Kompresso Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik geloof ook niet die internet hype maar tot mijn verbazing werkt het prima die Bamboe Sleeves een top produkt. Mijn neuropathie is veel minder geworden en mijn voeten krijgen eindelijk nu ru... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een set van drie "one-size" steunkousen gekocht, me weer laten verleiden door een advertentie tuurlijk. De kousen snijden enorm in de benen. Dan "niet goed geld terug garantie". Het kost 55 euro om da... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nadat mijn bestelling eindelijk aankwam bleek dat de kous onmogelijk pastte en de kwaliteit van de stoffen viel me zwaar tegen. Weggegooid geld helaas. Ik heb al meerdere mails gestuurd om te retourn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De kousen zijn van een sterk materiaal gemaakt met een goede ritssluiting. Het aan en uittrekken gaat gemakkelijk. De kousen blijven goed op hun plaats zitten ook het deel onder de voet. Mijn advies,... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

136 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Stast op janceesvanosnabrugge @mail.com

order nr 22763De sokken die we gekocht hebben doen niet aan de verwachtingen, ik blijf pijn houden
ik wilde ze terugsturen maar de douane kosten zijn meer dan de 40 euro die ze gekost hebben
heb diverse mails geschreven maar daar krijg ik geen goed antwoord op
ja ik kan andere aanschaffen met korting maar begrijpelijk dat ik dit zeker niet meer doe
we komen er dus niet uit

16. maaliskuuta 2026

Hallo nel,
Bedankt voor het delen van je ordernummer.
We hebben dit nagekeken in ons systeem, maar de naam die je gebruikt komt helaas niet overeen met de naam die bij dit ordernummer geregistreerd staat.

Om dit verder voor je te kunnen onderzoeken en je goed te helpen, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail. Op die manier kunnen we je situatie beter bekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.

Goede ervaring

Alles is prima gegaan. Heb zelfs na de eerste bestelling direct een tweede bestelling geplaatst wat ook prima ging. Redelijk snel geleverd, zo tussen de 7-10 dagen. Kousen zitten prima en ik heb eindelijk geen pijn meer bij het dragen ervan. Ze geven druk en verlichting bij vermoeide benen.

20. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

De kompresso sokken en handschoenen…

De kompresso sokken en handschoenen zitten lekker maar ik voel niet echt verbetering

4. tammikuuta 2026

Hallo Sonja,
Bedankt voor uw eerlijke review 🙏 Fijn om te horen dat de sokken en handschoenen comfortabel zitten.

De resultaten kunnen inderdaad per persoon verschillen. Sommige mensen merken al verbetering bij het eerste gebruik, terwijl bij anderen het effect vooral merkbaar wordt bij langdurig en consequent gebruik. We hopen dat u bij regelmatig dragen alsnog meer resultaat zult ervaren.

Topprodukt

Ik wilde het eerst niet geloven maar zoals het spreekwoord zegt,baat het niet,schaadt het niet.
Ik draag de handschoenen 's nachts en sta op met veel soepelere gewrichten.
Top!!

14. tammikuuta 2026

Waardeloos bedrijf. Weggegooid geld

Al eerder een review geschreven over kompresso en ondanks allerlei beloftes en "begrip" kom je geen stap verder
Al diverse malen de voorwaarden gevraagd waarnaar verwezen werd maar die krijg ik niet toegestuurd. Het lagere aanbod maanden geleden geaccepteerd om van het gezeur af te zijn en nu is dat ineens coulance. Ik hou op met berichten sturen, je komt geen stap verder en ze blijven er maar omheen draaien. Product is ook nog eens van slechte kwaliteit. Bij drogisten in Nederland zijn dezelfde te krijgen die veel beter zijn. Koop hier niet. Weggegooid geld. En 90 dagen geld terug garantie kan je ook wel vergeten. Spullen moeten aangetekend terug naar China op kosten van de klant en dat is duurder dan het product.

Nu blijkt ineens dat het eerder gedane hogere voorstel een fout was. Lekker makkelijk van een probleem afkomen zo. Wederom bestel hier niets.

En zoals verwacht de schijn klantvriendelijkheid reactie van Kompresso. De voorwaarden waarnaar wordt verwezen zeggen niets over de voorstellen die gedaan worden. Hier tenminste 8x om gevraagd. Nooit gekregen.

Wederom allemaal loze woorden. Trap hier niet in.

28. tammikuuta 2026

Hallo Monique,
Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om voor de tweede keer een beoordeling te schrijven. Conform onze algemene voorwaarden, die zichtbaar en leesbaar zijn op onze productpagina, behouden wij ons het recht voor om diensten en aanbiedingen te wijzigen. Wij vragen om uw begrip, aangezien oplossingen van tijd tot tijd kunnen veranderen en afhankelijk zijn van de specifieke situatie.

Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de oplossing die u heeft ontvangen, en het spijt ons dat u dit zo heeft ervaren. Wij streven er altijd naar om elke klant de best mogelijke oplossing te bieden, maar soms kan het voorkomen dat een klant zich niet volledig tevreden voelt. Wij hopen dat uw ervaring ons zal helpen onze service in de toekomst verder te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Begin december 2025 een bestelling…

Ik denk dat kompresso zich schuldig maakt aan oplichting . Ik ga een melding maken bij de consumentenbond.

Begin december 2025 heb ik een bestelling gedaan dit was op een vrijdagavond , maandagochtend een negatief advies van orthopeed om deze artikelen te dragen meteen contact gezocht met kompresso , ik kon volgens deze meneer niet meer annuleren omdat mijn bestelling al onderweg was . Ik moest wachten op ontvangst van het pakket en dan terug sturen Ik 4 weken gewacht op het pakket en bij ontvangst meteen retour adres aangevraagd.
Ik moest foto’s sturen van het product en 5 dagen later kreeg ik een retour adres : Retouradres:

Bedrijfsnaam: Liu Changxing
Straatadres: Goederenlift nr. 2 aan de westkant van de 3e verdieping, boven, Yuantong Express, nr. 409, Suxi Yiwu Town
Postcode: 310000
Provincie: Zhejiang
Staat: Zhejiang
Land: China

Kosten retour waren voor mijzelf €56 en verplicht met track & trace
Dit bedrijf is gevestigd volgens de KvK in Capelle aan de IJssel .
Op hen site adverteren ze met diverse keurmerken . China valt niet onder de EU .

Schandalige klantenservice en producten komen uit China .
E-mail en correspondentie als bewijs aanwezig

22. joulukuuta 2025

Hallo Yolande,
Wij waarderen alle feedback van klanten, omdat dit ons helpt te begrijpen waar verbeteringen nodig zijn. We zien dat de bestelling op 18 december is geplaatst en op 5 januari is geleverd. Daarnaast zijn alle e-mails binnen 24 uur beantwoord. Hoewel we het reeds uitgevoerde niet kunnen veranderen, kunt u erop vertrouwen dat uw opmerkingen met ons team zullen worden gedeeld ter beoordeling. Wij stellen uw begrip zeer op prijs.

– Team Kompresso

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin