Yritys on vastannut
Prima producten en snelle levering. Alleen jammer dat als je bijna 200 euro uitgeeft er geen monstertjes bij zitten . Dan zou ik 5 sterren geven.
Yritys on vastannut
Ik heb twee bestellingen geplaatst. Een voor mij eerst, en een voor mijn Moeder! Allebei de leveringen waren snel geleverd, en het was onwijs leuk om uit te pakken omdat er beide keren iets leuk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn huid voelt zó gevoed! Ik heb net de nieuwe producten binnengekregen en zag gelijk resultaat. Het Bio-Collagen Deep Mask is echt mijn favoriet tot nu toe, mijn gezicht voelt super gehydrateerd a... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama

Ontdek het beste van K-beauty met snelle levering. Bij Koreanbeauty.nl zijn we gepassioneerd door K-beauty en bieden we zorgvuldig geselecteerde producten rechtstreeks uit Zuid-Korea aan. Je vindt bij ons alles van milde en effectieve huidverzorging tot make-up en innovatieve beautytools.
Koreaanse huidverzorging is gebaseerd op de laag-over-laag methode, met een sterke focus op hydratatie, balans en langdurige resultaten. In plaats van problemen te verbergen, richt K-beauty zich op het versterken en diep verzorgen van de huid – met zachte ingrediënten en innovatieve formules.
Wij zijn een webshop die snelle levering en persoonlijke service biedt. Of je nu nieuw bent met K-beauty of een doorgewinterde skincare-liefhebber, wij helpen je de juiste producten te vinden voor jouw huidtype en behoeften.
Huidverzorging Make-up HaarverzorgingSvartalundvägen 1 , 302 35 , Halmstad, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle, goed te tracken levering. Goede producten, zorgvuldig verpakt

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Ik schrijf zelden recensies, maar deze keer kon ik het niet laten. Ik vond het fijn dat de levering vrij snel was en dat de producten van goede kwaliteit waren. Ik ben erg blij dat ik voor jullie website heb gekozen. Ik hoop dat jullie dit hoge niveau en de goede service blijven handhaven ❤️
Ik ben pas sinds kort Koreaanse cosmetica gaan gebruiken en ben er gewoonweg verliefd op geworden. Ik zou graag nog meer merken op jullie website willen zien 🙏🏻

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
I loved that I got an extra present with my Medicube device and it all came fast. Thanksss

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
I ordered cosmetics two weeks ago and they haven't been delivered yet.

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Delivery time was not specified in my purchase.

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
The delivery was really fast and the packaging was done with caring

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Spullen zijn goed ingepakt en snel verzonden. Heel erg blij mee en zeker voor herhaling vatbaar.

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Alles ging goed, ik keb nu producten die nergens in nederland te koop zijn. Bedankt.

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
Duidelijke beschrijving van het product en hoe te gebruiken, prima prijs en snelle levering

Vastaus yritykseltä KOREANBEAUTY.NL
I was delivered fast. And i was happy with my purchases my skin was glowing. Specially the freebies i love it i ordered it again