Kondomvarehuset.dk Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,3

Kunne jeg give minus 10 stjerner, ville jeg gøre det. Alle røde lamper lyser ved det site: ingen fysisk adresse, intet telefonnummer, pengene trækkes fra ens konto med det samme, ingen kvittering på k... Näytä lisää

Havde først givet én stjerne, da jeg ikke havde modtaget varen efter der var gået ni dage, og derefter læste om de dårlige anmeldelser herinde og konstaterede, at jeg nok heller ikke ville modtage min... Näytä lisää

Man skulle tro PostDK ikke lavede andet end fejl og var de rene tyveknægte, ihvertfald lige når afsenderen er dette firma. Bestilte og fik aldrig varen. Har sendt mail og fik svar om at den vil bliv... Näytä lisää

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Find den rigtige kondom størrelse for dig og øge komforten og forbedre ydeevnen. Diskret og anonym indpakning.

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg modtog en tom kuvert

Jeg modtog en tom kuvert, hvor det så ud til at indholdet var faldet ud. Jeg har forgæves kontaktet dem flere gange på mail, og de har ikke noget telefonnummer man kan bruge. Så alt i alt penge lige ud af vinduet, da jeg har betalt overpris for en tom kuvert.

24. heinäkuuta 2026

Mangler varer I pakken

Sender en pakke meget sent, og der mangler for 250 kr I pakken.
Man kna ikke få fat på dem, selvom der står at de svarer dagligt på deres hjemmeside.
Jeg prøver at få fat i den svenske side, men også uden held so far......

27. huhtikuuta 2026

Ville ønske jeg havde læst alle…

Ville ønske jeg havde læst alle anmeldelserne herinde først. Bestilte den 2 og det er nu 7 dage siden. De har hævet pengene men har ikke set skyggen af mine vare. De svare heller ikke på de mails man sender til dem.

Hold jer væk fra den fuske side ! Jeg er to sekunder fra at politianmelde dem

(Ordre nummer GABXV2P7)

9. heinäkuuta 2025

Lang leveringstid og åbenbart ingen kundeservice der svarer

Bestilte for 14 dage siden. 1 time efter bestilling (om aftenen) skrev jeg til dem at jeg havde fået bestilt forkert str. fik ikke svar. Skrev efterfølgende 2 mails, fik jeg heller ikke svar på.
Har nu fået kondomerne og aner ik hvad str de er for det fremgår ingen steder. Og de er en gave, så mega ufedt !
Og ekstrem lang leveringstid !

24. heinäkuuta 2024

Jeg kiggede først på anmeldelser EFTER…

Jeg kiggede først på anmeldelser EFTER jeg havde lavet mit køb, og jeg blev derfor lidt bange for at blive snydt. Da jeg ikke fik en bekræftelse på købet i løbet af dagen, jeg lagde ordren, blev jeg også lidt bekymret. Jeg skrev en email og fik dagen efter tilsendt købsbekræftelse samt svar på email. Her til morgen lå pakken foran vores dør og der var altså ingen problemer. De får altså 4* udelukkende fordi jeg synes det er en mærkelig politik, at man ikke modtager en bekræftelse med det samme, men ellers var der absolut ingen problemer med min oplevelse her.

2. huhtikuuta 2024

Jeg forstår ikke de dårlige…

Jeg forstår ikke de dårlige anmeldelser!!
Personligt har jeg haft den bedste købsoplevelse.
Jeg bestilte mine varer den 3. februar og modtog varerne den 7. februar.
Desværre var den ene af de bestilte varer (lingerie) sendt i en forkert størrelse, hvilket jeg først opdagede, da jeg havde klippet mærket af.
Jeg skrev derfor til kundeservice, at jeg gerne ville købe en ny i den rigtige størrelse, men at jeg også gerne ville imødekommes, da den første fejl var deres.
Jeg modtager i dag, den 9. februar svar på min mail om, at de er kede af fejlen, allerede har sendt mig varen i den rigtige størrelse uden beregning og at jeg blot kan beholde den forkertleverede størrelse! Det er virkelig god kundeservice 🌞🙏🥰
Tusinde tak!!

9. helmikuuta 2024

Manglende varer og elendig kundeservice

Jeg bestilte 2 mega mix pakker. Jeg modtog den ene efter ca. 3 uger, selvom de informere om en leveringstid på omkring 7 dage. Den anden pakke som jeg bestilte kom aldrig frem. Jeg har skrevet en mail til kundeservice, men har aldrig modtaget svar… det simpelthen for dårligt.

4. heinäkuuta 2023

Jeg har ventet på at de sender pakken…

Jeg har ventet på at de sender pakken for er ret sikker på at de har gjort den klat for der står ved post nord ..
Afventer elektronisk
forsendelsesinformation. Og der er ikke sket en skid i nu har stået der længe nu

22. joulukuuta 2023

Køb et andet sted

Ingen svar på gentagne mails.
Ordre ikke synlig på hjemmesiden.
Beløbet er trukket.

Ordre modtaget efter knap 2 uger.. og mail besvaret efter knap 10 dage når de siger 24 timer.

Lad være med at spilde tiden på det her firma.. selvom jeg har modtaget pakken er det ikke besværet værd

25. heinäkuuta 2023

Scam

Scam. Your purchase will never arrive, and they have 0 customer service. All emails shall be ignored, and whatever you might have bought most likely never existed in the first place.

21. heinäkuuta 2023

Scam virksomhed.

Scam virksomhed.

Bestilte en pakke 1.5 månede siden. De har trukket penge. Sendt en ordrebekræftelse og en mail at pakken er på vej, men har ikke set lyset pakken. Der har heller ikke været nogen reaktion på flere henvændelser til email addressen.

14. kesäkuuta 2023

Tjek altid trustpilot inden bestilling på nettet

Bestilte en tirsdag(040723) inden kl 12.så skulle pakken gerne blive sent samme dag....... Men nej... Skrev til dem torsdag, fredag, lørdag, intet svar. Ringede til min bank om de kunne trække pengene tilbage, men nej... Vent 7 dage, hvis de ikke trækker dem inden de 7 dage så bliver den automatisk slettet....
Så blev det tirsdag(110723)... Ingen mail, ej heller har de trukket pengene...... Puuuu jeg slap ud af det😀.
Torsdag(130723)for jeg en mail at pakken er på vej😳. Ingen penge er trukket😣 bliver spændende om der kommer noget.
Fandt heldigvis en anden leverandør. Købt og betalt den ene dag og sendt den anden. Sådan skal det være.
Opdate.......
Pengene er trukket fredag d. 140723😳troede jeg ikke de kunne. Havde jo skrevet mail at de skulle anullere den.
200723 pakken er ankommet 🥺.
Nu skal jeg slås med retunering.
Jeg har jo købt fra en anden shop.

4. heinäkuuta 2023