Fantastisk god oplevelse med Dansk Kontorstole Forsyning (kontorstole.dk). Jeg havde en virkelig god korrespondance med Thomas (responderer altid hurtigt og professionelt), som gav gode råd t... Näytä lisää
Bestilte en Presidentstol. Fikk beskjed om at ordren var effektuert 30. november. Har enda ikke sett noen stol. Har sendt spørsmål til salg at kontorstole.dk et par ganger. De svarer ikke på mail.... Näytä lisää
Vi fik hurtigt den bestilte stol - lidt problemer med sæde frem og tilbage - skrev mail sent aften og fik svar med det samme - ringede dagen efter og super service ved betjeningsproblemer af stol ( må... Näytä lisää
Venligt personale, købte en stol i læder XXL... fint pakket ind..derfor let at pakke ud .leveret indenfor de 3 dage .......faktisk en meget pæn stol... Sidder behageligt i stolen......... Eneste lill... Näytä lisää
Dansk forhandler af gode ergonomiske kontorstole. Køb en god kontorstol med tilfredshedsgaranti hos Kontorstole.dk
Naverland 34, 2600, Glostrup, Tanska
- salg@kontorstole.dk
- kontorstole.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…
Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med
Hurtig levering og god support.
Efter noget tid at have set på forskellige kontorstole, faldt valget forleden på en ErgoTech kontorstol. Jeg er blevet super glad for stolen! Levering og support gik også gnidningsfrit. Alt i alt en god købsoplevelse.

Vastaus yritykseltä Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning
Fantastisk service og kvalitet.

Vastaus yritykseltä Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning
Vildt fed oplevelse
Vildt fed oplevelse!
Jeg stod i den situation at gaspatronen i min gamerstol var i stykker. Jeg ledte derfor efter reparations muligheder på nettet. Jeg faldt over Dansk Kontorstol Forsyning's hjemmeside. Efter et par mails frem og tilbage med TOP medarbejderen Thomas, inviteret han mig forbi, så vi kunne se på problemet.
Vi skiftede gascylinderen til en ny og højre end den gamle, således at stolen ville være ergonomisk korrekt. Da det kom til prisen, lå gascylinderen langt billigere end der ellers er at finde på internettet.
Alt i alt, vil jeg takke for en helt vildt godt service og venlighed!
Jeg kan kun anbefale dette firma, -og jeg vil helt klart bruge det såfremt jeg skal købe stole i fremtiden.
Kanon service og godt udvalg af kontorstole
Købte en Xcko gamer kontorstol og er meget tilfreds.
Jeg fik en rigtig god service fra Thomas, som man kan møde i deres "showroom" i Glostrup.
Kan absolut anbefales!
Kontorstolen Robin er helt super og jeg er yderst tilfreds med den!
Thomas er en stjerne og fikser ting som skal fikses! Well done!
Super god service og er rigtig tilfreds med stolen. Kan klart anbefales.
Jeg bestilte en stol, og jeg glemte at nævne, at jeg gerne vil have den ekstra stærke/høje gaslift med. Thomas fra Dansk Kontorstole Forsyning sendte den dog efterfølgende afsted uden ekstra beregning.
Fremragende kundeservice og produkter
Her er der tale om et firma, som ikke blot sælger kontorstole af høj kvalitet, men som også yder en fantastisk kundeservice. Jeg oplever meget sjældent personlig betjening, som den Dansk Kontorstole Forsyning har ydet. Det skal I både have tak og stor ros for. Jeg vil uden tvivl anbefale jer til andre, der ønsker en kontorstol, som man rent faktisk kan holde ud at sidde i over en længere periode. Jeg er allerede meget tilfreds med min Ergo-Breathe kontorstol, som føles utrolig solid og som er helt fri for diverse knirkelyde.
Helt perfekt
Modtog i sidste uge en "Milano" kontorstol fra Dansk Kontorstoleforsyning.
En fin købsoplevelse – med den lille bemærkning, at jeg selv var nødt til at hente forsendelse ved et postkontor da jeg ikke var hjemme ved leveringen. Dette kan dog ikke bebrejdes Dansk Kontorstoleforsyning og afhentningen gik i øvrigt helt fint bl.a. fordi forsendelsen var pakket meget fint, solidt og professionelt ind.
