det ens ett företag som ligger bakom körkortsfoto.com eller är det någon privatperson som sitter hemma i källaren och skriver ut bilder? Högst oklart.
Körkortsfoto
Mitt första kort var inte godkänt, men de hade bra öppettider så man kunde komma i kontakt och få vägledning om vad man skulle göra annorlunda för att kortet skulle bli godkänt.
Mycket bra kundbemötande vid telefonkontakt och lätta att få tag på.

Vastaus yritykseltä Körkortsfoto.com
Bra vägledning när jag inte fick till…
Bra vägledning när jag inte fick till rätt bild. Snabb service
Rekommenderas

Vastaus yritykseltä Körkortsfoto.com
Snabb leverans och godkännt av…
Snabb leverans och godkännt av trafikverket. Allt var topp!

Vastaus yritykseltä Körkortsfoto.com
Mycket snabb respons och återkoppling
Mycket snabb respons och återkoppling. Allt gick jättebra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Körkortsfoto.com
Är jättenöjd tack för hjälpen.det blev…
Är jättenöjd tack för hjälpen.det blev några bilder men det blev bra till slut det sparade en gammal Tant en massa besvär.Talade med en jättetrevlig kille. och 4 glada barn barn som behöver skjuts till fritids aktiviteter Kram Tant Bagarmossen 80 år,

Tusen tack att ni finns
Tusen tack att ni finns! Fantastiskt jobb! Behövde inte åka till Trafikverket att ta bilder. Gjorde allt hemma.

Vastaus yritykseltä Körkortsfoto.com
Jag fick mycket bra hjälp för att få…
Jag fick mycket bra hjälp för att få till ett bra foto.

Snabbt och pålitligt
Snabba och om kortet inte bedöms nog bra för att godkännas kontaktar de dig direkt och du får ta ett nytt. Kundvänliga, pålitliga, perfekt