Ik schrijf zelden recensies, maar deze keer kon ik het niet laten. Ik vond het fijn dat de levering vrij snel was en dat de producten van goede kwaliteit waren. Ik ben erg blij dat ik voor jullie web... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Prima producten en snelle levering. Alleen jammer dat als je bijna 200 euro uitgeeft er geen monstertjes bij zitten . Dan zou ik 5 sterren geven.
Yritys on vastannut
Ik heb twee bestellingen geplaatst. Een voor mij eerst, en een voor mijn Moeder! Allebei de leveringen waren snel geleverd, en het was onwijs leuk om uit te pakken omdat er beide keren iets leuk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn huid voelt zó gevoed! Ik heb net de nieuwe producten binnengekregen en zag gelijk resultaat. Het Bio-Collagen Deep Mask is echt mijn favoriet tot nu toe, mijn gezicht voelt super gehydrateerd a... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama

Ontdek het beste van K-beauty met snelle levering. Bij Koreanbeauty.nl zijn we gepassioneerd door K-beauty en bieden we zorgvuldig geselecteerde producten rechtstreeks uit Zuid-Korea aan. Je vindt bij ons alles van milde en effectieve huidverzorging tot make-up en innovatieve beautytools.
Koreaanse huidverzorging is gebaseerd op de laag-over-laag methode, met een sterke focus op hydratatie, balans en langdurige resultaten. In plaats van problemen te verbergen, richt K-beauty zich op het versterken en diep verzorgen van de huid – met zachte ingrediënten en innovatieve formules.
Wij zijn een webshop die snelle levering en persoonlijke service biedt. Of je nu nieuw bent met K-beauty of een doorgewinterde skincare-liefhebber, wij helpen je de juiste producten te vinden voor jouw huidtype en behoeften.
Huidverzorging Make-up HaarverzorgingSvartalundvägen 1 , 302 35 , Halmstad, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik heb nog nooit zo’n prettige ervaring met een bedrijf gehad als deze ,de producten die ik heb besteld allemaal correct netjes op tijd en een betere service had ik me niet kunnen wensen. de gezicht producten die ik heb besteld zijn echt top top top en de prijs kwaliteit verhouding
en hetgeen wat het doet zoals het staat, daar kunnen de grote merken eigenlijk bijna niet meer tegen op. Ik kan niet meer zeggen bedankt.

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Alles netjes ontvangen, blij dat ze in Europa zitten😊, scheelt verzendkosten.

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Goede communicatie met klantenservice ervaren! Reageren snel en adequaat. Verzending was snel en assortiment is uitgebreid.

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Ze zijn lief 🥰 geduldig, eerlijk en zeer behulpzaam. Een volwassen professionele enthousiaste team! Ze gunnen echt het beste voor je. Als ze een motto hebben dan is dat zeker weten klant is koning 👑

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Goede service en ben super blij met mijn skincare line slaat perfect aan

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Purchased the Anua Heartleaf 70% Soothing Cream, which I have purchased multiple times from other sellers before. The cream is supposed to be scentless, but one of the tubes from Koreanbeauty had a very unpleasant, rather sour smell. I informed Koreanbeauty, and they requested me to return the product and were not willing to offer a solution only until the product is returned and tested. That is a very unusual process. Unfortunately I am now stuck with two more tubes, but very certainly will not purchase from this seller again…

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
We hebben pakketje nog steeds niet ontvangen ?
Zou opnieuw bezorgd worden maar niets meer van vernomen
Wat nu te doen

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Snelle levering & goed op de hoogte gehouden. Mooi & goed verpakt.

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Ik bestel hier regelmatig en ben elke keer weer blij. De K-beauty producten zijn van topkwaliteit – mijn huid voelt zachter, gezonder en straalt echt. De levering is altijd snel en de verpakking ziet er prachtig uit, echt met zorg gedaan. Je merkt dat deze webshop oog heeft voor detail én service. Absoluut een favoriet van mij.