Samlingen var ganske enkel (fin brugsvejledning) og resultatet blev en perfekt kontorstol i overraskede god kvalitet prisen taget i betragtning.
Kan absolut anbefale Dansk Kontorstoleforsyning – og vi handler der gerne igen.
Super service
Super service, hurtig levering, alt gik præcist som det skal!
Thomas fra supporten var også fantastisk med at klare min henvendelse, da jeg havde glemt stærk gaslift på min ordre.
Fantastiks sted!
var ude i deres showrome, hvor jeg blev mødt med god service og høj kompetance.
det er en fornøjelse at handle hos en virksomhed, der har godt styr på deres produkter, står inde for deres kvalitet (10 års garanti) og kan finde ud af at behandle deres kunder ordenligt!
det er måske ikke her du skal gå hen hvis du bare skal ud og købe en billig kontor stol, men hvis du vil have noget i god kvalitet, som holder, ser godt ud og man sider godt i, kan dette sted meget varmt anbefales.
Fin service fra Dansk Kontorstole Forsyning
Har købt en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning. Desværre var den i stykker, men Thomas var super god og meget fleksibel. Vi fik en demomodel indtil ny sending kommer hjem. Fin betjening og vejledning af Thomas mht. hvilken stol vi skulle vælge.
Nem bytning af stol/brug af fortrydelsesret
Jeg fik leveret en stol som jeg var ret utilfreds med, da jeg ikke sad godt i den. Efter kontakt med Thomas fra Dansk Kontorstole Forsyning, aftaler vi at jeg kommer ind med stolen selv, da jeg så sparer forsendelsen. Da jeg er inde for at aflevere stolen prøver jeg nogle andre stole, og finder en jeg sidder rigtig godt i. Jeg få den tilsendt et par dage senere uden merpris, og stadig med gratis fragt. Jeg er super tilfreds! :)
Nyder stadig stolen - TAK.
Nyder stadig denne skønne stol og vil gøre det i mange år - utrolig kvalitet.
Ergo-Tech 100 Læder
Fremragende firma.
Købte en Xcko kontorstol, fantastisk komfort kan jeg kun sige. Upåklagelig service der ydes når man henvender sig. Og mangler der noget i flg. aftale / ordre bekræftelsen så eftersendes det uden beregning. Kan klart anbefale at handle her.
Kan stærkt anbefales!
Meget hurtig og professionel hånstering af bestilling og virkelig god kundeservice! Ikke en finger at sætte på noget, endda selv om jeg havde lavet en fejl i bestilllingen. De rettede med et smil og sendte det rigtige:-)
Kontorstole i bedste kvalitet og højt serviceniveau
Jeg er meget tilfreds med købet af min kontorstol fra Dansk Kontorstole Forsyning.
Købte en Milano stol uden hjul som desværre blev for lav til mit bord, så jeg var nødsaget til at returnere den. Ærgerligt, for den var utrolig lækker! (Havde den været 10 cm højere havde jeg købt 6 og brugt dem som spisebordsstole.) Jeg tog kontakt til Thomas og sendte stolen tilbage. Derefter bestilte jeg en Milano stol med bløde hjul og ekstra høj gaslift. Jeg betalte differencen og fik både hårde og bløde hjul, normal og høj gaslift med gratis.
Eneste ting der kunne have været bedre, ville være hvis man fik track & trace informationer på mail vedr. forsendelsen, så man bedre kunne holde sig opdateret om leveringstidspunktet.
Jeg vil til hver en tid anbefale dankontorstole.dk
God service
Jeg bestilte en Milano stol, som ankom kort efter jeg bestilte den - der var desværre blevet byttet om på en ordre, så jeg modtog stolen i en forkert farve. Jeg henvendte mig til virksomheden og inden dagen var gået, var stolen blevet hentet af en kurér. Jeg modtog den rigtige vare dagen efter - det kalder jeg god service
Kanongod service
Jeg har handlet mine kontorstole her de sidste 5-6 år og jeg har altid været rigtigt godt tilfreds og jeg kan kun anbefale dem