Ik geloof ook niet die internet hype maar tot mijn verbazing werkt het prima die Bamboe Sleeves een top produkt. Mijn neuropathie is veel minder geworden en mijn voeten krijgen eindelijk nu ru... Näytä lisää
Een set van drie "one-size" steunkousen gekocht, me weer laten verleiden door een advertentie tuurlijk. De kousen snijden enorm in de benen. Dan "niet goed geld terug garantie". Het kost 55 euro om da... Näytä lisää
Nadat mijn bestelling eindelijk aankwam bleek dat de kous onmogelijk pastte en de kwaliteit van de stoffen viel me zwaar tegen. Weggegooid geld helaas. Ik heb al meerdere mails gestuurd om te retourn... Näytä lisää
De kousen zijn van een sterk materiaal gemaakt met een goede ritssluiting. Het aan en uittrekken gaat gemakkelijk. De kousen blijven goed op hun plaats zitten ook het deel onder de voet. Mijn advies,... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.
Hollanti
- kompresso.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 74 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Biedt totaal geen compressie
Biedt totaal geen compressie.
Komt verwachtingen niet na.

Vastaus yritykseltä Kompresso
Product komt uit China is niets Nederlands aan.
De handschoenen zijn gewoon t shirt stof en worden geproduceerd in China. Doen helemaal niets. Bovendien is het retourbeleid dusdanig gecompliceerd gemaakt dat het heel lastig is het product terug te sturen. De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken
Ik raad niemand aan producten van Kompresso aan te schaffen. Voelt als kopersbedrog.

Vastaus yritykseltä Kompresso
I never received the socks plus its…
I never received the socks plus its Impossible to get in touch with them to understand the order status therefore I think that i also lost my money and time!
If you want to lose your money and time this is the perfect company

misleidende dropshippers
Er staat niet goed geld terug op hun website, ze gebruiken veel mooie woorden maar ondertussen komt het gewoon rechtstreeks uit China in een plastic zakje. Retourneren wordt onmogelijk gemaakt. Veel geld verdienen over de rug van mensen met pijn, heel naar.

Nee nee nee!!!
Het product voldoet niet aan de verwachtingen. Het is te slap, te kort en slecht van kwaliteit. Plus vijf keer duurder dan wanneer je hetzelfde uit China bestelt. Het komt uit China is een lullig plastic zakje zonder factuur of andere informatie terwijl de website zogenaamd stijlvol lijkt. Ook staat er op de site heel duidelijk ‘niet goed geld terug’ maar na heel veel gezeur en gemail komt men met een adres in China, driehoog achter. Letterlijk. Plus allerlei extra dreigementen over de verantwoordelijkheid voor de extra kosten voor de belasting, import/export etc. Verschrikkelijk om zo je geld te verkrijgen, over de rug van mensen met pijn.

Vastaus yritykseltä Kompresso
Het is weer zo’n winkel die aan dropshipping doet.
Het is weer zo’n winkel die aan droshipping doet. Flauw hoor!
Goedkope troep uit China die ook te krijgen is bij Temu, Shine, Ali spress voor €2 a 6 euro. Kompresso verkoopt het zelfde product 9 keer duurder. Ik kon net zo goed bij Temu het zelfde product kopen. Maar ik wil juist niet bij die winkels kopen. Heel teleurstellend, want zonder dat ik het weet, koop ik als nog producten uit die winkels, maar dan 9 keer duurder dan bij die Chinese winkels. Voel me opgelicht.
Als ik het terug wil retourneren moet ik ook weer bijna 6 keer het bedrag betalen die die sokken in het echt kosten. ☹️
Kompresso niet reageren met je mooie zogenaamde “tegen moet komende hulp praatjes” want ik heb hier al die zinloze zogenaamde “hulp praatjes” al van je gelezen. Zo nep dit.

Goedkope troep uit China
Kwam na de bestelling erachter dat de kousen uit China kwamen en dat ik er helaas in was getrapt,uit nieuwsgierigheid gekeken op SHEIN en ja hoor precies dezelfde kousen voor veel minder geld.
Retour doen is een heel gedoe,waardoor je ze wel houdt
Triest dat ze zich voordoen als een professionele site,maar niets is minder waar,het is moedwillig misbruik maken van je medemens....

Prima product geleverd
Prima product geleverd, draag ze met plezier en ervaar prettige ondersteuning
Het is goed aangekomen en zitten…
Het is goed aangekomen en zitten heerlijk strak,maar niet knellend.
steun!
Geen zware benen of tintelende voeten, ook op vermoeiende dagen met veel rechtstaan.
Heeft best wel lang geduurt voor binnen…
Heeft best wel lang geduurt voor binnen waren (4 weken)
Mooie pasvorm, maar drukgroep niet vermeld zodat ze voor mijn vrouw die drukgroep 3 heeft wat te los zitten
Heldere productomschrijving en prima…
Heldere productomschrijving en prima levering!
Wat een super fijne organisatie
Wat een super fijn bedrijf met zeer professionele medewerkers. Via Kompresso had ik voetsleeves besteld. Helaas waren deze voor mij niet geschikt. Na contact met Kompresso heb ik nu compressie kousen die wel voor mij geschikt zijn. Erg blij mee
Het zit prettig en zijn lekker zacht…
Het zit prettig en zijn lekker zacht geeft mijn voeten rust.
Ik raad het aan.
Quinty ben er blij mee
Zitten uitstekend en makkelijk wassen en snel droog ben zeer tevreden
tevreden11-
Erg slecht!
Super lange levertijd. Product komt gewoon toe in een plastic zak, handschoenen waren gewoon van katoen, komt vanuit China (dezelfde gevonden op Shein) verklaard het lange wachten. Geeft niets van compressie, teveel geld voor een product die niets waard is.