KopEnScooter.Nu Arvostelua 1 426

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Köpt min första vara hos kopenscooter.nu (en klass 2 elmoped) och allt har gått supersmidigt. Från beställning till leverans! Även monteringen gick smidigt tack vare att det fanns en informativ vi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vara bra effektiv Service Trots lite miss i början Kan vara jag som beställde fel Eller inte bekräftade Beställningen Jag fick en fläns Först och inte själva röret Han sa att det skulle komma med... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag blev bemött på ett felaktigt sätt men efter att ha påpekat detta tog de min kritik på allvar. Att erkänna att en har gjort fel och gå kunden till mötes är stort gjort. Någon som gör det vinner min... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Det gick fort.Men tyvärr saknades en o-ring(kostade bara 10kr)för att det bruna kuvertet som mina grejer kom i var öppet(säkert dåligt klister)då givetvis den måste ramlat ur under transport(för den v... Näytä lisää

1. Moottoripyörät
  2. Pyöräilytarvikkeet
  3. Autotarvikkeet
  4. Autoleasing-palvelu
  5. Huoltoasema
  6. Skootterikauppa
  7. Rengasmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Vi har sålt mopeder, motorcyklar, tillbehör och reservdelar sedan 2004, och är idag den marknadsledande återförsäljaren i Sverige, med över 50 butiker. Vi erbjuder dessutom ett rikstäckande partnernätverk med över 180 verkstäder över hela landet. Du kan även handla online i vår webbutik och få din vara skickad och monterad till något av våra utlämningsställen. Vi nöjer oss inte med att hålla marknadens bästa priser. Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och vi erbjuder därför personlig service, generösa villkor, samt snabba & säkra leveranser. Varmt välkommen hem till oss på KöpEnScooter.nu!

Nordens Största Mopedvaruhus

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Snabbt

Snabbt, enkelt, okomplicerat. Fick bra hjälp från beställning till leverans.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej Juan, kul att höra att du väljer oss och vi hoppas att du får en fortsatt okomplicerad upplevelse med ditt fordon!

Snabbt å bra.

Snabbt å bra.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej Roy, snabba leveranser vet vi att kunder gillar, tack för att du väljer oss!

Snabb leverans. Hjälpsamma i kundtjänst

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej Tomas, tack för din recension! Vi är glada att du fått den hjälp du behöver och finns alltid redo om du funderar på något!

Väldigt bra

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej Kennet! Tack för att du tar din tid att dela med dig, det uppskattas!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och bra service på…

Snabb och bra service på reservdelsförfågan.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej Lars, tack för din recension! Härligt att höra att du fick den service vi önskar erbjuda!

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Rekommenderar dom mycket.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej Magnus, tack för din rekommendation, vi är glada att du valde oss.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra information…

Snabb leverans och bra information angående leverans.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej, tack för att du delar din upplevelse – det uppskattar vi verkligen!

Bra delar

Bra delar , snabb leverans 😃

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej Michael, tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Baotian City

Min Baotian City från 2012 rullar ännu fast den har lite nya slitdelar och några nya kåpor genom åren

28. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej, kul att höra! Du är alltid varmt välkommen om du behöver någon hjälp framöver.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, inga problem.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej Stephan, härligt att höra att du är nöjd! Tack för ditt omdöme och för att du valde oss.

Saanut 1/5 tähteä

Blinkers slutade plötsligt fungera

Helt ny moped. Blinkers slutade fungera när min var ute och körde i mörkret. Inte roligt. Farligt faktiskt

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Hej, supertråkigt att det blirvit fel, kontakta gärna oss på info@kopenscooter.nu så tittar vi på ärendet. Gott nytt år.

Saanut 5/5 tähteä

Bra info från kundtjänst och snabb…

Bra info från kundtjänst och snabb leverans.

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både informationen från kundtjänst och den snabba leveransen 🙌

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt, allt från beställning till utlämning

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä KopEnScooter.Nu

Stort tack! Härligt att uppleva att hela processen, från beställning till utlämning, kändes smidig och enkel 😊

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin