Ik geloof ook niet die internet hype maar tot mijn verbazing werkt het prima die Bamboe Sleeves een top produkt. Mijn neuropathie is veel minder geworden en mijn voeten krijgen eindelijk nu ru... Näytä lisää
Een set van drie "one-size" steunkousen gekocht, me weer laten verleiden door een advertentie tuurlijk. De kousen snijden enorm in de benen. Dan "niet goed geld terug garantie". Het kost 55 euro om da... Näytä lisää
Nadat mijn bestelling eindelijk aankwam bleek dat de kous onmogelijk pastte en de kwaliteit van de stoffen viel me zwaar tegen. Weggegooid geld helaas. Ik heb al meerdere mails gestuurd om te retourn... Näytä lisää
De kousen zijn van een sterk materiaal gemaakt met een goede ritssluiting. Het aan en uittrekken gaat gemakkelijk. De kousen blijven goed op hun plaats zitten ook het deel onder de voet. Mijn advies,... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.
Hollanti
- kompresso.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 74 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Alles is goed en naar wens geregeld.
Lange lever en bezorgtijden uit China
Begrijp inmiddels dat de producten uit China moeten komen en daardoor er lange bezorgtijden zijn , uit de advertenties blijkt dat niet en ze doen het voorkomen dat de producten al in NL zijn en dus snel bezorgd kunnen worden.
Reken op lange bezorgtijden als het ooit aankomt ????

Vastaus yritykseltä Kompresso
Controleer of ze ook direct leveren
k wil graag mijn ervaring delen met Kompresso.nl, zodat anderen hiervan op de hoogte zijn.
Op 17 juli heb ik bij Kompresso.nl een polsbrace besteld, nadat de hechtingen uit mijn hand waren verwijderd. Op hun website staat duidelijk: "Vandaag besteld, morgen in huis."
Na twee dagen ontving ik echter geen levering, maar een bericht van een vervoerder in China dat mijn bestelling daar pas was aangemeld. Inmiddels is het 27 juli en heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Ik heb het bedrijf inmiddels twee keer een e-mail gestuurd. Helaas kreeg ik beide keren alleen een standaardantwoord dat het artikel "eraan komt", zonder verdere uitleg of een verwachte leverdatum.
Ik vind het erg teleurstellend dat een bedrijf een levertijd belooft die totaal niet wordt nagekomen, zeker wanneer het om een medisch hulpmiddel gaat dat je juist snel nodig hebt.
Ik hoop dat Kompresso.nl mijn bestelling alsnog snel levert, maar ik vind het belangrijk om deze ervaring met anderen te delen, zodat zij weten waar ze rekening mee moeten houden. Het pakket heb ik 3 augustus ontvangen en heb er nu niets meer aan omdat ik al een ander heb gekocht. Je kan zien aan de reactie dat het hun niets kan schelen en ze hebben een standaard antwoord. Nooit kopen bij deze firma

En weer trap ik er in…
En weer trap ik er in….
Advertenties op socialmedia en website laten het lijken of dit een Nederlands bedrijf is. En ja… dat had ik moeten checken. Het duurde 4 weken voordat mijn bestelling werd bezorgd. Toen werd ik al aan het twijfelen gebracht. Een piepklein pakketje door de brievenbus uit Verweggistan. Steunkousen bleken zo klein dat je alleen het eerste deel van je voet er in krijgt. Na retour aanmelding via mail, krijg je eerst tot 2 x toe een advies hoe ze gebruikt dienen te worden. Een soort ontmoediging om je retour plannen door te zetten. Uiteindelijk kreeg ik een retour adres. IN DE VS. 🇺🇸 en dus betaal ik voor een brievenbus pakketje €14,- terwijl deze aankoop €40,- was.
Dus niks: niet goed, geld terug. Niks: vrijblijvend en dat soort argumenten.
Mijn tip: bestel compressie kousen bij een gerenommeerd Nederlands bedrijf.
Kompresso gaat je in ieder geval niets bieden en zij nemen de benen met je geld.

Draagt prettig
De Voetsleeves ondersteunen zonder te knellen, blijven mooi en gaan lang mee als je het wasvoorschrift dat je van de firma krijgt opvolgt.
Ik was op facebook aan het scrollen en…
Ik was op facebook aan het scrollen en kwam artikel van kompresse bamboe kous tegen en heb positief reviews gelezen.Daardoor heb ik ook kompresso
Bamboe kous besteld.Ik heb al een tijdje pijn aan mijn enkel,Ik heb die kous ontvangen en sinds ik het aantrek heb minder pijn heb er baat van bij.
Alles is Prima
Super fijne sokken ik draag ze in de…
Super fijne sokken ik draag ze in de nacht de eerste dagen is het even wennen maar later voel je ze niet meer. En ik heb veel minder last van de tintelingen in de benen en mijn voeten voelen beter aan. Heel blij mee
Afzetters KOOP hier niet!!!!

