goed , maar eenvoudig ingepakt! geen overtollig karton wat je vervolgens weer weg moet gooien.
Ĥeel mooie bescherming voor ons inductie vuur . Persoonlijke foto is heel goed gelukt.
Ik vond het spijtig dat ik een volledige dag vrij moest houden om mijn pakje te ontvangen. Het was beter geweest als jullie voormiddag, namiddag of avond hadden doorgegeven.
Yritys on vastannut
er werd twee maal bezorgd zonder aan te bellen, ben er speciaal voor thuis gebleven. NU ligt het in Roosendaal, is plusminus 20 km hier vandaan en kan het daar niet ophalen.
Yritys on vastannut
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Heel mooi en nuttig
efficiënt verpakt
goed , maar eenvoudig ingepakt!
geen overtollig karton wat je vervolgens weer weg moet gooien.
Alles is verlopen zoals het hoort
Alles is verlopen zoals het hoort. Juiste maat, foto, leveringstijd...

Snelle levering en ziet er mooi uit
Snelle levering en ziet er mooi uit
Heel blij mee

Vastaus yritykseltä Kookio
Snelle en super mooie levering
Een snelle en mooie levering.
De foto die we gestuurd hebben staat er super mooi op.

Vastaus yritykseltä Kookio
Bezorging: er werd twee maal bezorgd zonder aan te…

Wat een fijn bedrijf!
Wat een fijn bedrijf!
Klantenservice is perfect, mails vaak binnen een uur beantwoord en het bestelde met foto zag er super uit,ook nog binnen 3 dagen in huis
Ik beveel hun van harte aan!

Vastaus yritykseltä Kookio
De 1ste keer verkeerd product geleverd…
De 1ste keer verkeerd product geleverd maar na een mailtje heb ik de volgende dag mijn goede bestelling ontvangen en het verkeerde product hoef ik niet terug te sturen

Vastaus yritykseltä Kookio
Kookplaat beschermer ziet er mooi uit…
Kookplaat beschermer ziet er mooi uit en pasvorm is goed

Vastaus yritykseltä Kookio
Ik vind het echt belachelijk dat ik…
Ik vind het echt belachelijk dat ik mijn product in Drachten op het servicepunt op moest halen. Terwijl bij mij in de buurt 3 in Groningen drie ophaalpunten zijn

Vastaus yritykseltä Kookio
Alles correct afgehandeld en zelfs een…
Alles correct afgehandeld en zelfs een dag vroeger grleverd!

Vastaus yritykseltä Kookio
De kleuren zijn lang niet zo prachtig…
De kleuren zijn lang niet zo prachtig als in de advertentie.
Spijtig, want dat maakt de beschermer juist mooi.
Daarom een beetje teleurgesteld.

Minder tevreden klant.
Ondanks het min percentage dat ik gekregen heb , vind ik dat ik geen waar voor m'n geld heb gekregen.