Het helpt mij goed
Het helpt mij goed
Ik moet nog 5 weken tot mijn knieoperatie
Ik kan deze steun niet missen ,‘s nachts heb ik het ook om de knie
Voelt veiliger
Absoluut niet kopen daar!
Absoluut niet kopen daar, je wordt besodemieterd, het retourbeleid naar een land buiten de EU is strijdig met de Europese en Nederlandse wetgeving, ook de lange levertijden duiden op zgn. Dropshippers !
•••Melden bij ACM Consuwijzer
Kompressomed is verplicht om na annulering door u schriftelijk wegens overschrijding van de door hen afgesproken bezorgtijd uw geld volledig terug te betalen

Vastaus yritykseltä Kompresso
Mijn voeten/benen zijn veel dunner.
Mijn voeten/benen zijn veel dunner.
Ik had alleen iets groter moeten hebben want ze zitten wel heel strak
Niet kopen - retour moet naar USA
Blijkbaar moet een retour op eigen kosten naar de usa worden gestuurd, staat nergens vermeld echt schandalig, dus NIET KOPEN DAAR!!! Zou niet mogen dit, Je wordt er echt ingeluisd!

Vastaus yritykseltä Kompresso
Enorm lange levertijd, men besteld het door jouw betaalde product in China
Tja, de website ziet er gelikt uit!! Ook als je besteld hebt zal men je prima op de hoogte houden. Echter na betaling van je product mailt men WEGENS ENORME DRUKTE KAN DE LEVERING TUSSEN 5 EN 25 DAGEN DUREN. Wat blijkt er is geen voorraad men besteld jouw product in China en dan is het even onderweg. Verder gekeken (helaas te laat) bestelde ik nagenoeg het zelfde product bij Bol.com binnen twee dagen geleverd voor minder dan de helft van de prijs. Ik heb hier een naar gevoel aan over gehouden en zal hier niet meer kopen.
________
Hier onder een flauwe reactie van Kompresso!
Hoezo kan men niets terug vinden. Wees sportief en zeg gewoon u heeft gelijk in wat u schrijft!

Klantcommunicatie
Klantcommunicatie, prima. Als er is een probleem ze geven via E-mail wel steun. Verder, het product is ook goed. Ik heb ook gespecialiseerd steunkousen, deze doen net zo goed. Ze zijn zeer strak. Wat ik leuk vind, is dat er zijn ook van een combinatie van verschilden kleuren.
Helemaal niet open en transparant.
Ik vind dat adverteren met : vóór 22:00 uur besteld, de volgende dag verzendklaar gemaakt, misleidend is.
Ik verwachtte mijn bestelling daarom ieder moment, maar helaas ik moest 17 dagen wachten.
In de mails die volgden vond het bedrijf Kompresso dat zij streven naar openheid en transparantie, maar in alles wat zij doen blijkt nergens transparantie en openheid.
Waarom niet direct bij bestelling de klant informeren dat er rekening moet worden gehouden met lange levertijden van zeker meer dan twee weken omdat de producten uit China komen.
Adverteren met gratis retourneren is ook niet waar, want terugsturen naar o.a China of VS is onmogelijk en alleen tegen hoge portokosten.
Kompresso werkt ook met Dragon Fly, klinkt erg Chinees, zij geven een afleverdatum en een erg lange aflevertijd aan. Gisteren ontving ik de steunkousen die ik besteld had na 10 uur ‘s-avonds en wel om 22:19 uur.
Wat een lange werkdagen voor deze mensen in deze hitte.
De steunkousen zijn goed, maar ik zal niet meer iets bij Kompresso bestellen.

Te dure reourbeleid
Zeer slechte service. Bij retour stuur je het niet terug naar hun"kantoor" in Capelle ad IJssel, maar ik moest het aangetekend met track and trace code naar Amerika sturen. Maw. Je kan die troep dus beter houden. Valse voorlichting over niet goed na 90 dagen zelfs nog retour. Je krijgt daarna mails voor opties. Heb ik niks aan ik wil mijn geld gewoon terug. En wat ik al zei. Niks terug sturen naar een hoogstwaarschijnlijk fake adres waar ze alleen voor de kvk in staan geschreven. Frauduleus bedrijf

Zonde van uw geld
Zonde van uw geld, niet intrappen! Sokken besteld die altijd zouden passen, maar deze bleken veel te klein. We wilden ze terug sturen, maar moeten zelf de retour sturen en zelf betalen. Hun hoofdkantoor is in de V.S. Kreeg lange email met flauwekul uitleg, ze betalen dus absoluut niets terug. Weggegooid geld!